TRIBALERO Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 На мен все още ми звучи невъзможно (и леко фантастично),а от там за казали 21 септември тази година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 На мен все още ми звучи невъзможно (и леко фантастично),а от там за казали 21 септември тази година. Слагам една 20тачка, че тези кеше са пълен въздух под налягане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Луд Японски клип корейски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Слагам една 20тачка, че тези кеше са пълен въздух под налягане. Коментари? Май се оказах прав. 21ви мина... нещо летящите чинии не ги виждам... пак трябвало да се чака не знам си колко за не знам си какво.. дрън дрън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 (edited) Edited October 1, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) Тук го обсъждахме. Рецепта за конспиративна теория:Необходими продукти: [*] Човешка маса [*] Обикновено природно явление [*] Две супени лъжички невежесто [*] Необходим брой сладкодумници Начин на приготвяне: Вземете природното явление, добавете две супени лъжици невежество и ги разбъркайте равномерно със сладкодумни и убедително звучащи хора, изсипете при човешката маса и печете на бавен огън. Задължително заснемете парите от приготвянето и го добавете към крайния продукт. Сервирайте в произволен форум или социална мрежа. Колко време ще останат следите зависи от атмосферното налягане, влажността на въздуха, температурата на въздуха. Самолетите не летят винаги на една и съща височина, нито в едни и същи атмосферни условия. Нормално е такива следи да се задържат различно време. Тази "теория" е балон с пари. Храни се с човешкото невежество и на моменти - откровена глупост. Отделно, да търсиш истината в телевизия СКАТ говори за умствена инвалидност... Edited October 3, 2012 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 (edited) http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/kak-trgvat-sluhovete-v-internet.html всъщност, не съм убеден в тая цялата работа с химическите следи,че е истина,просто ми направи впечатление. Обичам да чета конспиративните теории,НО не ме кефи това ,че за самолетите,нямат никакви доказателства.Други подобни конспиративни теории (например за шистовият газ) биват реални заплахи....тогава се включих в първият ми протест. Edited October 3, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 Голям майтапчия в Разсмей Слави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 7, 2012 Share Posted October 7, 2012 (edited) Въобще не съм очарован от тоя простак Слави ... Гледах го точно това предаване,и повече няма да гледам Слави Шоу.... Вече кво ли не прави,за рейтинг. Edited October 7, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 (edited) Edited October 8, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Първо кръв оставена на въздух се съсирва. Второ има много видове змийска отрова и повечето разчитат кръвта да спомогне за разнасянето на токсините, а не да я съсирят или да я превърнат в желе. Най-малкото защото токсините въздействат или на мускулите или на нервните клетки. Не изключвам да има и такива отрови, действащи върху кръвта, но това видео конкретно ми се струва, че кръвта в чашката просто си се съсири докато тези се лигавеха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 (edited) включва POV кадри от скока в неделя ! Edited October 19, 2012 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 От къде са се вдъхновили за Пришълеца http://www.youtube.com/watch?v=GjRSlnJ1rA4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Чък Норис се появи в подходящия момент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Тая кака е много добра http://www.youtube.com/watch?v=49txNqZS3so Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Топ 10 на шофьори и пешеходци в Русия с огромен късмет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Трудно се прави обратен завой на "магарешка пътека" с пропаст от едната страна, особено пък ако си с камион и дърпаш ремарке - майстор с железни нерви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Трудно се прави обратен завой на "магарешка пътека" с пропаст от едната страна, особено пък ако си с камион и дърпаш ремарке - майстор с железни нерви. поклон пред бога на шофьорите! аз на това място не бих посмял да направя обратен с моя авенсис.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 (edited) нов рекорд с 30-метрова вълна http://www.youtube.com/watch?v=pOHDZpPvbIc&feature 45-годишният Макнамара е считан за откривател на природния феномен, предизвикващ огромните вълни край Назаре. Гигантски подводен каньон с дължина около 230 км и дълбочина до 5000 метра насочва мощта на океана като през фуния, а комбинацията със съответния вятър издига страховити водни стени. Edited January 29, 2013 by TRIBALERO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 http://www.vbox7.com/play:fa1e58e0 -Божее Жена Зад Волана ! Смях ! http://vbox7.com/play:d2b80f16&start=609&r=emb -BG Стани Богат - Най - Тъпата Участничка За Всички Времена! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Как да излезеш от положение (съсредоточете се на оня с чинелите). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 няма как да не се разсмеете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 В интерес на истината въобще не ми беше смешно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 В интерес на истината въобще не ми беше смешно... Сейм хиър,тотални тъпунгери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts