Jump to content
BulForum.com

Готини клипове

ralexes

Recommended Posts

• Replies 994
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ъъъ... Размазва те от всякъде да гледаш крадени боксове? Или човек, който реално се притесни, когато дойде сложната част, защото не може да е направи?! Стегнете се бе хора!

Psihara^^ said:
Ъъъ... Размазва те от всякъде да гледаш крадени боксове? Или човек, който реално се притесни, когато дойде сложната част, защото не може да е направи?! Стегнете се бе хора!

Момчето просто е уникално.Не знам защо ти е такова мнението(къде се притесни? )завижаш ли или нз...Но нали си взе листчето което му гарантира по нататъшното участите , а и журито беше възхитено

icinkyyy said:
Момчето просто е уникално.Не знам защо ти е такова мнението(къде се притесни? )завижаш ли или нз...Но нали си взе листчето което му гарантира по нататъшното участите , а и журито беше възхитено

Ми не е уникално. Вземи послушай малко от този стил музика да видиш, че е назад с матряла.. ИИИиии.. ТЕ НЕ ГО ВЗИМАТ... Жалко, че няма бг превод, ако не ми вярваш да чуйш... И само не разбрах защо да завиждам?! Да се занимавам с това и да не го мога - да завиждам... Ама тцъ... Нищо, всички ша пораснат.

Edited by Psihara^^

asd said:
Google Earth Secret Pictures доста интересно клипче :ghost :)

Верно е аз съм го гледал преди, има няколко доста интересни, но други изглеждат просто като eastern egg-ове от екипа на гугле.

Имаше едно клипче, на което НСБОБ (БОБ беше кръстено там) нахлуват на един да му взимат ПЦ-то и тоя пич си го хвърля през блока долу :). Някой може ли да ми даде линк на тва или поне някво име по което да търся?

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...