canada Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 kamerata e JVC GR-D21e vaprosat mi e kak da ka4a filmite ot kasetkite na PCto??? nqkoi ako moje da mi pomogne 6te sam mu blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 IEEE 1394 се казва платката дето май ще ти свърши работа. Струва 25лв горе-долу. Другия начин е с TV-Tuner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 IEEE 1394 се казва платката дето май ще ти свърши работа. Струва 25лв горе-долу.Другия начин е с TV-Tuner. kakva e tazi platka??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 С USB CABEL /mini USB/, който трябва да ти е към камерата и съответно ДИСК с програми, драйвери, който пак трябва да ти е в комплекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Е това представлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 С USB CABEL /mini USB/, който трябва да ти е към камерата и съответно ДИСК с програми, драйвери, който пак трябва да ти е в комплекта Еми тази камера няма усб!Така че начина е както казаха по-горе с тинер или с оня контролер (ие13...).Имам същата камера и моят съвет е да си намеришдобър тунер и чрез него.По другия начин става по трудно а и за хубаво качество трябва и добър софтуер.Чесно да ти кажа най-добрия който съм ползвал беше от оригиналното цд на едно видео (мисля фх 5600) но изгубих диска и сега нямам добър софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.