Jump to content
BulForum.com

Кога Евроком ще помисли и за геймърите?

warp

Recommended Posts

Кога най-после Евроком ще помисли и за геймърите? Защото в днешно време интернетът не е само бърз даунлоуд или ъплоуд. В последно време все по-стойностен е този нет, който осигурява бърза връзка на клиентите към сървърите за игра. Колко още ще трябва да почакаме докато Евроком направи нещо по въпроса? Може би 2-3 години докато се появи реален конкурент на пазара? Лично аз бих плащал повече дори, стига да играя ствястно... а и съм сигурен, че и други биха го направили, но не би! Ще ме извинявате, може да изтриете или локнете поста, може да ме баннете дори, ама Евроком хич не ги е.. за клиентите си( извинянам се за грубата дума). Гледат само как да прилапат повече парички( увеличаването на таксата с 1 лев е точно това! ). Това е - исках да изкажа възмущението си, в демокрация сме.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply
Кога най-после Евроком ще помисли и за геймърите? Защото в днешно време интернетът не е само бърз даунлоуд или ъплоуд. В последно време все по-стойностен е този нет, който осигурява бърза връзка на клиентите към сървърите за игра. Колко още ще трябва да почакаме докато Евроком направи нещо по въпроса? Може би 2-3 години докато се появи реален конкурент на пазара? Лично аз бих плащал повече дори, стига да играя ствястно... а и съм сигурен, че и други биха го направили, но не би! Ще ме извинявате, може да изтриете или локнете поста, може да ме баннете дори, ама Евроком хич не ги е.. за клиентите си( извинянам се за грубата дума). Гледат само как да прилапат повече парички( увеличаването на таксата с 1 лев е точно това! ). Това е - исках да изкажа възмущението си, в демокрация сме.

warp, и понеже Евроком не мисли за геймърите http://play.evrocom.net е най-ГОЛЕМИЯТ геймърски сайт в България (със сървъри)...

Това е явен пример как някои хора си знаят едно и също и въпреки реалността те виждат това, което им изнася.

Dreamer, сори но нека си говорим за реални неща... А реалните сървъри не са в България...

Някой пробвал ли е от вас да играе Diablo или Warcraft през Bnet?! Сори ама със 370-400 пинг хич не се играе добре! За това говоря.

Hahahaha ave warp .... ave momche tochno evrocom e nai dobriqt dostavchik otnosno ideqta da si "gamer". na bronzova...pinga v survari deto sa na maika si v guza e kam 90 maximum !!!!!! izobshto probvai predi da govorish. Osven tova edin ot malkoto dostavchici pri koito kanala e razdelen...langame predalgat edin kanal..ot akdeto i dva i prilichniqt 400ping dori i v head off ! taka che bratochka...i Dreamer ti kaza za play.evrocom.net ti si ....ave basi qko :) Po edno vreme imashe nedovolni ot vanshniqt trafik /priznavam i az bqh sred tqh/ sled tva neshto bqha nedovolni ot cenite, skorostite, sq ot igrite...i kakto beshe pisal pak Dreamer v edin post "shto ne duhate ve"

warp... за интернет на тази цена пинг под 300 трудно можеш да очакваш. Щом си готов да плащаш повече обърни се към BTC. Те вероятно предлагат интернет по наземна линия in/out, която ти е нужна. Не можеш да очакваш всичко да е розово (бърза връзка, нисък пинг, ниска себестойност на услугата).

Но дори и да споделям мнението ти за "инстиските сървъри" твърдението, че Евроком не мисли за геймърите си остава като името на песента "something stupid" на Роби Уилямс и Никол Кидман.

a be gluposti govorite Eurocom e super v gaza za games i tva e sichki sa po dobre ot nego as si imam dial up4e i si igraq games s nego tva e Evrocom ne e iNternet dostavchik to e Warez dostavchik det 1vo che postoianno padashe vanshniq net predi vreme 2ro che samo dropi freez gluposti 3to che ping-a e ujasen :) a be mojeshe i po zle da e as sam dovolen ama kato igraq igri hodq na zala

btw WARP : langame im e mnoo po dobre neta AMA TE PA SA SUPER TAPANARI imat super net v 4k i v zalite samo che za home useri e tup net-a ... ne si misli che eurocom e nai zle prosto eurocom moje i da ne e idialen ama sichki sa oshte po zle :)

aaa da zabraih spomenavaneto na play.evrocom.net nai golemiq game server v BG che to tam hora ima li :)

Е .. и аз искам мегабайт в секунда към техно-линк и бубу за 10-на лева на месец ама не става. Ако не си светнат да ти кажа - един сървърски комп е към 8000$. Като искаш да плащаш повече - купи им още 10 компа например и ще има повече сървъри. Колкото до скоростите - личи си че си на плюсова тарифа. Ами на плюсовата, затова е по-евтина защото външния нет е слабичък. Както казах и аз бих искал повече, но в момента такива са реалностите в българския интернет и това получаваме!

П.С. Като не ти харесва - дайл-ъп и това му е майката. Парите ти излизат повече особено при цифров тел ..

det 1vo che postoianno padashe vanshniq net predi vreme

Намери кой да дава интернет по-евтино и по-качествено от ITD и всичките ти мечти ще се сбъднат...

бла бла, i love приказки без покритие и претенции без да се вижда алтернатива.

Добре де в Speed_ залите как направиха така, че само трафикът за Bnet да минава приз БТК. Пингът падна на 90-100 и явно не е толкова скъпо. В софия отделно има доставчици със нисък пинг също.

Ти си на silver с хиляда човека в мрежата... и сигурно upload traffic въобще не пречи на pinga, но карай... evrocom sux ;)

da be chesto nqakvi hora :) sestra mi 2ri klas li da prai trafic ili edno momi4e det e na krartira v nas ne se izlagai nikoi ne pravi trafic nali gledam ima pone 20-22k free non stop i 15te za upload nikoga nikoi ne gi izpolzva osven men i pak e super lag :)

Аха! Яссно.. значи ITD могат...

wsichki nashi zali sushto sa sus nisuk ping kum battle.net ~100ms.

problema e che za da stane towa se kupuwa dopulnitelen nazemen traffic wuw

2te posoki, kato se ima w predwid che userite na kabelni modemi sa 20 puti poweche ot pc-ta obshto wuw zalite za momenta e nedopustimo da se kupi takuw traffic i za tqh, zashto ?

Zashtoto wuw Sofia cenata na 1 mbit nazemen e 2 puti kolkoto cenata na sateliten a za da se dokara ot Sofia plovdiv se zaplashtat oshte polowinata ot cenata na satelitniq, toest izliza 2.5 puti po-skupo , taka che "udowolstwieto" nqkolko choweka da mogat da igraqt sus nisuk ping wuw battle net bi struwalo na wsichki klienti 2.5 puti poweche uslugata koqto zaplashtat. Kolko biha se suglasili da platqt tolkowa ?

Wseki zapalen igrach i entusiast moje da si zakupi ot nas garantiran nazemen traffic na suotwetnata cena taka shte si igrae na wolq kolkoto iska w battle.net

Koito ne go ustroiwa da potursi alternativen dostawchik sus nazemni linii i nisuk ping do evropeiskite gameserveri...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...