Jump to content
BulForum.com

Да подкрепим Христо Стоичков

UzITo

Recommended Posts

Бих желал да отделите 2-3 минути и да гласувате в тази анкета Тук

За Стоичков в една анкета на ББС.Нека го подкрепим и да се активизираме и да разпространяваме това.Заслужава да оценим труда му като футболист.Веднъж вече не го оцени българския народ затова се изнесе в чужбина нека сега да се застъпим за него.

П.С. От днес обещавам публично, че ще започна да спазвам препинателните знаците.Поздрави!

ЕДИТ: Временно съобщавам процента засега е 9.56%

ЕДИТ2: КОЙТО НЕИСКА ДА НЕ ГЛАСУВА НИКОЙ НЕ Е ЗАДЪЛЖЕН МОЛЯ БЕЗ ИЗЛИШНИ КОМЕНТАРИ

Абе и да цъкаме там и да не цъкаме все тая - Ицо е най-велиия БГ футболист и един от най-великите в света. Както и най-противоречивия - колкото обичан толкова и мразен.

А иначе мен много ме впечатли изречението: Bulgaria's greatest export since the Wombles' Great Uncle... :D :D Така е хората по света като чуят България явно се сещат първо за плюшен анимационен герой...

а бе че беше един от най-великите е вярно ама ние българите квито сме ще вземем да го направим първи по гласове :) а чак да измезти Пеле или Марадона е малко нереално :) но да видим кво ще стане

Стоичков вече има 6.59%,вчера вечерта бяха 4.13% :) Давайте и разпространявайте това във същият дух!

Гласувах за Стоичков,но реално погледното би било смешно той да спечели ;) Все пак-нека му помогнем да вземе почетно място :)

И аз гласувах, ама Ицо доста бавно се изкачва - 3-ти отзад напред

Мдааа и аз гласувах за него...Ама като се позамисля доста по-интересно ми е докъде щеше да стигне Ицо сред тези футболисти без нашата стабилна намеса... :rolleyes:

И какво ще стане ако Стоичков спечели?Да не би ние, гласувалите, или той ще получим нещо?Ежедневно се пускат такива анкети и е глупаво да се създава масова организация на гласове...Пък и едва ли Стоичков е най-заслужил стрелец при наличието на Краля Пеле, Марадона и т.н.

И какво ще стане ако Стоичков спечели?Да не би ние, гласувалите, или той ще получим нещо?Ежедневно се пускат такива анкети и е глупаво да се създава масова организация на гласове...Пък и едва ли Стоичков е най-заслужил стрелец при наличието на Краля Пеле, Марадона и т.н.

Еми добре ей тва сме българите все трябва да имаме угода имаше един разказ , в който главния герой казваше " То ако няма келипир за кво ми е " щом неискаш недей гласува

Преди време имаше анкета , в която се гласуваше за виртуозен музикант и го спечели Ибряма

Едит: Има разлика между това дали съм неграмотен или ме мързи да спазвам значите.Усещаш ли разликата?

Еми добре ей тва сме българите все трябва да имаме угода имаше един разказ , в който главния герой казваше " То ако няма келипир за кво ми е " щом неискаш недей гласува

Преди време имаше анкета , в която се гласуваше за виртуозен музикант и го спечели Ибряма

Нещо не си запознат - анкетата за Ибряма се провежда всяка година от ББС и може да се гласува еднократно от всеки компютър.А победителят получава наградата на ББС за годината и донася международно признание на страната си.Усещаш ли разликата?

Първо се научи да пишеш правилно и тогава се опитвай да разсъждаваш.Мале, мале - човек на 19 години да е пълен неграмотник :lol:

едит:и мен ме мързи да спазвам знаЧите, ама се старая

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...