k0cTaHeB Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Поради желанието ми да се захвана с траял и малкия опит, който имам в този стил се нуждая от компания и нови запознанства... в часност байкари който ходят на Съединение... (ЛЮБО да пишиеш еи) Дайте да се запознаем... а-у ... едно-друго и да ходим да бръмчим на прощада PeaCe & ReSpeCt !! \\// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 е там на площада има бре, карат ВМХ ... пак ша имаш компания Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0cTaHeB Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 да да... и като ида ... къфто съм новак ... ще се чупат да се хилят !! Тряя да има някой с който да въртя лаф... а-у... да ми казва... "това не така" или ... "за малко да умреш (паднеш/пребиеш)" да става шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Ауе пич кво ти пука не мога да разбера. Като се изтърсиш веднъж и голяма работа, и най-добрите падат. Малко по малко ще се запознаеш с пичовете там и ще е яко, ще видиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 kostanev az sum navit da se zapoznaem. 4akam te na suedinenie da te nau4a na kvoto moga Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0cTaHeB Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 bd1 ........ hmmmmmm какво да ти кажа освен ОМХАХМЬАОМХЬАОМХЬАОМХьахоьАмохЬАМОХЬАОМХЬАОМХЬАМОХЬАМОХЬАОМХЬАОМХЬООМХЬАОМХАЬМОХ ЬАОМХАОЬМХОЬАОМХЬАОМХЬАОХЬАОМХЬАОЬМАМОХАЬОМХАЬОМХЬМХОЬАмХЬАОМХЬАМХОЬАОМХАЬЬАХОМЬ А ОХМЬАОМХЬАОМХАЬМОЬАОМХАЬОМХАЬХОМЬАОМХАЬОМХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 k0cTaHeB наистина най-добре иди някой ден и са запознай там с пичовете.Там наистина са пичове .Аз два три пъти съм ходил с обикновенния байк и си чукаме лафче там с пичовете и става шоу.Веднъж даже ми откраднаха колелото ама благодарение на полицая който са захвана с моя случей и на тфа че бащата познава шефа на 2 РПУ ми го върнаха .Не бе неискам да та плаша отивай запознай са с някой и щи обясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 ei bd1 q dai indetifikaciq kakvo mojesh ala bala kaf bike karash shtoto i az hodq tam ama chak tozi petuk zimam bmx i pochvam da machkam inache sq karam s na bashtata begacha Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0cTaHeB Posted June 9, 2006 Author Share Posted June 9, 2006 Лубо... bd1 е мноого сложен случай хаха той е експерт по падания, натъртвания, чупения, охлузвания... и т.н. и чесно казано само това умее... иначе 2-мата се обучаваме заедно... аре земи ни понаучи на нещо че 10 пъти вече си блъскам задната капла в ъгъл на бордюр щот не моа да напраа тъпото ОЛИ мОАЬХЬАХАЬОХ и кажи кога ходиш на съединение за да се оговорим да идвам с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 ei bd1 q dai indetifikaciq kakvo mojesh ala bala kaf bike karash shtoto i az hodq tam ama chak tozi petuk zimam bmx i pochvam da machkam inache sq karam s na bashtata begacha az ne hoda be... apuk i na vsi4koto otgore dnes ostanah bez edna ruka i... aide kostanev da obqsni 4e mi e trudno da pi6a s edna ruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 хайде момчета днес 18:30 на съединение се сабираме бикер-ите идвайте и вие няма от какво да се срамувате пак и всеки ден пак от толкова се сабираме . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.