bratmito Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Най-голямото да е момче,после след 2 години още едно момче и накрая една хубава дъщеричка след 3-4 години, за да може батковците да се грижат за нея 2 същества от мъжки пол да се грижат за друг?! Оптимист! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Не може ли да набием у черепо на домочадието, че и двете са глупави? Тоест хомосексуалността може да се разгледа и като природно явление, или болест, но не и наркоманството. Денят, в който разбера че детето ми е наркоман, ще му е последният вкъщи. Глупаво решение. По-добре е да му е първия ден от 6 месечно наказание да не излиза от нас.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Глупаво решение. По-добре е да му е първия ден от 6 месечно наказание да не излиза от нас.... Можеш да му го научиш да прави по-стегнати джойнтове.. мога да ти препоръчам музика подходяща за целта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Аз бих желал 2,по възможност момчета A HBK хубаво имаш две момчета, ама кво ще ги правиш, ако са цесекарчета върли ? Знам те че си Син до мозъка на костите ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 A HBK хубаво имаш две момчета, ама кво ще ги правиш, ако са цесекарчета върли ? Знам те че си Син до мозъка на костите ти Като се замисля,няма да е лошо и една дъщеричка да имам.С мойто либидо нищо чудно да си създам повече от 2 деца(живот и здраве) /off Чак пък толкова Тогава сигурно знаеш ,че съм доста широкоскроен и ще ги приемам такива каквито са И стига с тоя оfftopic,ако имаш да ми казваш нещо-PM или SKYPE Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Глупаво решение. По-добре е да му е първия ден от 6 месечно наказание да не излиза от нас.... Все едно тия наказания се спазват, или пък че имат НЯКАКВА полза Вариантът е винаги да има човек вкъщи, при това аз, а не жената, та ако вземе да озверее... Както и да е, не смятам скоро да имам деца, говорех хипотетично в първия си пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 колкото понесе жената да ражда, толкова деца искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Аз мен си не мога да гледам та деца ли ? Но по темата - предпочитам 1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 2 същества от мъжки пол да се грижат за друг?! Оптимист! Що бе.Аз и брат ми си са грижем един за друг-само дето той е мн малък и ся аз се грижа за него а за мен са гриже предимно братчед ми и чат пат бащата ама тфа е друга тема.Та ся по темата-искам 2 ама едното да е момче,а другото момиче и с по-голямка разлика-поне 5-6 години .Ама де да знам.Докато дойде време друг акъл мое ми дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Момиче и момче с малка разлика. Момичето да е по-голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Рано или късно, в живота се стига до един момент, в който, било то по желание или не, 1+1=3.Сиреч ражда се дете. Да приемем, че парите не са проблем. Колко деца бихте искали да имате? Sorry че се меся където не ми е работата. "Ножа да не е опрял в кокъла ?" Страшен пример избрах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ще се помъча да изтрая едно...... ....ама след време може би друго ще си мисля :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Netroot, споко, идеята за въпроса дойде след едно предаване за бебето по телевизията Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 В тоя ред на мисли.... бихте ли осиновили дете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 В тоя ред на мисли.... бихте ли осиновили дете?Само и единствено ако немога да си направя, тоест НЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Същата работа съм и аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Искам 3 деца (Може и повече),Едно голямо момче,и две близначета момче и момиче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 искам 2!първо момче,а след 3 години момиче и да,бих осиновила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.