RaZoR Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Такааам трябва ми нещо от вида Netdevil , Subseven може и по-добро ,ако се сещате + информация как да го импортна в .ехе което ми се струва ,че е трудната част.Антивирусната не ми дава да го разархивирам камо ли да го стартирам на моя си компютър.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
six Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Антивирусната не ми дава да го разархивирам камо ли да го стартирам на моя си компютър....Ееее какъв хакер си с тая антивирусна Можеш ли да полжваш ДОС? За да "импортнеш" ти трябва байндер. Програмка като "MultiBinder.exe" може да ти е от помощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Отдавна успях да си го направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 za kakvo ti e !? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.