JDFU Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Според мен по-добрият вариант вместо голяма плазма е проектор и външен ТВ тунер. Имах удоволствието няколко дена да се порадвам на подобно нещо и усещането е невероятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Проекторите нали са с по-ниска резолюция и вадат гаден цвят на жълтото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 XGA са, но според мен това си е достатъчно за TV иначе това за жълтото не съм го забелязал. Възможно е да има нещо такова, но аз говоря за това как се възприема от човек, а не как го измерват уреди. Пък и самата комбинация излиза по-ефтино. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Na svetlo ima li problem da se gleda ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Зависи колко светло и най-вече от къде идва светлината, ама то това важи за видове ТВта. Гледа се нормално на стайна светлина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Хора преди 2 дена бях с башта ми до Техномаркет Европа и там харесахме и взехме еи тва тв кажете си мнението за него ако може схтот се притеснявам заради марката NEO.Като цяло съм направо възхитен от кристалното качество на картината но пък се опасявам че ще има последствия след време заради гадната марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Хора преди 2 дена бях с башта ми до Техномаркет Европа и там харесахме и взехме еи тва тв кажете си мнението за него ако може схтот се притеснявам заради марката NEO.Като цяло съм направо възхитен от кристалното качество на картината но пък се опасявам че ще има последствия след време заради гадната марка. Ами тука не знам да има врачки та да ти предскажат какво ще стане с ТВ-то. Може да си случил на добър телевизор, а може и да не си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 30, 2006 Author Share Posted August 30, 2006 (edited) Преди две седмици е излезнал един модел който кърти отвсякаде да се надява ме че скоро ще се появи в БГ С една такава покупка всеки ще остане доволен: Samsung LN-S4695D and Click 2 Screen Size: 46" Resolution: 1920 x 1080 Contrast Ratio: 6000:1 Pixel response time: 8 ms Component video inputs: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p Input/Output connections: 2 x HDMI (19 pin HDMI Type A) - Rear, 1 x VGA input (15 pin HD D-Sub (HD-15)) - Rear, 1 x S-Video input (4 pin mini-DIN) - Rear, 1 x Composite video/audio input (RCA phono x 3) - Rear, 2 x Component video input (RCA phono x 3) - Rear, 1 x Composite video/audio output (RCA phono x 3) - Rear, 2 x RF input (F connector) - Rear, 3 x Audio line-in (RCA phono x 2) - Rear, 1 x Audio line-in (Mini-phone stereo 3.5 mm) - Rear, 1 x SPDIF output (TOS Link) - Rear, 1 x Composite video/audio input (RCA phono x 3) - Side, 1 x S-Video input (4 pin mini-DIN) - Side, 1 x Headphones (Mini-phone stereo 3.5 mm) - Side Edited August 30, 2006 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 (edited) Хора преди 2 дена бях с башта ми до Техномаркет Европа и там харесахме и взехме еи тва тв кажете си мнението за него ако може схтот се притеснявам заради марката NEO.Като цяло съм направо възхитен от кристалното качество на картината но пък се опасявам че ще има последствия след време заради гадната марка. Ми мога да ти кажа следното-на село и двата телевизора са NEO бацат кат магарета,в къщата пак две NEO-та срещу два Samsung-a и НЕО според мен по нищо не отстъпва на Самсунг.Оня ден с майка ходихме до техномаркет европа уж да разгледаме телевизорите и то на майтап на майтап харесахме ТОВА.За 400 леа телевизор,стерео и с PIP е кфо повече искате.Един приятел техник каза че наскоро отварял някфо НЕО и бил учуден от качеството на частите им.Така че като цяло за мен НЕО са си много добра марка и я препоръчвам на всеки Edit:Ся видях класацията на най-продаваните телевизори.Вижте само колко неота-ХОП Edited August 30, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Edit:Ся видях класацията на най-продаваните телевизори.Вижте само колко неота-ХОП Много ти е грешна логиката. Какво като е най-продавания. Това го прави най-евтиния, не най-качествения. Не си ли чувал за поговорката "не сме достатъчно богати, за да си купуваме евтини работи". Ти си дал линк към телевизори под 200лв. Че то почти няма телефони вече, дето са толкова евтини. И това ли прави марката Нео толкова качествена? Естествено, че не. И няма как да бъде качествена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Аз съм купувал 21" НЕО и работи идеално вече 2 години, но това не значи, че всички телевизори NEO са едни и същи. Даже като го сложих до Samsung 21" имах чувството, че тунера му е по-добър. Е, за сметка на другото. Едни ги правят BEKO в Турция, други - Vestel в Холандия, трети кой знае къде. Специално последните модели TFT-та и Плазми NEO или поне част от тях - отзад пише made in Korea Демек между НЕО-тата се правят на различни места и е трудно да се даде общо мнение за тях, а особено неподходящо е да се съди за качествата на TFT-та NEO заради тези на CRT-та NEO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Не знам точно как стоят нещата с марката Нео. Но познат е собственик на марката Нипон и предполагам, че нещата са горе-долу сходни. Та въпросния познат се е свързал с третия по големина производител на ифлеме в Китай на електроуреди и е сключил сделка. Под търговската марка Нипон се продават въпросните китайски изделия. Т.е. напълно е възможно и случая на Нео да е същия. Някой предприемчив търговец си прави търговска марка и внася китайски/примерно/ електроуреди на конкурентни цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Не знам точно как стоят нещата с марката Нео. Но познат е собственик на марката Нипон и предполагам, че нещата са горе-долу сходни.Та въпросния познат се е свързал с третия по големина производител на ифлеме в Китай на електроуреди и е сключил сделка. Под търговската марка Нипон се продават въпросните китайски изделия. Т.е. напълно е възможно и случая на Нео да е същия. Някой предприемчив търговец си прави търговска марка и внася китайски/примерно/ електроуреди на конкурентни цени. NEO - марка на Техномаркет, уреди се поръчват на различни производители: http://www.neo-electronics.com (който не вярва да види contact us, service) SANG - марка на Технополис - същата работа. Crown - марка на Зора. Същата работа като АРО на Метро, Clever на Билла и не знам какво беше на Кауфланд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 NEO - марка на Техномаркет, уреди се поръчват на различни производители: http://www.neo-electronics.com (който не вярва да види contact us, service)SANG - марка на Технополис - същата работа. Crown - марка на Зора. Същата работа като АРО на Метро, Clever на Билла и не знам какво беше на Кауфланд. Да точно това имах предвид и аз. Техномаркет сключват договор с различни производители на електроуреди и си слагат логото. Щях и аз да дам пример с Аро на Метро. Мисля, че и Елит са същата работа. Така, че може и да има сполучливи неща, знае ли човек... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Със сигурност има такива, въпроса е, че от тях не може да се съди цялостно за марката заради различните производители на всеки уред, модел и т.н. Nippon са си биттел, имам такова DVD и съм доволен от него. Сори за спама, млъквам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Преди месец взехме за вкъщи това: NEO TF-3201 LCD -32'' LCD TFT ТЕЛЕВИЗОР -HDTV READY -РЕЗОЛЮЦИЯ 1366Х768 -КОНТРАСТ 1200:1 -ЯРКОСТ 600 CD/m2 -PC ВХОД (VGA,SVGA,XGA,WXGA-1280X768) -16,77 МИЛИАРДА ЦВЯТА -PIP/PAP ПРЕЗ PC;HDMI -КОМПОНЕНТЕН ВХОД (480 I/P;576 I;720 I/P;1080 I ) -HDMI ВХОД -ЕКВАЛАЙЗЕР НА ЗВУКА -СТОП КАДЪР -ЗАПАМЕТЕНИ ПОЛОЖЕНИЯ КАРТИНА И ЗВУК -ХИПЕРБАН СТЕРЕО ТУНЕР 1499лв Картината е много добра, няма размазване при бързи сцени, за цената си е повече от добре. Аз лично съм доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Имам въпрос относно мойто LCD Sony... Нормално ли е иконите да ми седят като релефни .. в смисъл..например пускам си филм.. и те се виждат .. сеедно са изпъкнали .. и също и тоол-бара на Интернет Експлорера?Как се оправя..или ако .. кво трябва да направя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 Напоследак гледам че много падат цените както на Плазмите така и на ЛСД ТВ-тата и то не с 100-200 лева а с 1000 и кусур да се надява ме че до година ще паднат още повече защото до колкото знам наистина си заслужават покупката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Samsung са най-гадните монитори. Най-гадните възможни. Никога няма да си купя нищо от тази марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Samsung са най-гадните монитори. Най-гадните възможни. Никога няма да си купя нищо от тази марка. Дами и господа, имаме новина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 (edited) Samsung са най-гадните монитори. Най-гадните възможни. Никога няма да си купя нищо от тази марка. Ми ако щеш бе! Доста ни обогати представите за света на Plasma, LCD, TFT TV-та. Тия дет сме със Samsung(щото това е най-продаваната марка в България, що ли? ) има да си хапем гъзовете ама поне даде "ценен" съвет на бъдещите мераклии . А, да и темата е за ТВта, гачи. п.п. като толкова им трябват постове на някои хора що не си пишат в адрес 4000, там е рая на умните слова Edited October 17, 2006 by shondll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 (edited) Samsung са най-гадните монитори. Най-гадните възможни. Никога няма да си купя нищо от тази марка. Я земи виж тази злоба и после ми кажи че Samsung са били зле SAMSUNG LE-40M71BX Също се убедих че Philips са много напред с материяла тези модели го доказват PHILIPS 42PF9831 PHILIPS 42PF9730 но с тази цена ги забравям за момента Edited October 22, 2006 by Lil Scrappy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Мнение за конкретно този телевизор тук бива ли го или не ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 аз имам LSD Panasonic и сам много доволна от него за мен Panasonoc e много по добре от Samsung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Мнение за конкретно този телевизор тук бива ли го или не ? Защо LCD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts