Jump to content
BulForum.com

Sapphire X800GTO или Galaxy7600GS

Recommended Posts

Значи имам малко по-малко от 200лв за ново видео, трябва да е PCI Express, доколкото гледам в сайта на Ера-та Сапфира е с 128GDDR3 като Галаксито, но пък е с 256бит. шина на паметта... Освен това 7600GS e s 30лв. по-скъпо, а много добре знам, че по-ново не означава по-хубаво...

В Ера няма нито 7600GS ,нито X800GTO(взех я вчера) която беше с ДДР2.Иначе галаксито е по-добро но го няма никъде.В ценовия диапазон около 200лв няма никакви карти

В Ера няма нито 7600GS ,нито X800GTO(взех я вчера) която беше с ДДР2.Иначе галаксито е по-добро но го няма никъде.В ценовия диапазон около 200лв няма никакви карти

Ми в инфото на pricelist-a пишеше, че е с ддр3, от една седмица гледах как наличните бройки намаляват... и тъкмо се навих и...

Тогава някое от следнитеR1600, 1600Пак

но май и двете са по слаби, но пък алтернативата да чакам "докато получим" нещо не ме грее

Ми в инфото на pricelist-a пишеше, че е с ддр3, от една седмица гледах как наличните бройки намаляват... и тъкмо се навих и...

Тогава някое от следнитеR1600, 1600Пак

но май и двете са по слаби, но пък алтернативата да чакам "докато получим" нещо не ме грее

Изчакай седмица-две трябва да вкарат 7300GT на Galaxy с ддр3 на около 120(може и по-малко).Няма смисъл от X1600.Ако искаш GTO се обади мога да ти намеря :)

Мерси на всички оставих си телефона в Жар-а, ще ми се обадят като дойдат някви бройки oт Галаксито...

Мерси на всички оставих си телефона в Жар-а, ще ми се обадят като дойдат някви бройки oт Галаксито...

По-добре гледай в mostbg.com, защото Джар от там купуват. А на сайта можеш да видиш кои неща са в наличност и кои не.

Друг голям вносител на компоненти са Ресет. И в техния сайт гледай , но най-вече от този на мост.

По-добре гледай в mostbg.com, защото Джар от там купуват. А на сайта можеш да видиш кои неща са в наличност и кои не.

Друг голям вносител на компоненти са Ресет. И в техния сайт гледай , но най-вече от този на мост.

Аз викам да не гледа там :) Може да излезне 8600GS преди да се появи Galaxy 7600GS в мост или Ресет

Хм, доколкото знам Ресет са вносители на MSI, май, но те са "леко" скъпички... От Ресет бих си купил само нещо на CoolerMaster или Logitech...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...