Lord_Gudo Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Ey sq kakto se e po4nalo ot 17:30 gore-dolu ne moga da svalqm ot tupiq warez.ru - az za kvo pusnah toq net. Taq dalavera ne e za sefte kogato mu kefne moga da svalqm ina4e YOK. Vsi4ki drugi site-ove se otvarqt normalno, mIRC e idealno i warez-a se otvarq ama ot tam moje samo da si pravq laf v FORUM-a nqkoy ako znae de e problema da kaje 6tot mi pisna NE SAMO BAVNO no i ne 6te. Drugite dostav4ici pone imat FTP kat horata po-malko gluposti no se svalqt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Pi4 problema e pri teb Az si darpam o6e ot 7 4asa ve4erta bez nikakvi problemi Taka 4e nqma kakvo da se tuhka6 i proveri za eventualni problemi pri tebi ili se obadi na suporta.Vse pak te sa za tova Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Lord_Gudo, колко човека сте в мрежата и колко активни връзки има към 8080, 8081, 8082? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Dreamer, колко пъти ще обясняваш едно и също? Ни ти ли писна? Пинни го това обяснение, или вземете направете един FAQ от най-често задаваните въпроси относно връзката към уарез и да се свърши.... Белким преди да почнат да псуват юзерите го прочетат и си отговорят сами... Нали уж всички сме ентелегентни в тоя форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Защото тия дни хора, които са сами казват, че им чезнат 8080/8081/8082 random или urandom :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 За уарез не знам. но виж одеве ми се случи нещо странно - около 17:00 влизах на сайта на БТК... сега преди малко опитах да вляза - ама на... хем адреса го извадих от History-то... извади ми грешка от нашия сървър - "Няма път до хоста"?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 az za kvo pusnah toq net Citirai tazi tochka ot dogovara ti s evrocom v koqto se spomenava www.warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
slav4o Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Lord_Gudo i az imam sy6tiq problem, ot v4era downloadite ot warez.ru spraqha izvednyj i o6te nqma nikva aktivnost, dokato ot drugite saitove si svalqam bez problem, taka 4e ne e v teb problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outfaced Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Lord_Gudo i az imam sy6tiq problem, ot v4era downloadite ot warez.ru spraqha izvednyj i o6te nqma nikva aktivnost, dokato ot drugite saitove si svalqam bez problem, taka 4e ne e v teb problema. и аз тъй и не знам какво е обяснявал някой някога си , ама мен ма е нямало тогава и няма да ровя форума за да разбера ... ако е важно си има "важни теми" за таз цел та ... какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Citirai tazi tochka ot dogovara ti s evrocom v koqto se spomenava www.warez.ru Zgan e prav i az iskam da zadam sahtiq vapros ... Poveche ot 2 godni sam abonat na evrocom i v moq dogovor i posledvaloto prilojeni kam dogovora ne pishe nito za free.veno.org or warez.ru Po info channal na evrocom da se spomenava nqkade pri reklamata za NET-a za warez.ru kazvat samo negarantiran SHARED !!! a reklamata za new usluga da se spomenava nqkade za warez.ru ....nikade ........ Prosto si otvorete dogovora i si go prochetete !!! Dori i da nqma warez.ru - nikoj ne trqbva da se oplakva !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 I az nemoga otvarqm vuprosnite 8080/8081/8082 , a izob6to ne sum v mreja s drugi pc-ta sam sum si ! nadqvam se problema da bude re6en skoro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Ave johan ako si platil za lokalen trafik a nqma warez sigorno 6te podpali6 telefona, 6to gi pla6ta6 tiq pari...ami da mahnat warez, a ti idi se vklu4i na nqkoq + tarifa kato si otvoren..Ave neta tiq dni hi4 go nqma,ama otgovora po telefona-restartirai si modema sled 20 min Aide s zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Абе хора... вие сте много интересни. Аз карам ли ви се, че спите ? Ама надали ще разберете какво искам да кажа... Истинска история: Клиент: Ало! Евроком Support: Добър ден, кажете моля! Клиент: Ъъ, няма интернет! Евроком Support: !? (след проверка, че има) Клиент: Такова... не мога си свалям филмите. Евроком Support: google.com можете ли да отворите? Клиент: Да! ................................. Та локалния трафик да знаете, че е интернет. Опс! Интернет се пише. А и локалния трафик не е само този до един "руски сайт", а и до всички юзъри, до play.evrocom.net... но е вярно, че не е приятно да спира warez.ru, но такива неща се случват и 100% uptime е неприсъщо на нищо (справка човек > сън ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Ave johan ako si platil za lokalen trafik a nqma warez sigorno 6te podpali6 telefona, 6to gi pla6ta6 tiq pari...ami da mahnat warez, a ti idi se vklu4i na nqkoq + tarifa kato si otvoren..Ave neta tiq dni hi4 go nqma,ama otgovora po telefona-restartirai si modema sled 20 min Aide s zdrave Izbora e tvoj na koq tarifa si se vkluchil ! kato ne ti haresva neshto ami OFF ! i spirash da plashtash i da se yadosvash Otnosno "podpali6 telefona" za 2 god samo vednaj mi se e nalagalo da zvankam do Evrocom (I`m lucky boy) i to zashtoto zabravish da si platq i mi OFF neta koeto e normalno A poneje sam otvoren i ne minavam na (+) tarifa - mi ne mi trabva az i na tazi sam dovolen pak i tazi, kato mi varshi rabota za kvo da minavam na po-visoka? Az problem s neta i modema nemam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 ot vchera niakoi hora, vkliuchitelno i az ne mojem da otvorim warez.ru s port razlichen ot 80, t.e. otvariam index stranicata, foruma i search-a. Vsichko drugo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Izbora e tvoj na koq tarifa si se vkluchil !kato ne ti haresva neshto ami OFF ! i spirash da plashtash i da se yadosvash Не, не... тук трябва само малко търпение докато се оправи този, явно технически, проблем. Това надали може да бъде сериозна причина за смяна на ISP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Ami idi v magazina plati si za 1kg lukanka,a milata prodava4ka da ti dade 500gr,sega razbra li me johan...na teb kato ti e kef da te bazikat,6to si misli6 4e i na drugite im e kef..Ne stava vapros dali sa Ewrokom ili MEWROKOM..ami to utre az moga da si platq taksata i cql mesec da nqmam NET..togava kvo pravi6..zaradi toq net sam 4upil 3 klaviaturi i edna mi6ka ama are pak s zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Ami idi v magazina plati si za 1kg lukanka,a milata prodava4ka da ti dade 500gr,sega razbra li me johan...na teb kato ti e kef da te bazikat,6to si misli6 4e i na drugite im e kef..Ne stava vapros dali sa Ewrokom ili MEWROKOM..ami to utre az moga da si platq taksata i cql mesec da nqmam NET..togava kvo pravi6..zaradi toq net sam 4upil 3 klaviaturi i edna mi6ka ama are pak s zdrave Vij Horna tozi spor e bezmislen .... razbiram te che za tova koeto si plashtash iskah da poluchavash i tuk spor nema ..no ne smqtam che primerite sa ti udachni . ne govorim za net i za lukanka a za warez.ru .... prosto i qsnichko e ....nqma tochka v dogovora ti s Evrocom za warez.ru !!! Ako ti kato nedovolen klient zavedesh isk s/u Evrocom ...gubish na momentta .. za poveche info otnosno sadebnite vaprosi se obarni kam TED IRC ->#warez.ru V momentta prosto moje da imat neshto technical problem .... a m/u drugoto "klaviaturite i edna mi6ka" za nishto ne sa ti vinovni pak ti kazvam (sled kato smqtash che te bazikat)...kato ne si dovolen ami smeni si dostavchika ..i nqma da imash qdove - TI RESHAVASH ..izbora e tvoj ... aide s zdrave i malko povece usmivki nishto che denq e mrachen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Вярно, че в магазина ти продават луканка "с негарантирано" тегло 500г. хахахахаха. Егати сравнението дето направи... Освен да ти гарантират, че и на вкус ще ти хареса? Аз защо не си търся правата и парите, че Matrix 3 sux и на никой не му хареса? Кой ще ми върне 4 лева? Банани с пижами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Ne rabiram za6to trqbva da se izpada v panika kato ne moje da se otvori nekoq straniza ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Da ama ako filma prekasfa6e prez 5 min ili ti go pusnat na baven kadans(edno po4esvane po nosa 1 chas ) sigurno 6tqha da ti gi varnat,ne misli6 li,a pak da ti kajat kato ne ti haresva prekasvaneto idi v drugo kino,6te6e da im tegli6 edna...spored nastroenieto moje i po dalga.....BADETE ZDRAVI<stiga tolkova prostotii 4e trqbva da se raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 14, 2003 Author Share Posted November 14, 2003 Az samo iskah da znam 6to nqmam dostup do FTP servers na Evrocom-a ,a to se prevurna v spor za ka4estvo i tuka nqkvi lukanki , nqkvo nedovolstvo ot film se govori ae izob6t si mu .... mamta. Tva nz. Sam sum Only 1 PC no LAN. Da ne bi da ima nqkakuf vreme pri koeto da svalq6 ot WAREZ-a i sled izti4aneto mu da ne ti se otvarqt server-ite i da ne moi6 da svalq6 nqkolko 4asa. Primerno sega si durpam ot warez-a. Druga pri4ina da ne bi da e 4e nq GASQ PC-to izob6to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 Аве колко човека трябва да ти кажат че сайта www.warez.ru няма нищо общо с Евроком. Ти бавно развиващ ли си или просто трябва да ревеш за нещо. Ами викни мама да ти избърше сополките че става супер смешно вече. Затварям скапания топик ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.