Jump to content
BulForum.com

Честито, станахте баща!

PSYCHOSIS

133 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

едни роднини разликата им е само няколко месеца 2 сестри са самоче са в различни години

Където и да слагам препинателните знаци стигам до извода, че става дума за някакъв природен феномен... :D

Искам поне 3 деца, но по възможност от поне 2 майки... ;) :P

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Аз искам много, детска градина:)Минимум 3, а най-добре 6, с неголяма разлика във възрастта, за да бъдат по-задружни.

Абе ние тука ся... искам толкова, искам 2, искам 5... ама никой не ги пита жените къв зор е да ги родят 3-4 парчета.

По-полека... ще станеш като на попа ръкава. :)

Аз ще си намеря някой непретенциозен мъж, бе Дани ;) Пък и нали разбираш, че с всяко следващо ще ми е по-лесно ;)

По-полека... ще станеш като на попа ръкава. :)

Май и аз трябваше да изключа възможността за писане в темата...защита от идиотски постове :)

напълно възможно е след като роди една майка кърми до към 4-5 месец максимум даже и по рано отбиват децата в смисал спират да ги кърмят едни роднини разликата им е само няколко месеца 2 сестри са самоче са в различни години

Бе тя ок,отбива ги,съгласен съм.Ама нещо ми се губят едни 9 месеца.

Иначе аз искам 2 поне така като се замисляи по принцип с малка разлика във възрастта,обаче тва е нож с две остриета.Може да станат задружни,обаче може и да стане 3-та световна...

Та кое е по-малкото зло. Синът ти да се хваща за глезените или дъщеря ти да си лягя със всеки за стотинки...?

Не знам,но мога да ти кажа кое е най-зле:Синът ти да се хваща за глезените и да си ляга с всеки за стотинки...

Поста ти обаче изобщо не е по темата

Искам малко да насоча дискусията в страни от темата. Понеже скоро дискутирах по въпроса та реших да ви питам и вас. Кое е по-добре: син-пе....ас или дъщеря-к.р.ва?

Та кое е по-малкото зло. Синът ти да се хваща за глезените или дъщеря ти да си ляга със всеки за стотинки...?

Ми по малкото зло е дъщерята да е курва. Син педерас е бич божи :) А неосъзнатите педалчета също са кофти.. ама поне може да води приятелки като го викаш :P

Хехе, излиза, че дъщеря лесбийка е благословия ;)

Да си с хомосексуални наклонности в повечето случаи не е избор, а потребност.В случая с дъщеря курва става въпрос за собствено решение, възпитание, среда.И какво значение има в крайна сметка дали е едно от двете, то все ще си остане твое дете...

Айде по темата :)

Кое е по-добре: син-пе....ас или дъщеря-к.р.ва?

Разбира се, че дъщерята. Няма да се отличава от другите по тоя начин, докато педерастчето се отличава доста явно...

докато педерастчето се отличава доста явно...

Хаха :lol: И по какво?Ти излизал ли си скроо по центъра?Че то всеки 3-ти прилича не педал.

Хаха :lol: И по какво?Ти излизал ли си скроо по центъра?Че то всеки 3-ти прилича не педал.

Всеки трети ли :confused :wtf: на мен всеки втори долу горе ми прилича на такъф. А за въпросите на harmonika ми до сега от изброените нито един вариянт не си харесах.Предпочитам хетеронасочени , без странични наклонности ( било те сексуални , духовни или светски ).

Момент само, да питам жената! :laughing:

Едит: Тя каза, че иска "детска градина", значи и аз така:) :laughing:

Честито ми, станах баща! :blink: Многодетен...

Дано само тъщата няма нещо против, че забравих с нея да се консултирам! :unsure:

Добре....

Ми тогава кое избирате: Син-педал или дъщеря-наркоманка?

Не може ли да набием у черепо на домочадието, че и двете са глупави? Тоест хомосексуалността може да се разгледа и като природно явление, или болест, но не и наркоманството. Денят, в който разбера че детето ми е наркоман, ще му е последният вкъщи.

Денят, в който разбера че детето ми е наркоман, ще му е последният вкъщи.

Брей ,ти си истински баща деспот.Вместо да му помогнеш да го преодолее, ще го гониш...интересно...

Ако можех да избирам бих искал 3 . Естествено не зависи само от мъжа. Все пак жените не са машини за деца и едва ли им е голям кеф да спазват всякакви диети и раждат по 10 деца ...

Ама аз пък си искам 3 ( това с предпоставката ,че имам парите да осигуря бъдеще и на 3-те)

Най-голямото да е момче,после след 2 години още едно момче и накрая една хубава дъщеричка след 3-4 години, за да може батковците да се грижат за нея :)

Брей ,ти си истински баща деспот.Вместо да му помогнеш да го преодолее, ще го гониш...интересно...

Преди това ще съм му помногопътил (разбирай повторил на ента степен) последиците от наркотиците. Това не е болест, това е тъпо решение. След като не ме е послушал, едва ли ще ме послуша като му "помагам".

Да си с хомосексуални наклонности в повечето случаи не е избор, а потребност.

Няма такива потребности. Всички извратеняци под ножа. Sparta Uber Alles!!!

:P :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...