geraldo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Пиша тук за да не отварям нова тема.Качих си епизод 1,разархивирах го и се опитвам да го пусна през иконката на HL,както и от batch file-а,става само от втория и след като цъкна new game и започне да зарежда-ме дропи и ми изписва това .Кажете какво не правя както трябва!10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Пиша тук за да не отварям нова тема.Качих си епизод 1,разархивирах го и се опитвам да го пусна през иконката на HL,както и от batch file-а,става само от втория и след като цъкна new game и започне да зарежда-ме дропи и ми изписва това .Кажете какво не правя както трябва!10х Прилича ми на проблем с драйверите на видеото. Пробва ли с най-новите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Не те разбрах имах предвид кодеци ли?За сравнение HL2 си вървеше без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Или драйвъри или проблем с настройките на играта.Пипал ли си ги ?И ако си пусни ги на дефолт(означените със звездичка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Ами аз в играта не влизам изобщо дропи ме още докато зарежда.Не знам дали не трябва да се сложи крак или нещо такова,но такъв не намерих.играта я свалих от локалния.И нищо не съм пипал само я разархивирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Я виж дали имаш DX9 инсталиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Имам както казах преди съм играл HL2 и той май иска 9-ка EDIT:Качих си directX9.0c и пак ми излиза същия надпис1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Хайде ударете едно рамо бе хора,много ми се играе на тая игричка!10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
aHuMaToP Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аз като си я инсталирам не ми тругва имам само стеам и не се инсталира самата игра .. някой може ли да ми помогне по въпроса какво трябва да направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Излезна и Episode 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Здрявейте 10 месеца по-късно пак ми се прииска да играя тая игра но уви...става въпрос за играта: Half life2:Episode one инсталирам всичко както си му е реда и в последният момент,след като вече съм дал new game-играта започва да зарежда,изведнъж ме изхвърля и ми изписва следното съобщение: Internal driver error in IDirect3DDevice9::Present() Кажете какво да правя-инсталирах directx-a който беше в папката и пак не става??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 инсталирай си нови драйвъри на видео картата. А иначе аз се интересувам трябва ли да имам HL2 инсталиран за да инсталирам Episode one или може само Episode one да инстална? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Аз имах вчера много ядове с играта , а по-точно проблема с "инфинити лооп нв4_дисп" и ето някои решения . Така , който е с АВГ 7.5 да знае , че играта може да не му тръгне и ако ви забива , първо махнете антивирусната и пробвайте пак , а под махане имам предвид деинсталация на самата програма . Следващо , ако сте с касперскай и имате оригинален продукт през стеам , който не тръгва , дайте пълна свобода на играта през антивирусната и изтриете конфиг файла или също така се получава същият проблем ако използвате лаунчер за програмата ... тогава пробвайте с друг (ако играта е оригинал не ни трябвало да имате проблем след даването на пълната свобода за програмата) и при мен се получи с този . ЛИНК п.п. Проблема със синият екран не е само при игрите на валве , а и на близард и всичко е свързано с авг антивирус според създателите на игрите ама за сега от авг не пускат никакъв патч за оправянето на това нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 @geraldo проблема може и да е скапания FlexType. Потърси за кирилизацията на Windows от инжинера в Software секцията на форума и метод за пълното премахване на FlexType тъй като неговата деинсталация не премахва щетите, които е направил. Мен някога не ми вървяха доста игри заради него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 първия халф демек се води Епизод 1 ? Гледам, че има и Халф лайф и Халф Еп. 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Вчера разбрах за това , че не е така . Играта си е хл2 , а хл2 еп1 и еп2 са различни . Не съм ги играл сега , но играя първата ... после и епизодите ще видя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Пак не си разбрал. 1. Half-Life 1 2. Half-Life 2 3. Half-Life 2 Episode 1 4. Half-Life 2 Episode 2 5. Half-Life 2 Episode 3 (очаква се завбъдеще и ще е последния от поредицата). С няколко думи - епизодите са продължение на Half-Life 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Точно това разбрах , но пак не го написах разбираемо за другите хора ... както и да е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 5. Half-Life 2 Episode 3 (очаква се завбъдеще и ще е последния от поредицата). Последна от епизодите, но не и от сагата.Ще има Half-life 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Не знам колко хл2 епизода ще има (явно третия ще е последен) , но последен от гледна точка на Гордън и аз пък искам да мина през същото нещо с полицая Барни или Кучето ... както беше при хл1 и хл1бш преди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Една молба към хората , които имат "The Orange Box" (оригинал) ... ако може да качат последните ГЦФ файлове за хл2 еп1 и еп2 някъде ще съм много доволен . Не е точно рекуест за игра , затова не го пиша в онази тема . п.п. По другите сайтове това се прави редовно , но от там не мога да ги сваля и много искам да си запиша последно обновената версия на играта върху някой диск за да е имам от проста мания към поредицата на това заглавие като цяло или просто ако ми се преиграе пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.