Xciter Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Значи имам малко по-малко от 200лв за ново видео, трябва да е PCI Express, доколкото гледам в сайта на Ера-та Сапфира е с 128GDDR3 като Галаксито, но пък е с 256бит. шина на паметта... Освен това 7600GS e s 30лв. по-скъпо, а много добре знам, че по-ново не означава по-хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Review на галаксито Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 izbora e 7600GS, osven ako x800GTO ne e vsashnost GTO2, koeto se modva do XT. Ako imash predvid GTO2, tam grubata sila si kazva dumata pri po-tejkite rezolucii i filtraciite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Вземай Галактиката и забравяш за абсолютно всички проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 В Ера няма нито 7600GS ,нито X800GTO(взех я вчера) която беше с ДДР2.Иначе галаксито е по-добро но го няма никъде.В ценовия диапазон около 200лв няма никакви карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 В Ера няма нито 7600GS ,нито X800GTO(взех я вчера) която беше с ДДР2.Иначе галаксито е по-добро но го няма никъде.В ценовия диапазон около 200лв няма никакви карти Ми в инфото на pricelist-a пишеше, че е с ддр3, от една седмица гледах как наличните бройки намаляват... и тъкмо се навих и... Тогава някое от следнитеR1600, 1600Пак но май и двете са по слаби, но пък алтернативата да чакам "докато получим" нещо не ме грее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Ми в инфото на pricelist-a пишеше, че е с ддр3, от една седмица гледах как наличните бройки намаляват... и тъкмо се навих и... Тогава някое от следнитеR1600, 1600Пак но май и двете са по слаби, но пък алтернативата да чакам "докато получим" нещо не ме грее Изчакай седмица-две трябва да вкарат 7300GT на Galaxy с ддр3 на около 120(може и по-малко).Няма смисъл от X1600.Ако искаш GTO се обади мога да ти намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Мерси на всички оставих си телефона в Жар-а, ще ми се обадят като дойдат някви бройки oт Галаксито... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Мерси на всички оставих си телефона в Жар-а, ще ми се обадят като дойдат някви бройки oт Галаксито... По-добре гледай в mostbg.com, защото Джар от там купуват. А на сайта можеш да видиш кои неща са в наличност и кои не. Друг голям вносител на компоненти са Ресет. И в техния сайт гледай , но най-вече от този на мост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 По-добре гледай в mostbg.com, защото Джар от там купуват. А на сайта можеш да видиш кои неща са в наличност и кои не.Друг голям вносител на компоненти са Ресет. И в техния сайт гледай , но най-вече от този на мост. Аз викам да не гледа там Може да излезне 8600GS преди да се появи Galaxy 7600GS в мост или Ресет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Хм, доколкото знам Ресет са вносители на MSI, май, но те са "леко" скъпички... От Ресет бих си купил само нещо на CoolerMaster или Logitech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.