Tomahawx Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Sorry, първи бях. Но може да има подминистерства в моето, ти ще си за Action и Adventure, а за ММОRPG ще е примерно t_tunchev - той е играл таквиа игри дето ние не можем имената да им кажем (за справка - вижте раздел GameZ) Аз твърдо си оставам кандидат за министър на MMORPG , откъде си сигурен ,че и аз не мога да ти кажа такива игри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Аз твърдо си оставам кандидат за министър на MMORPG , откъде си сигурен ,че и аз не мога да ти кажа такива игри Ок, де, просто предложих Ще си направите дуелчета на 5-6 различни игри и който бие в повече става министър Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Ти министър на MMORPG... ще ни свалят от власт бе... Тфа че не кисна по 100 часа пред компа да играя на дадена игра не ма прай по-слаб от теб на MMORPG игрите.Пак и по-споко бе бахти.От базик вие тука го обарнахте на... Edit:Ако продължавате с тея точки още малко нова конституция ша създадете бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Тфа че не кисна по 100 часа пред компа да играя на дадена игра не ма прай по-слаб от теб на MMORPG игрите.Пак и по-споко бе бахти.От базик вие тука го обарнахте на... Edit:Ако продължавате с тея точки още малко нова конституция ша създадете бе Пич , много пъти съм ти го казвал , ма едва ли ще ме разбереш , аз не кисна по 100 часа на компа Имам си живот и достатъчно приятели , с които да излизам А относно MMORPG-тата , ми играл съм с теб , знам как играеш , достатъчно ми е да си правя изводи Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Тфа че не кисна по 100 часа пред компа да играя на дадена игра не ма прай по-слаб от теб на MMORPG игрите.Пак и по-споко бе бахти.От базик вие тука го обарнахте на... Edit:Ако продължавате с тея точки още малко нова конституция ша създадете бе Ami nali 6te e diktatura , trqbva da imame 4isto nova konstituciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 В партията да не се приемат членове с четен брой крака, ръце, очи. Да се махнат орлите от орлов мост и да се сложат папагали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 В партията да не се приемат членове с четен брой крака, ръце, очи. Да се махнат орлите от орлов мост и да се сложат папагали. @Aquila маниак нещо за паяци няма ли да кажеш. вече има 55 члена на партията и 25 за КОНЦЛАГЕРИТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 @Aquila маниак нещо за паяци няма ли да кажеш. Всички общински паяци ги прибирам в терариумната си колекция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Всички общински паяци ги прибирам в терариумната си колекция. Бездомните кучета за паяците , а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 В партията да не се приемат членове с четен брой крака, ръце, очи. Да се махнат орлите от орлов мост и да се сложат папагали. Aquila маниак си ей.Сички ша мутираме и ша имаме по 20 крака,10 ръце и 5 очи .Тфа с папагалите го приемам щото и аз си имам и много му са кефа .АААА и ако може метни някой паяк и при мен-ша ги збора с каракачанката Пич , много пъти съм ти го казвал , ма едва ли ще ме разбереш , аз не кисна по 100 часа на компа Имам си живот и достатъчно приятели , с които да излизам А относно MMORPG-тата , ми играл съм с теб , знам как играеш , достатъчно ми е да си правя изводи Ай да прекъснем темата щото знам,че ти си вадиш хляба като анализираш играта на другите геймъри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Aquila маниак си ей.Сички ша мутираме и ша имаме по 20 крака,10 ръце и 5 очи .Тфа с папагалите го приемам щото и аз си имам и много му са кефа .АААА и ако може метни някой паяк и при мен-ша ги збора с каракачанката Ай да прекъснем темата щото знам,че ти си вадиш хляба като анализираш играта на другите геймъри Брейй , как позна бе , направо ти се чудя на акъла , не мога да се меря с толкова интелигентни същества... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Ура вече имаме вътрешнопартиен скандал! Нов член: -Ако има свада вътре в партията(`па ако искате се карайте с другите партии, няма проблеми! =)) виновниците търпят наказание/изгонване. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Aquila маниак си ей.Сички ша мутираме и ша имаме по 20 крака,10 ръце и 5 очи .Тфа с папагалите го приемам щото и аз си имам и много му са кефа .АААА и ако може метни някой паяк и при мен-ша ги збора с каракачанката Ай да прекъснем темата щото знам,че ти си вадиш хляба като анализираш играта на другите геймъри Мани ми и аз май съм играл с теб на уоркрафт asd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.