Jump to content
BulForum.com

Кога Евроком ще помисли и за геймърите?

warp

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Zgan, личи ти, че не ги разбираш нещата...

ov3rm4n, тва дето го говориш не е вярно. Пинга си остава същия, ако щеш и платина да си прекараш. Казвам ти от личен опит...

veno, ами как става така, че за залите прекарвате "скъпия" нет, а цените на час не се оскапяват? Не може ли да се измисли някакъв компомисен вариант и да се пусне допълнителна услуга - с нисък пинг само за геймъри и примерно да има някакъв компромис със скороста или да е малко по-висока цената?

ov3rm4n, тва дето го говориш не е вярно. Пинга си остава същия, ако щеш и платина да си прекараш. Казвам ти от личен опит...

veno, ами как става така, че за залите прекарвате "скъпия" нет, а цените на час не се оскапяват? Не може ли да се измисли някакъв компомисен вариант и да се пусне допълнителна услуга - с нисък пинг само за геймъри и примерно да има някакъв компромис със скороста или да е малко по-висока цената?

Runner mai ne chetesh kakwo pisha, zalite sa malko kato potrebiteli i na fona na towa koeto plashtat moje da se pozwoli tozi "luks".

Az sum siguren che rano ili kusno i za krainiq potrebitel shte go ima sushtiq tozi luks, no koga ne moga da wi kaja, ostawa wi da chakate i da se nadqwate da e po-skoro... puk koito iska sega kazah mu orientirowuchno kakwo bi mu struwalo...

Malko vstrani ot temata ,ama iskam da popitam koga Evrocoma 6e povi6i skorosta na localniq trafik.Vse pak userite na Langame svalqt s 120Kb ot tehnite sarveri,a zapla6at po4ti sa6ite pari koito davat i userite na evrocom i sa s dostapna+ (s 5 leva pove4e )

Malko vstrani ot temata ,ama iskam da popitam koga Evrocoma 6e povi6i skorosta na localniq trafik.Vse pak userite na Langame svalqt s 120Kb ot tehnite sarveri,a zapla6at po4ti sa6ite pari koito davat i userite na evrocom i sa s dostapna+ (s 5 leva pove4e )

relaxes HFC mrejata e ogranichena malko ot gledna tochka na skorosti w srawnenie sus UTP, no puk e mnogo po-nadejnda i po-extendiruema, towa pokazwa, nie imame 99% pokritie , dokato langame 10-15% q imat q nqmat, a tehnite problemi tepurwa predstoqt ako se razrastwa mrejata im edna unmanagable mreja e mnogo strashno neshto, kogato ne znaesh kakwo stawa wuw opredelen moment po neq. Za momenta na fona na potrebitelite koito imat langame mogat da si pozwolqt po-wisoki skorosti w localniq net, no towa e za smetka na kachestwoto. Moje da im stanesh abonat za 1 mesec i da testwash uslugata im.

Dreamer, сори но нека си говорим за реални неща... А реалните сървъри не са в България...

Някой пробвал ли е от вас да играе Diablo или Warcraft през Bnet?! Сори ама със 370-400 пинг хич не се играе добре! За това говоря.

za ttova sa vinovni ITD

a iskam da popitam zasto pinga dostiga nad 400ms kato sputnicite se namirat na vischina 19000 km spored men pinga bi trqbvalo pinga da bude napolovina pone v satelitniq terminal ako ima nqkoi koito znae nesto po vuprosa da postva

Moje da im stanesh abonat za 1 mesec i da testwash uslugata im

da ida ne moje da uplodne v nikoe ftp

preporuchvam ti prez tozi testov period da ne se otkazvash ot evrocom stoto mnogo burzo ste se vurnesh pri nas

a ako nqkoi ima iformaciq koi e dostavchika na net na langame da postva specialno prez satelitniq dostup chuval sum che izpolzvali 2 chinii

Az sam kazal nqkolko neshta koe ne razbiram i zashto ti si mislis che gi razbirash ?

ov3rm4n, тва дето го говориш не е вярно.

Ami kaji koe e vqrnoto kato gi razbirash tolkova

Ti si vechno praviqt...zabelqzal sam go tva ne greshish nikoga vsichko znaesh i ti e qsno. ti da ne si naroden predstavitel ili deputat.

По-малкото време за ping все още не значи, че връзката също ще има малко времезакъснение. Виждал съм как само ICMP пакетите могат да се прекарат по друга (наземна) линия, а пък останалия трафик си минава през сателита. Е на това му казвам измама. А някои доставчици правят точно такива номера...

Правили сме проучване дали да предложим услуга с изцяло "наземен" трафик. Оказа се, че цената ще е доста по-висока ( около 3 пъти ) от настоящата, с наземна линия от БТК-НЕТ. Просто няма да има достатъчно клиенти в Пловдив за такова нещо.

Разговаряли сме с редица "големи" доставчици за техните планове. Те все още не виждат достатъчен обем, за да дойдат на българския пазар. Те казват така: за добри цени на наземна линия минимума е 155 Mbps (това е тяхната "достъпна" тарифа :) ), за по-малкък капацитет - обърнете се към сателитните доставчици.

Az sam kazal nqkolko neshta koe ne razbiram i zashto ti si mislis che gi razbirash ?

Аз съм ги пробвал, за това казвам, че не си прав. А и отгоре на това, ти казваш той да пробва преди да говори, а е очевидно, че ти си този, който говори без да е проверил. И сега ще се обосновя:

1. 90 пинг няма, не знам от къде ти дойде да го кажеш, особенно за сървати, които са "на майка си в гъза". Пробвал съм и GameSpy и Battle.net и в двата пинга не пада под 400.

2. С еврокомския нет съм играл в сърватите на Headoff за CS, пинга не се качва над 30-40.

3. Пинга na Langame e ~200. За това съм сигурен, защото отидох лично при Гаров и поисках да видя пинга към europe.battle.net.

Това за Overm4n съм го обяснил мисля. Няма смисъл да се повтарям.

И както неимуверно си забелязал, поствам в теми, в които имам представа, за какво става въпрос. От тук произтича обеждението ти, че винаги съм прав...

... Разговаряли сме с редица "големи" доставчици за техните планове. Те все още не виждат достатъчен обем, за да дойдат на българския пазар. Те казват така: за добри цени на наземна линия минимума е 155 Mbps (това е тяхната "достъпна" тарифа :) ), за по-малкък капацитет - обърнете се към сателитните доставчици.

Kak da se generira takav obem s tochene predimno ot warez.ru? :woot :allien

Аз съм ги пробвал, за това казвам, че не си прав. А и отгоре на това, ти казваш той да пробва преди да говори, а е очевидно, че ти си този, който говори без да е проверил. И сега ще се обосновя:

1. 90 пинг няма, не знам от къде ти дойде да го кажеш, особенно за сървати, които са "на майка си в гъза". Пробвал съм и GameSpy и Battle.net и в двата пинга не пада под 400.

2. С еврокомския нет съм играл в сърватите на Headoff за CS, пинга не се качва над 30-40.

3. Пинга na Langame e ~200. За това съм сигурен, защото отидох лично при Гаров и поисках да видя пинга към europe.battle.net.

Това за Overm4n съм го обяснил мисля. Няма смисъл да се повтарям.

И както неимуверно си забелязал, поствам в теми, в които имам представа, за какво става въпрос. От тук произтича обеждението ти, че винаги съм прав...

ne moga samo da si obesnq ot kade idva tolkova maluk ping kum batle.net pri langame nqkoi moje li da kaze

ban ban ban!!! ban za vsichki det sa pisali tuka

ne razbrahte li che ek ne moje da se plue?

sega pokrai igrite podhvanahte temata!!!

ban za vischki! are

niakoi hora she gi banvat za det pishat v takiva temi, drugi svobodno she si razviavat onaia rabota

ban!

Защо бан? Нима нямаме право да изкажем своето мнение?

Snake - Всички, мисля, правят така че трафикът за Bnet да им минава по други линии

niamame/te da.

weasel tochon taka e bannat

bez da psuva, bez da obijda, bez da byde pruprejdewan za ban ili da e warn-at.

kogato popitah zashto taka, ot administrator poluchih otgovor che prichinite niamat znachenie i che tova ne e obshtestveno miasto kydeto moje da se govori svobodno.

a, sega mi kaji kakvo imash pravo i kakvo ne.

Чесно да си кажа все ми е тая дали ще ме баннат, дали ще получа warning или нещо от сорта. Това не би ме спряло да си изкажа мнението.

Чесно да си кажа все ми е тая дали ще ме баннат, дали ще получа warning или нещо от сорта. Това не би ме спряло да си изкажа мнението.

i mnogo pravilno

az syshto sym se prejalil :)))

Стига off topic, който има да поства нещо - нека да е свързано с темата.

Намерих една страница, на която всеки може да провери какъв е пингът на доста българиск i-net доставчици - looking glass

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...