ToRmEnToR Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 За вас пичове от тоя форум - винаги! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 яко клипче Както си и мислих тука стана pub topic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 На спортна тематика http://www.metacafe.com/watch/1308/naked_soccer/ http://www.metacafe.com/watch/49981/naked_nike/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Ето и едно клипче от мене - "Джакко Джуниър" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ali G - Abortion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Тортааа -умопомрачителен клип Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 На спортна тематика http://www.metacafe.com/watch/1308/naked_soccer/ http://www.metacafe.com/watch/49981/naked_nike/ тоя втория пич ма изкърти-не стига един път ми се и връща.бахти дзвера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 тоя втория пич ма изкърти-не стига един път ми се и връща.бахти дзвера Втория път с обувки . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Цъкни тук -от този клип ще ви заболи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Цъкни тук -от този клип ще ви заболи Това е ИЗВЕРГЩИНА !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Това е ИЗВЕРГЩИНА !!! направо ми стана мъчно за тия пичове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Вижте това и се посмейте Наистина е забавно! ClickMe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) Невероятно оригинално!!!Личи си и с коя програма е правено(все пак действието се развива във Фотошоп,който е синоним на разнообразие и оригиналност).Идеята е интересна,прилича на доброто и всеизвестно "Черно&Бяло" като,един вид,мишката е ръката на господ.Човека се е потрудил толкова,че трябваше да го изгледам няколко пъти,за да проследя действията на отделните герои!! Edited June 8, 2006 by aUR0Ra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Цъкни тук -от този клип ще ви заболи АААААА как може да ги даваш такива уе.Баси чак мен ма заболя а представям си за тея пичове.Аз един път си изпуснах дистанционното върху нали и така ма заболя представям си да ти го бият с шутове .Иначе ето как китайците са справят с многочислеността си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Клипчето наистина е уникално. Една поправка- това не е Фотошоп, а Микромедиа Флаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 АААААА как може да ги даваш такива уе.Баси чак мен ма заболя а представям си за тея пичове.Аз един път си изпуснах дистанционното върху нали и така ма заболя представям си да ти го бият с шутове .Иначе ето как китайците са справят с многочислеността си А представи си к'во е от 3-4 метра да те ударят по ... със супер силен удар с топка Поне 5-6 пъти ми се е случвало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) А представи си к'во е от 3-4 метра да те ударят по ... със супер силен удар с топка Поне 5-6 пъти ми се е случвало [off] на кой не му се е случвало един съвет от мен при такива ситуации - клякайте и ставайте колкото можете. доста улеква....[/off] До ден днешен не бях виждал последната обиколка на Aerton Serner. Поклон пред паметта му Edited June 8, 2006 by bd1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Пародия на Пародията Детска му работа ... Wazzzaap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Мисля че тфа трябва да се види http://www.metacafe.com/watch/40935/bmw_from_hell/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ето ви линк към един сайт, в който едни пичове си качват "произведенията".Всъщност те си правят гавра с различни изпълнители и групи.Идеята е, че музиката си е оригиналната, а те се правят, че пеят и аранжират "клиповете" си, които са направени я в кухнята, я в коридора Вески клип си е специфичен... Самите клипчета са доста и ви оставям сами да си изберете кои да гледате Аз лично харесван на Britney Spears - Hit Me Baby One More Time, вие може да си намерите др любим клип.Пак казвам, идеята е, че те просто не са в час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Crabs Има и едно друго много яко, ама не мога да го намеря. Разказва се за "Is this a librarian or a stripper?" Ako го срещнете гледайте го Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 (edited) http://www.metacafe.com/watch/104733/boooo/ napravo moje da si svalite programata meta cafe Edited June 10, 2006 by bd1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Едно яко клипче разкрива как всъщност изглежда усмихнатото личице -> <- това имам в предвид, но погледанато отзад (в гръб може да го кажем) Click Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Едно яко клипче разкрива как всъщност изглежда усмихнатото личице -> <- това имам в предвид, но погледанато отзад (в гръб може да го кажем) Click Me Олееее песничката кърти Искам я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haralanov Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) WOW -> Edited June 12, 2006 by Haralanov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts