Jump to content
BulForum.com

Аква парк отваря!

Otli4nik

Recommended Posts

Чух че аква парка отваря на 1ви юни. Въпроса ми е вярно ли е и дали е вярно че първите 3 дни е безплатно? Кажи баба тенкю предварително :bgrin:

Не помня дали отваряше юни или юли.Входът ще е 10 кинта през седмицата и 15 през уикенда/нещо от тоя сорт/,което се надявам да спре тълпите и да е малко по-просторно и спокойно

Вход 5 лв... И се влиза през хотела... За тая мизерия дето е станал, и 1 лев не си залужава... Иначе първо се говореше, че от 24-ти Май ще работи, но май май ша си бачка както всяка година от 1 Юни... Успех и приятно прекарване на тия дето ще ходят......

бе как ша го отворат на 1-ви юни като до никъде не са стигнали :lol: :lol: нали ми е точно пред блока, вие като излезете от водата и отивате направо на пръстта, щото нищо не е асвалтирано :lol: :lol: :lol: ако става въпрос за тоя в тракия де :) може за 1-ви юни догодина да е готово като ги гледам :lol:

Иде реч за Аквапарка,който се прави в Тракия май май,или аз не съм доразбрал?

Не , за ония до х. Санкт Петербург , и да отваря на първи , щото ние бяхме на 25 и още беше затворен , ма входа май ще е 2.50 или 3.00 лева

Стенли,аз за него си мислех,би трябвало да е готов юли месец

Този за който говорите в тракия отваря АВГУСТ до колкото знам. А този който е до нас (до х. Санкт-Петербург) ще си е 3 лв както винаги. :rolleyes:

Този за който говорите в тракия отваря АВГУСТ до колкото знам. А този който е до нас (до х. Санкт-Петербург) ще си е 3 лв както винаги. :rolleyes:

Няма да отвори това лято! :excl:

Бават фирмата с различни неща,който са доста глупави.

:D кой каза 10 лв вход?! Това е лудост, 10 лв посмъртно няма да дам за там.

А някой с инфо дали Нептуна ще отваря и той от 1-ви? Входа пак ли ще е 3 лв май беше миналата година..

А някой с инфо дали Нептуна ще отваря и той от 1-ви? Входа пак ли ще е 3 лв май беше миналата година..

Нептуна е отворил вече, само че незнам колко кинта е входа

Нептуна отвори на 24 , обаче не съм сигурен колко е входа , ще питам и ще пиша тука :)

Аз мисля утре да ходя в нептуна щот аквата не е отворена още.. ама си е мизерия там , само че дочух че входа е 2лв :blink: не ми се вярва но ще видим ако се навия да отида там

velvet_underground, като ги гледам с какви темпове бачкат съмнявам се, че изобщо ще го пуснат това лято :) за входа се носят слухове, че ще е или 8 или 10лв, така че и аз като tedy няма да дам толкова пари :bgrin:

velvet_underground, като ги гледам с какви темпове бачкат съмнявам се, че изобщо ще го пуснат това лято :) за входа се носят слухове, че ще е или 8 или 10лв, така че и аз като tedy няма да дам толкова пари :bgrin:

Че 8лв е идеална цена за Аквапарк при положение, че като си платиш входа си нонстоп на пързалките.

На Златни пясъци е 25лв. такаче разликата е голяма, ако са същите пързалки като там ще е зарибено.

Нептуна отвори на 24 , обаче не съм сигурен колко е входа , ще питам и ще пиша тука :)

Аха, явно няма засега посещаемост, защото последната седмица често минавам оттам, и освен че някои басейни не са оводнени, не виждам и хора нещо... Може би защото минавам към 9 A.M.

Времето, въпреки че е горещо, все още чувствам понякога студ в крайниците си :D , сигурно като стане 40 градуса, нещата ще се променят.

Че 8лв е идеална цена за Аквапарк при положение, че като си платиш входа си нонстоп на пързалките.

На Златни пясъци е 25лв. такаче разликата е голяма, ако са същите пързалки като там ще е зарибено.

Ти бебе ли си да висиш на пързалките?Като ти гледам годините в профила-май да...

Красьо, тези цени не вярвам да не си заслужават като чувам за какъв грандиозен проект се говори.Пък и по този начин ще се избегнат навалиците, които стават всяко лято :wacko:

сашо, предпочитам да си купя 2 кила мръвки за тея 10лв или 1/2 протеин :bgrin: ама разни хора разни интереси, както се казва. всеки сам решава за какво да си харчи парите :D

Разлика между водна пързалка и обикновена намирам само във факта, че по едното си намокряш з*дника :) Хм пропуснах и че те премазват хилядите други такива, които се блъскат... ;>

Този до Санкт Петербург ще си е 3 лв, както винаги, а за друг за пръв път чувам :bgrin: Я кажете за какво става дума?

Говоря за аквата до хотел санкт петербург дето от години си го има, дали ще го напълнят на 1-ви и отворят за нас и дали ще е безплатно 3-те дни!!!!!!!!!!!!!

Ти бебе ли си да висиш на пързалките?Като ти гледам годините в профила-май да...

Красьо, тези цени не вярвам да не си заслужават като чувам за какъв грандиозен проект се говори.Пък и по този начин ще се избегнат навалиците, които стават всяко лято :wacko:

Чоече абе ти като не си се качвал на големи водни пързалки недей говори. Като знаеш пързалката на Приморско не си мисли, че е такава :laughing:

Дано да не е такава навалица след като отворят този аквапарк в Тракия. Един приятел познава един от рабониците и ми каза, че тва лято щяли да го отворят, кога незнам.

Пързалката на Приморско ownz! =)

бе как ша го отворат на 1-ви юни като до никъде не са стигнали :lol: :lol: нали ми е точно пред блока, вие като излезете от водата и отивате направо на пръстта, щото нищо не е асвалтирано :lol: :lol: :lol: ако става въпрос за тоя в тракия де :) може за 1-ви юни догодина да е готово като ги гледам :lol:

Ми то друг Аквапарк в Пловдив незнам :laughing: .Иначе как са парзалките.Аз оня ден разбрах,че ваобще са строи :laughing: такава джаджа(щот не хода в тракия :D ).Иначе тоя дет го строи(сиреч шефа)дъщеря му учеше в моя клас и майка му и баща му живеят до леля :laughing: .Някой път ако го засека ша го питам :D

Иначе пързалките били много големи.Дано билета е 10кинта.Така ще се избегнат големите навалици и многото чужденци(сиреч мангали :D)

Сега искате да ви е скъпо,а като го направят скъпо ще мрънкате.....

Кото имате излишни пари нямам против да ми дадете част от тях."Да няма навалица".Чиста проба егоизъм.И ние,хората без много пари,искаме да живеем :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...