Jump to content
BulForum.com

Half-Life 2-Episode 1

charsi

Recommended Posts

Пиша тук за да не отварям нова тема.Качих си епизод 1,разархивирах го и се опитвам да го пусна през иконката на HL,както и от batch file-а,става само от втория и след като цъкна new game и започне да зарежда-ме дропи и ми изписва това .Кажете какво не правя както трябва!10х

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
Пиша тук за да не отварям нова тема.Качих си епизод 1,разархивирах го и се опитвам да го пусна през иконката на HL,както и от batch file-а,става само от втория и след като цъкна new game и започне да зарежда-ме дропи и ми изписва това .Кажете какво не правя както трябва!10х

Прилича ми на проблем с драйверите на видеото. Пробва ли с най-новите?

Или драйвъри или проблем с настройките на играта.Пипал ли си ги ?И ако си пусни ги на дефолт(означените със звездичка)

Ами аз в играта не влизам изобщо дропи ме още докато зарежда.Не знам дали не трябва да се сложи крак или нещо такова,но такъв не намерих.играта я свалих от локалния.И нищо не съм пипал само я разархивирах.

• 2 months later...

Аз като си я инсталирам не ми тругва имам само стеам и не се инсталира самата игра .. някой може ли да ми помогне по въпроса какво трябва да направя

• 6 months later...

Здрявейте 10 месеца по-късно пак ми се прииска да играя тая игра но уви...става въпрос за играта: Half life2:Episode one инсталирам всичко както си му е реда и в последният момент,след като вече съм дал new game-играта започва да зарежда,изведнъж ме изхвърля и ми изписва следното съобщение: Internal driver error in IDirect3DDevice9::Present() Кажете какво да правя-инсталирах directx-a който беше в папката и пак не става???

• 2 months later...

инсталирай си нови драйвъри на видео картата.

А иначе аз се интересувам трябва ли да имам HL2 инсталиран за да инсталирам Episode one или може само Episode one да инстална? :bgrin:

• 4 months later...

Аз имах вчера много ядове с играта , а по-точно проблема с "инфинити лооп нв4_дисп" и ето някои решения .

Така , който е с АВГ 7.5 да знае , че играта може да не му тръгне и ако ви забива , първо махнете антивирусната и пробвайте пак , а под махане имам предвид деинсталация на самата програма .

Следващо , ако сте с касперскай и имате оригинален продукт през стеам , който не тръгва , дайте пълна свобода на играта през антивирусната и изтриете конфиг файла или също така се получава същият проблем ако използвате лаунчер за програмата ... тогава пробвайте с друг (ако играта е оригинал не ни трябвало да имате проблем след даването на пълната свобода за програмата) и при мен се получи с този .

ЛИНК

п.п. Проблема със синият екран не е само при игрите на валве , а и на близард и всичко е свързано с авг антивирус според създателите на игрите ама за сега от авг не пускат никакъв патч за оправянето на това нещо .

:laughing:

@geraldo проблема може и да е скапания FlexType. Потърси за кирилизацията на Windows от инжинера в Software секцията на форума и метод за пълното премахване на FlexType тъй като неговата деинсталация не премахва щетите, които е направил. Мен някога не ми вървяха доста игри заради него.

Вчера разбрах за това , че не е така .

Играта си е хл2 , а хл2 еп1 и еп2 са различни .

Не съм ги играл сега , но играя първата ... после и епизодите ще видя .

Пак не си разбрал. :P

1. Half-Life 1

2. Half-Life 2

3. Half-Life 2 Episode 1

4. Half-Life 2 Episode 2

5. Half-Life 2 Episode 3 (очаква се завбъдеще и ще е последния от поредицата).

С няколко думи - епизодите са продължение на Half-Life 2.

Точно това разбрах , но пак не го написах разбираемо за другите хора ... както и да е .

5. Half-Life 2 Episode 3 (очаква се завбъдеще и ще е последния от поредицата).

Последна от епизодите, но не и от сагата.Ще има Half-life 3.

Не знам колко хл2 епизода ще има (явно третия ще е последен) , но последен от гледна точка на Гордън и аз пък искам да мина през същото нещо с полицая Барни или Кучето ... както беше при хл1 и хл1бш преди .

Една молба към хората , които имат "The Orange Box" (оригинал) ... ако може да качат последните ГЦФ файлове за хл2 еп1 и еп2 някъде ще съм много доволен .

Не е точно рекуест за игра , затова не го пиша в онази тема .

п.п. По другите сайтове това се прави редовно , но от там не мога да ги сваля и много искам да си запиша последно обновената версия на играта върху някой диск за да е имам от проста мания към поредицата на това заглавие като цяло или просто ако ми се преиграе пак .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...