Sothbiss Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Episod 1 е доста кратка, сега я врътнах, но ако играеш всеки ден по 1 час ти се струва дълга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 E v hl2 ima6e mnogo ne6ta koito tuka gi nqma.. kara6 bugita , trepe6 bossove, minava6 prez niva s korenno razli4na obstanovka, ima6e nepovtorima atmosfera namesta kato v sssr po vreme na stalin, ima6e golemi otkriti prostranstva . Sega samo vurvi6 napred i strelq6 i obstanovkata e edna i su6ta razru6en tuneli ili razru6en grad i kato vurvi6 napred si4ko se razru6ava to4no zad teb.. Ina4e ideqta za epizodi e dobra, no da gi pravqt s novi ne6ta za da sa po ineresni. Ni6to ne im pre4i da slojat novi orujiq i gadove ina4e nqma smisul. Se6tate se kakvo e broodwar za starcraft - etva e expantion Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 очаква ли се някакъв друг release или ще трябва да се примиря с този и да го дръпна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 ...(за Sin Episodes се очакват около 7-8 продължения във вид на епизоди)... Сериозно ли? Пълна дрисня. Както вече по-рано споменах в темата моето мнение е, че това се прави само за да прибират повече кинти. Тея глупости с подобренията може и да са вярни, ама според вас колко нови оръжия (или нещо друго) ще измислят и ще ги сложат? А за бъговете си има ъпдейти. очаква ли се някакъв друг release или ще трябва да се примиря с този и да го дръпна Виж: This release is full version, but we couldn't get the cd, because the game is getting release on cd in some days,weeks or even months, who knows?... so enjoy it anyway even if it isn't bin/cue/iso Струва ли си да чакаш за 5-6 часа игра. А и с ъпдейта всички проблеми се оправят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Струва ли си да чакаш за 5-6 часа игра. То и толкоз няма... И аз съм разочарован от това, че няма никакви подобрения. Поне един boss да бяха сложили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 То и толкоз няма... И аз съм разочарован от това, че няма никакви подобрения. Поне един boss да бяха сложили... Има 2 боса.1ния е корабът, който трябва да пречукаш като си в една порутена къща, вторият е оня накрая, преди да заминеш с влака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Пич ти на това босове ли казваш? Ами ако си превъртал оригинала ще знаеш, че има място където има едноременно цели 3 парчета и на едно друго преди това има 2. А за лятящите за това, че имаше 3 накрая и 2 преди това на един мост също сам сигурен. Със същия успех може да наречеш "майката" (по-голямто насекомоподобно) бос. То аз и на 2-ката нещо босове не видях като стана дума за това. Е друго си беше 1-цата. Това оня бос с трите пипала от единицата и онзи последния с голямата глава. Ами opposing force оня с голямото око дето живееше в няква радиация и онзи другия зелената гад накрая. Няма ги вече тия елементи отмина като че ли тяхното време. Може да ви се струва старомодно но именно това ми харесваше защото имаше някакво предизвикателство. Най ми харесваше особено opposing force и Blue Shift чувството по някое време че играеш и целта на героя ти е просто да отцелее. Някви аутроистични прояви проявени в двойката откровенно ме дразнят. Е кво стана че всички изведнъж станаха някви смели нещо средно между рамбо и терминатор поведени дружно колкото и гадно да ми е да го кажа от един... зубър. Та тва е някъв учен не е нито воиник даже и от охраната не е. Оpposing force ми е любимата няма да лъжа то си ми и личи. Първо не свършва добре което много ценя в една игра след това героя ме кефи повече и накрая играеш за да отцелееш. Има си хубави обикновенни човешки оръжия експериментални но и "извънземни" такива, босове достатъчно пък са и добре замислени и изпипани. Съжалявам че излязох малко от темата но просто все повече ме разачарова тази игра имам чувството че върви по пътя на Doom т.е. да стане боза при това непоправима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Сериозно ли? Пълна дрисня. Както вече по-рано споменах в темата моето мнение е, че това се прави само за да прибират повече кинти. Тея глупости с подобренията може и да са вярни, ама според вас колко нови оръжия (или нещо друго) ще измислят и ще ги сложат? А за бъговете си има ъпдейти. Така пишеше до скоро в сайта им,но като гледам са посъкратили 'Coming Soon' списъка http://www.sinepisodes.com/index.php?episodes А относно темата:не мисля,че с дългогодишната си история и опит самите VALVe ще прецакат най-доходната си (да не кажа едниствената след ЦС) игра Не искам да ги урочасвам,но мисля,че iD като създатели на първата 3D игра,искаха DooM 3 да стане нещо прекалено революционно,а единствената цел в живота му остана да оценява възможностите на новите видео карти или както се изразиха от едно гейм-списание "iD направиха страхотен енджин,сега остава някой да направи страхотна игра с него..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 misijata e lowlife, v nekyv garazh sym i trjabva da otvorja vratata s edin kran a edni pajaci izvirat ot edna dupka bezkraj,i vratata na garazha postojanno se zatvarja, njakoj mozhe li da help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 misijata e lowlife, v nekyv garazh sym i trjabva da otvorja vratata s edin kran a edni pajaci izvirat ot edna dupka bezkraj,i vratata na garazha postojanno se zatvarja, njakoj mozhe li da help Хвани гравити гъна и изблъскай някоя кола върху дупката, от която излизат гадините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibelungen Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 thx corp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 На рилийса нищо му няма явно. Купих си я играта и днес цял ден я дърпах през steam и накрая ме изхвърля по съвсем същия долен начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 ABIDE, ako ti e overclocknat procesora probvai dali 6te trugne bez clock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ией тръгна най-накрая Не ставаше, защото бях форснал рефреш рейтовете с някакъв туул. Сори че ви наспамих темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Кво пак хленчите,бе,хора? Била кратка играта...ами много ясно,че ще е кратка,нали е Episode,не е като оригиналния Half-Life! Нямало подобрения...вие кво искате да ви нашибат 6 нови оръжия,20 нови съперника и да се радвате...не става така...всичко идва на малки порци,които допринасят за кефа!Относно нововъведенията...HDR lighting къде го забравяте,а увеличеното A.I. на combine soldiers?А,да ви питам аз? Просто няма основание да се изказвате толкова крайно относно Ep.1! Пък и предстоят още Ep.2 и Ep.3!Вярно,ще почакаме доста,за да ги видим,ама поне ще си заслужава...според мен! Пък и говорим за Gabe Newell & Co. ,все пак те са царе на иновацийте!Все ще се види нещо ново в Ep.2 и Ep.3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 dobre e 4e ima mnogo hora koito mislqt kato teb , za da moje da se izhranva game industriqta ами много ясно,че ще е кратка,нали е Episode i struva po4ti kolkoto igrata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 а трябва ли да имам 2ката за да мога да играя епизод 1 щото ся е свалям и да знам дали да инсталвам и ХЛ2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 i struva po4ti kolkoto igrata.. Хахахаха ей това си беше неподготвено изказване HL2 струва ~$30 (и като се има в предвид,че тя е на повече от година и половина => цената и е паднала драстично,помня,когато в ПЦ Мания се продаваше за 80 лв ),а Ебизод 1 е към $20,тъй че първо провери после говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 а трябва ли да имам 2ката за да мога да играя епизод 1 щото ся е свалям и да знам дали да инсталвам и ХЛ2 Не Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Хахахаха ей това си беше неподготвено изказване HL2 струва ~$30 (и като се има в предвид,че тя е на повече от година и половина => цената и е паднала драстично,помня,когато в ПЦ Мания се продаваше за 80 лв ),а Ебизод 1 е към $20,тъй че първо провери после говори Episode 1 е 44 лева в Пулсар и понеже съм специален и ша ми напраят отстъпка смятам да си зема играта оригинална и като събера сички епизоди ша ги завещая на бъдещото поколение Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Сигурно вече сте забравили за нея, но аз нещо не мога да смогна, а пък и запецнах... Стигнах до едно място, дето пича хвана влака, аз отварям една врата чрез кран, мацката влиза и ми вика да хвана следващия влак. И тук се появява един триножник, а аз почвам да се миткам из едни контейнери и не намирам изход. Та едно рамо, ако може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Мяташ се по контейнерите докато не стигнеш от другата страна на триножника. Там ще намериш ammo за базуката и мисля се сещаш к'во следва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Абе знам че ще прозвучи малко смешно но някой може ли да ми каже откаде мога да си пълня кръвта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Valve разочароваха феновете си с новината, че Half-Life 2: Episode Two (наред с Portal и TeamFortress 2) отново няма да излезе по график. Първоначално следващият епизод трябваше да се появи до края на годината. Сега обаче се очаква чак през лятото на 2007-ма. Във второто разширение доктор Гордън Фриймън ще бъде екипиран с няколко нови оръжия и ще трябва да се възползва от множеството допълнителни превозни средства, за да премине успешно през околностите на Сити-17. Освен това според Valve в Episode Two ще умре един от главните герои - кой, все още не е ясно. Аликс? Повече информация за него очаквайте с течение на времето. Значи още доста трябва да почакаме за да разберем каква е развръзката. С това поредно рабавяне вече рабирам какъв е смисъла на тази епизодичност. Ако трябваше да направят цялата игра наведнъж пак щяха да се бавят пет години. Така запълват времето на феновете докато чакат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Дано си струва чакането и да е дълга като HL2 ,че Епизод 1 си го пазех за десерт ама за 1 нощ го хапнах.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.