Jump to content
BulForum.com

6to ne moga da teglq ot warez.ru

Lord_Gudo

Recommended Posts

Ey sq kakto se e po4nalo ot 17:30 gore-dolu ne moga da svalqm ot tupiq warez.ru - az za kvo pusnah toq net. Taq dalavera ne e za sefte kogato mu kefne moga da svalqm ina4e YOK. Vsi4ki drugi site-ove se otvarqt normalno, mIRC e idealno i warez-a se otvarq ama ot tam moje samo da si pravq laf v FORUM-a nqkoy ako znae de e problema da kaje 6tot mi pisna NE SAMO BAVNO no i ne 6te. Drugite dostav4ici pone imat FTP kat horata po-malko gluposti no se svalqt.

Dreamer, колко пъти ще обясняваш едно и също? Ни ти ли писна? Пинни го това обяснение, или вземете направете един FAQ от най-често задаваните въпроси относно връзката към уарез и да се свърши.... Белким преди да почнат да псуват юзерите го прочетат и си отговорят сами... Нали уж всички сме ентелегентни в тоя форум...

За уарез не знам. но виж одеве ми се случи нещо странно - около 17:00 влизах на сайта на БТК... сега преди малко опитах да вляза - ама на... хем адреса го извадих от History-то... извади ми грешка от нашия сървър - "Няма път до хоста"?!?!?!

Lord_Gudo i az imam sy6tiq problem, ot v4era downloadite ot warez.ru spraqha izvednyj i o6te nqma nikva aktivnost, dokato ot drugite saitove si svalqam bez problem, taka 4e ne e v teb problema.

и аз тъй :angry:

и не знам какво е обяснявал някой някога си , ама мен ма е нямало тогава и няма да ровя форума за да разбера ... ако е важно си има "важни теми" за таз цел

та ... какво става :wacko:

Citirai tazi tochka ot dogovara ti s evrocom v koqto se spomenava www.warez.ru

Zgan e prav i az iskam da zadam sahtiq vapros ...

Poveche ot 2 godni sam abonat na evrocom i v moq dogovor i posledvaloto prilojeni kam dogovora ne pishe nito za free.veno.org or warez.ru

Po info channal na evrocom da se spomenava nqkade pri reklamata za NET-a za warez.ru kazvat samo negarantiran SHARED !!! a reklamata za new usluga da se spomenava nqkade za warez.ru ....nikade ........

Prosto si otvorete dogovora i si go prochetete !!!

Dori i da nqma warez.ru - nikoj ne trqbva da se oplakva !!!

Ave johan ako si platil za lokalen trafik a nqma warez sigorno 6te podpali6 telefona, 6to gi pla6ta6 tiq pari...ami da mahnat warez, a ti idi se vklu4i na nqkoq + tarifa kato si otvoren..Ave neta tiq dni hi4 go nqma,ama otgovora po telefona-restartirai si modema sled 20 min ;) Aide s zdrave

Абе хора... вие сте много интересни. Аз карам ли ви се, че спите ? Ама надали ще разберете какво искам да кажа...

Истинска история:

Клиент: Ало!

Евроком Support: Добър ден, кажете моля!

Клиент: Ъъ, няма интернет!

Евроком Support: !? (след проверка, че има)

Клиент: Такова... не мога си свалям филмите.

Евроком Support: google.com можете ли да отворите?

Клиент: Да!

.................................

Та локалния трафик да знаете, че е интернет. Опс! Интернет се пише. А и локалния трафик не е само този до един "руски сайт", а и до всички юзъри, до play.evrocom.net... но е вярно, че не е приятно да спира warez.ru, но такива неща се случват и 100% uptime е неприсъщо на нищо (справка човек > сън :P).

Ave johan ako si platil za lokalen trafik a nqma warez sigorno 6te podpali6 telefona, 6to gi pla6ta6 tiq pari...ami da mahnat warez, a ti idi se vklu4i na nqkoq + tarifa kato si otvoren..Ave neta tiq dni hi4 go nqma,ama otgovora po telefona-restartirai si modema sled 20 min ;) Aide s zdrave

Izbora e tvoj na koq tarifa si se vkluchil !

kato ne ti haresva neshto ami OFF ! i spirash da plashtash i da se yadosvash

Otnosno "podpali6 telefona" za 2 god samo vednaj mi se e nalagalo da zvankam do Evrocom (I`m lucky boy) i to zashtoto zabravish da si platq i mi OFF neta koeto e normalno :)

A poneje sam otvoren i ne minavam na (+) tarifa - mi ne mi trabva az i na tazi sam dovolen pak i tazi, kato mi varshi rabota za kvo da minavam na po-visoka?

Az problem s neta i modema nemam !!!

Izbora e tvoj na koq tarifa si se vkluchil !

kato ne ti haresva neshto ami OFF ! i spirash da plashtash i da se yadosvash

Не, не... тук трябва само малко търпение докато се оправи този, явно технически, проблем. Това надали може да бъде сериозна причина за смяна на ISP :)

Ami idi v magazina plati si za 1kg lukanka,a milata prodava4ka da ti dade 500gr,sega razbra li me johan...na teb kato ti e kef da te bazikat,6to si misli6 4e i na drugite im e kef..Ne stava vapros dali sa Ewrokom ili MEWROKOM..ami to utre az moga da si platq taksata i cql mesec da nqmam NET..togava kvo pravi6..zaradi toq net sam 4upil 3 klaviaturi i edna mi6ka ama are pak s zdrave :D

Ami idi v magazina plati si za 1kg lukanka,a milata prodava4ka da ti dade 500gr,sega razbra li me johan...na teb kato ti e kef da te bazikat,6to si misli6 4e i na drugite im e kef..Ne stava vapros dali sa Ewrokom ili MEWROKOM..ami to utre az moga da si platq taksata i cql mesec da nqmam NET..togava kvo pravi6..zaradi toq net sam 4upil 3 klaviaturi i edna mi6ka ama are pak s zdrave :D

Vij Horna tozi spor e bezmislen ....

razbiram te che za tova koeto si plashtash iskah da poluchavash i tuk spor nema ..no ne smqtam che primerite sa ti udachni . ne govorim za net i za lukanka

a za warez.ru ....

prosto i qsnichko e ....nqma tochka v dogovora ti s Evrocom za warez.ru !!!

Ako ti kato nedovolen klient zavedesh isk s/u Evrocom ...gubish na momentta ..

za poveche info otnosno sadebnite vaprosi se obarni kam TED IRC ->#warez.ru

V momentta prosto moje da imat neshto technical problem ....

a m/u drugoto "klaviaturite i edna mi6ka" za nishto ne sa ti vinovni

pak ti kazvam (sled kato smqtash che te bazikat)...kato ne si dovolen ami smeni si dostavchika ..i nqma da imash qdove - TI RESHAVASH ..izbora e tvoj ...

aide s zdrave i malko povece usmivki nishto che denq e mrachen :)

Вярно, че в магазина ти продават луканка "с негарантирано" тегло 500г. хахахахаха. Егати сравнението дето направи... Освен да ти гарантират, че и на вкус ще ти хареса?

Аз защо не си търся правата и парите, че Matrix 3 sux и на никой не му хареса? Кой ще ми върне 4 лева? Банани с пижами...

Da ama ako filma prekasfa6e prez 5 min ili ti go pusnat na baven kadans(edno po4esvane po nosa 1 chas :lol: ) sigurno 6tqha da ti gi varnat,ne misli6 li,a pak da ti kajat kato ne ti haresva prekasvaneto idi v drugo kino,6te6e da im tegli6 edna...spored nastroenieto moje i po dalga.....BADETE ZDRAVI<stiga tolkova prostotii 4e trqbva da se raboti

Az samo iskah da znam 6to nqmam dostup do FTP servers na Evrocom-a ,a to se prevurna v spor za ka4estvo i tuka nqkvi lukanki , nqkvo nedovolstvo ot film se govori ae izob6t si mu .... mamta.

Tva nz.

Sam sum Only 1 PC no LAN.

Da ne bi da ima nqkakuf vreme pri koeto da svalq6 ot WAREZ-a i sled izti4aneto mu da ne ti se otvarqt server-ite i da ne moi6 da svalq6 nqkolko 4asa. Primerno sega si durpam ot warez-a. Druga pri4ina da ne bi da e 4e nq GASQ PC-to izob6to :)) .

Аве колко човека трябва да ти кажат че сайта www.warez.ru няма нищо общо с Евроком. Ти бавно развиващ ли си или просто трябва да ревеш за нещо. Ами викни мама да ти избърше сополките че става супер смешно вече. Затварям скапания топик !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...