Jump to content
BulForum.com

Честито, станахте баща!

PSYCHOSIS

133 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Най-голямото да е момче,после след 2 години още едно момче и накрая една хубава дъщеричка след 3-4 години, за да може батковците да се грижат за нея :)

2 същества от мъжки пол да се грижат за друг?! :blink: Оптимист!

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Не може ли да набием у черепо на домочадието, че и двете са глупави? Тоест хомосексуалността може да се разгледа и като природно явление, или болест, но не и наркоманството. Денят, в който разбера че детето ми е наркоман, ще му е последният вкъщи.

Глупаво решение. По-добре е да му е първия ден от 6 месечно наказание да не излиза от нас....

Глупаво решение. По-добре е да му е първия ден от 6 месечно наказание да не излиза от нас....

Можеш да му го научиш да прави по-стегнати джойнтове.. мога да ти препоръчам музика подходяща за целта :devil

Аз бих желал 2,по възможност момчета ;)

A HBK хубаво имаш две момчета, ама кво ще ги правиш, ако са цесекарчета върли ? Знам те че си Син до мозъка на костите ти :)

A HBK хубаво имаш две момчета, ама кво ще ги правиш, ако са цесекарчета върли ? Знам те че си Син до мозъка на костите ти :)

Като се замисля,няма да е лошо и една дъщеричка да имам.С мойто либидо нищо чудно да си създам повече от 2 деца(живот и здраве) :D

/off

Чак пък толкова ;) Тогава сигурно знаеш ,че съм доста широкоскроен и ще ги приемам такива каквито са :) И стига с тоя оfftopic,ако имаш да ми казваш нещо-PM или SKYPE ;)

Все едно тия наказания се спазват, или пък че имат НЯКАКВА полза ;) Вариантът е винаги да има човек вкъщи, при това аз, а не жената, та ако вземе да озверее... Както и да е, не смятам скоро да имам деца, говорех хипотетично в първия си пост :)

2 същества от мъжки пол да се грижат за друг?! :blink: Оптимист!

Що бе.Аз и брат ми си са грижем един за друг-само дето той е мн малък и ся аз се грижа за него а за мен са гриже предимно братчед ми :D и чат пат бащата ама тфа е друга тема.Та ся по темата-искам 2 ама едното да е момче,а другото момиче и с по-голямка разлика-поне 5-6 години :).Ама де да знам.Докато дойде време друг акъл мое ми дойде :)

Рано или късно, в живота се стига до един момент, в който, било то по желание или не, 1+1=3.

Сиреч ражда се дете.

Да приемем, че парите не са проблем. Колко деца бихте искали да имате?

Sorry че се меся където не ми е работата. "Ножа да не е опрял в кокъла :pirate?"

Страшен пример избрах :tongue.

В тоя ред на мисли.... бихте ли осиновили дете?
Само и единствено ако немога да си направя, тоест НЕ.

Искам 3 деца (Може и повече),Едно голямо момче,и две близначета момче и момиче. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...