funakoshi Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 заплашането е 10лв за 12 часови смени - зависи от знанията от смените и др. за повече инфо на личен Това го забравете /\ I I Търся хора спешно трудов договор,осигуровки, твърда заплата при 5см. седмично може и повече-по желание - давам повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 За тия пари не си заслужава според мен, но всеки сам си знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Не всеки мисли така щом работят хора за тези пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Като си на зор ще работиш не ами... Така че определено това не е мечтата на тези хора . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Не всеки мисли така щом работят хораза тези пари те работят... но си е подигравка с човешкия труд! искат не искат кат си на зор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Ако мислят че е подигравка какво им пречи да отворят весник "Марица" и да си намерят работа Имам хора които и в момента работят на по малко и са доволни-те са си избрали парите ПП. не мисля че е тук мястото да си давете мнението не съм пуснал темата за това. щом толкова ви се говори отворете си тема за това но не пълнете моята. Вече достатъчно хора ми писаха на РМ така че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Зависи ако караш 1 смяна в седмицата какви осигуровки очакваш за повече смени има и договор и всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
x2805 Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 сега например и аз си търся работа! обясни ми като досега са ми плащали 3.50 на час как бих откликнал на ткава оферта ? 16 rabotni 4asa ste izkaram kolkoto w taq zala naprimer za 5x12 rabotni 4asa haahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 А мен това какво ме интересува а ти като си търсиш работа и тази не ти харесва защо ми пълниш темата с ОФФ дръж си мнението за теб или ако нястояваш да го знам има личен за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 i ako da kejm se intresuwam kakwo trqnwa da moga da prawq ? i s trudow dogowor li e stot si uwajawam truda! парите са доста малко но да питам? Миналата година си работих 5 месеца с обещание за трудов договор на втората седмица! И понеже ми писна му казах гуд бай Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Ами поне елементарните нещта трябва да знаеш преинсталация на уиндоуса, инсталация на драивери работа с наи-популярните софтуерни продукти поне малко хардуер... В общи линии това е основното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Ще ти намеря хора за тези пари....но само ще си стоят и ще пребират....парите на клиентите ако те устроива пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 За сега се намериха хора но ще имам в предвид предложението ти ако пак закъсам ще ти пиша Ако някой се интересува нека пише все пак да го имам в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 17, 2006 Author Share Posted June 17, 2006 . грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted June 27, 2006 Author Share Posted June 27, 2006 Отново търся хора пишете на личен Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Отново търся хора пишете на личен Поздрави Доста често ще си търсиш при това заплащане Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 що може да е по яко да сменяш постоянно персонала Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuF Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Заплащането не е чак толкова лошо, колкото го описвате.А моят въпрос е, изискват ли се навършени 18 години?За познанията ми не се притеснявай, само пиши ЛС, ако те устройва и ще ти кажа какви познания имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Заплащането не е чак толкова лошо, колкото го описвате.А моят въпрос е, изискват ли се навършени 18 години?За познанията ми не се притеснявай, само пиши ЛС, ако те устройва и ще ти кажа какви познания имам. и аз щях да напиша същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 и аз щях да напиша същото... И на мен мама и тати да ми дават джобни и аз така ще казвам ама уви.. все пак говорим за постоянна работа не за временни изпълнения на малчогани Едно се питам за касиерчета колко искате да се плаща по 30 кинта на ден ли с 6 часова смяна ... Само си чешете езиците във всяка тема за работа .. пфф Нека да умират от глад защо да живеят та те не са хора! А това за чесането на езиците май и ти гледам не си пропуснал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Едно се питам за касиерчета колко искате да се плаща по 30 кинта на ден ли с 6 часова смяна ... Само си чешете езиците във всяка тема за работа .. пфф Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Трябва ми 1 човек пишете тия морета ме оставиха без хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Много несериозна работа... Хем търсиш хора, хем като си уреждаш срещи не ги спазваш... Обясни ми как да ти идват хора редовно и да търсят работа... Не ти подбивам темата, но аз лично се обедих в това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Пък и като цяло си мародер-изедник, трябва всичките ти хора да напуснат, да се научиш как да се отнасяш с персонала си! То твоето не се издържа. Ти самия много добре го знаеш. Ама си му намерил лабавото, понеже имаш много желаещи, та не ти е такъв проблем, като поредния ти работник се откаже да го сменяш с нов Това, обаче ще е до време! А към тези дето искат да ходят да работят там, бих ги питал дали са наистина толкова закъсали, че да се продават за някакви мизерни стотинки на час! п.с. само за сведение в София за подобна работа, пак с 12 часова смяна стартираш на заплата 400 и кусур лева + осигуровки. При тебе трябва месечно да работиш 40 дена..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 За каква среща говориш нещо нямам спомени ако сме разговаряли напомни ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.