russsi Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Тази програма предлага възможността да видите резултатите от мачовете на светочното в Германия, коеот започва след няколко дни. Ако случайно пропуснете някой мач, това е начинът бързо и лесно да проверите как е завършил той. Ето ви линкче за даунлоуд. Не можах да намеря дали някой я е качил другаде, защото тук иска валидейшън на Win-а. Моля някой с оригинален cd-key да я свали и да я качи някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Готово ето линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Готово ето линк много благодаря EDIT: При мен програмата работи без никакви проблеми. Доволен съм от интерфейса и всичко е ok. За 3мб Е доста добре и си върши работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 какъв е смисъла на програмата, като има хиляди сайтове с тонове информация и статистика за световното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 много благодаря EDIT: При мен програмата работи без никакви проблеми. Доволен съм от интерфейса и всичко е ok. За 3мб Е доста добре и си върши работата. на мен пък ми вика, че бозата ми е нелицензирана и неще да се инстал Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 на мен пък ми вика, че бозата ми е нелицензирана и неще да се инстал Не трябва направо да стартираш инсталера. Направи му един shortcut (да точно shortcut на инсталера) После дай десен бутон върху него и избери properties. В target след всичко дай един интервал и напиши "-q". После стартирай инсталера от shortcut-a, изчакай малко и като видиш дестопа, вече трябва да има иконка на програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 какъв е смисъла на програмата, като има хиляди сайтове с тонове информация и статистика за световното Ами точно,че сайтовете са хиляди и с тонове информация .Аз ще изчакам да почне световното и ще си я instal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.