bd1 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Защо като носят малко по-дълга коса и малко по-различни движения трябва да означава , че са "sо gay" ... ? Можа да са добри актьори или просто да са лигави ... трима на двама сме значи. мен пичовете ме кефят. като се порових по саита видях че са 2 съвсем нормални момчета с интерес към компютрите и чувство за хумор Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 трима на двама сме значи. мен пичовете ме кефят. като се порових по саита видях че са 2 съвсем нормални момчета с интерес към компютрите и чувство за хумор Е то в сайта едва ли ще пише:интерес към компютрите и ПЕДАЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 оня много ме изкефи като изяде исус Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 omfg тия двамата са нечовеци .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 ако направят същото с Dragonball Z ша ги изплющя яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
gopeto_007 Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 MA TVA S POKEMON E MNOO IZRODSKO..........................KEFI ME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Божее тези са пълни ненормалници чисто чао..мноо им се смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Бе тия не бяха ли същите дето преди време се разбиваха на една песен на SOAD? Бяха пак едни 2-ма дебила...пред комп и кефиха там Link to comment Share on other sites More sharing options...
rony_fen Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 ЕЕЕЕЕЕ АКО КАИТЕ че НЕ СА МНОГО ГОЛЕМИ ИДИОТИ ТЕЯЯЯ ПРОСТО НЕЗНАМ РАЗБИХХ СА ПЪЛНИ НЕНОРМАЛНИЦИ.Вкарали и ефектите хаахах ама то супер аматиорско и това му е забавното и пича като изкочи с главата надолу АХАХхахААХаХ УЖАС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.