Jump to content
BulForum.com

Продавам акумулатор BOSCH

Recommended Posts

Акумулаторът е maintenance-free (капсулован) и е на около 3 години. Работел е на Опел Вектра.

Причина за продажбата:

Преди месец една сутрин го намерихме паднал на около 8.х волта, съответно колата не пали. Дотогава не е правил мизерии. Понеже не намерихме зарядното в мазето веднага, а колата трябваше, купихме нов.

Намерихме зарядното след 3-4 дена, и въпреки че баща ми е чувал, че тия акумулатори не се зареждали със зарядно (откъде ли), го заредихме за около 6-8 часа. След това е пробван 4-5 пъти за около месец и е каран малко наоколо за проба, върти като нов, стои на около 13 волта постоянно, и почти съжаляваме че взехме нов.. и този стои неизползван. Не знам дали това че веднъж е падал на под 9 волта оказва влияние за бъдещето му, бях пуснал тема в Hardware, но без особен резултат.

Цена: 45 лв.

Щом е паднал под 10V пиши го бегал!

Интересно.. а защо не писа в темата в hardware секцията преди 1-2 седмици, където питах точно по този казус?! За българските акумулатори и аз го знам този лаф, но явно тия капсулованите са по-различни в това отношение, може би все пак ще се намери някой, който аргументирано да обясни ако е падал под 10V, какво става и дали е фатално.

А би ли казал все пак след колко време да го пиша 'бегал', защото вече месец се държи все едно нищо не му е имало ;) ?

• 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...