velvet_underground Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Хората са егоисти по рождение А аз съм леко пенсионер и отивайки на басейн,искам да поплувам спокойно,а към момента е просто невъзможно-във водата няма място да се обърнеш,а ако случайно има-то поне десетина човека ще направят опит да ти скочат на главата.А и не е речено да ходиш всеки ден и да снасяш по 10 кинта\без да броим другите разходи\.Веднъж да идеш,ама да ти е приятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 А velvet_underground е тфа е изказване.bratmito ние да не сме милионери уе.Ти кфо предпочиташ да напраят билета 2 леа и да са изсипат 21223332 мангала и незнам си кфи глупаци дет не са са капали от 20 месеца.По-добре да напраят един билет 7-8-9-10 кинта ама да знайш че кат отиваш има за кфо да си дадеш парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Потретвам че въпроса ми е относно аквапарка до санкт петербург и дали е вярно че на откриването и първите 3 дни (1 2 и 3-ти юни) ще е безплатно. Някой чувал ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Потретвам че въпроса ми е относно аквапарка до санкт петербург и дали е вярно че на откриването и първите 3 дни (1 2 и 3-ти юни) ще е безплатно. Някой чувал ли е? Ауе ти тъп ли си.Кфо потретваш.ТУКА СА ГОВОРИ ЗА ИСТИНСКИ АКВАПАРК!С ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ.Пък и кога Санкт Петербурк(басейна) е бил безплатен първите 3 дни.Мисли малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ауе ти тъп ли си.Кфо потретваш.ТУКА СА ГОВОРИ ЗА ИСТИНСКИ АКВАПАРК!С ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ.Пък и кога Санкт Петербурк(басейна) е бил безплатен първите 3 дни.Мисли малко Mисля, че преди да почнеш да обиждаш, трябва да обърнеш внимание, че този на който викаш е човека отворил темата. До къде стигнахме. Разни хора да ни викат и да ни казват какво сме искали да напишем в собствената си тема. Колкото до навалиците и 10-те лева, ако този "Аква парк" в тракия е като тези в Турция и Златни Пясъци (май там беше българския), то 10 лева не са просто нищо, ама нищичко. Освен ако вътре няма една едиствена пързалка де... тогава 10 лева са доста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ах моренце..... мое миличко, чакай ме Август месец, да се убием на КИТЕН, пък плажовете в Пловдив могат само ряпи да ядат това лято... Истината е там на 350 км.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Колкото до навалиците и 10-те лева, ако този "Аква парк" в тракия е като тези в Турция и Златни Пясъци (май там беше българския), то 10 лева не са просто нищо, ама нищичко. Освен ако вътре няма една едиствена пързалка де... тогава 10 лева са доста. Да, прав си. В Испания ако не ме лъже паметта е някъде около 15 евро, а пък и в Турция беше някъде толкова. А на тоя "Аква парк" в Санкт Петербург не смятам да ходя т'ва лято. Първо, че ми е доста далече и 2ро, че не ми се нрави много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ауе ти тъп ли си.Кфо потретваш.ТУКА СА ГОВОРИ ЗА ИСТИНСКИ АКВАПАРК!С ВОДНИ ПЪРЗАЛКИ.Пък и кога Санкт Петербурк(басейна) е бил безплатен първите 3 дни.Мисли малко А ти тъп ли си ? Човека е отворил темата с въпрос за аква парка до Санкт Петербург , а ти почваш да ми говориш за "истинския" аква парк , ония менте ли е , кво? Ако го нямаше тоя проект в Тракия още щеше да се кефиш като бебе на нянка и на аквата до хотела , така че спри с тия велики изказвания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Басейнът на Санкт Петербург си се казва "Аква парк". Иначе други години в деня на откриването е безплатно,ама чак пък 3 дена не е било никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Добре де отворих темата да питам дали знаете че първите три дни след откриването е безплатно. Много мои приятели казват че е фрии. Толкова ли е сложно да ми кажите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Еми аз отивам утре пък ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Понеже съм малко, глупаво и неориентирано тракийче някой ще ми каже ли къде точно се строи този Аква Парк в Тракия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Понеже съм малко, глупаво и неориентирано тракийче някой ще ми каже ли къде точно се строи този Аква Парк в Тракия? заставаш на кръстовището на карината и поглеждаш през полето в посока парк "Лаута". ако не го видиш потърси на картата къде e празното място между 36ти и 56ти блок. а ако не успееш просто погледни тук та там е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 @snejko Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Много аквапаркове са навъдиха.Има логика първите три дни да са безплатни(примерно)на новия истиски аквапарк с пързалките щото ся го отварят.Пояснявайте са малко бахти.Тука да не сме гадателите от пентаграм ли там кфи бяха А извинявам са на Otli4nik-a че не са развика Tomahawx аз на така наречения "Аквапарк" съм ходил не повече от 5 пъти просто щото в горещите дни и водата е мръсна и има адски много хора.Хода си на Хисар и на село Баня,където са истинските басейни.Така че бедей ми приказвай как ако го нямало Аквапарка в Трякия още съм щял да са кефа кат бебе на нянка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 То пъ времето стана супер бахър кво ша права утре и аз не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Как какво-направи някакъв маниашки ритуал за яко време и три дни без вход.Май тва ти е най-големият проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Ем за сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Аквапарк отваря в събота и няма да е безплатно. Говорим за този зад Сантк Петербург. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.