snake Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 imam edno predlojenie kum vsichki useri na tozi forum za da namalim trafka si kato premahvame banerite i pop-up prozorci mojem susto taka da mahneme background zvuci i kartinki kartinki s razmeri 468X60 . neka uskorim zarejdaneto na webstrnici bez tova da iska po golqma s skorost da namalim trafika ot vunshni serveri iziskvaniq za pc Minimum system requirements: Pentium 60 Mhz, 16 MB ram, 1 MB of free disk space. OS Compatibility: Windows 95/98/ME/NT/2K/XP/2K3. mislq che sa dovolno niski neka izpolzvame tazi programa drupni ot tuk ako nqkoi ima drugi predlojeniq da postva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Admuncher e moje bi nai dobrata programa koqto sam polzval za zatvarqne na pop-up prozorci i premalhvane na izli6ni reklami . Ot intall -a i (predi mesec) tq mi e spestila 150 mb trafik Instalnete si q nqma da sgre6ite Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 i az sum fen pri men statistikata e : Adverts removed : 41 559 Bandwitch saved : 324 MB Counter started : 21-07-2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.