Jump to content
BulForum.com

Проблем с видео картата

Recommended Posts

С видео карта ATI RADEON 9250 съм и тъй като някои игри не ми тръгваха сложих ATI RADEON OMEGA DRIVERS 2.6.87, но по време на инсталацията ми изписа, че нещо били несъвместими или и аз не знам, че системата можела да бъде засегната и аз излезох, след това реснах pc-то и ми стана нещо като safe mode, оправих резолюцията, но сега ATI Control Center-а не работи, компютъра също работи бавно, пробвах System Restore 2 дни по - рано, но не ще, КАКВО ДА ПРАВЯ е въпроса, ужас :(

Айде помагайте :excl:

На десктопа натискаш с десния бутон, избираш Properties >> Settings >> Advanced >> Adapter >> Properties >> Driver. В твоя случай Roll Back Driver може да свърши работа.

За преинсталация на драйверите трябва да имаш диск с драйвери към видеокартата, инсталирай от там или си свали стабилни драйвъри от сайта на производителя на твойта карта (гледай драйверите да са за твоя модел!).

Радеони има и на AGP, и на PCI-E. Драйверите са им различни. Сега гледах точно това в сайта на асус. Не знам какво ще стане ако тръгнеш да инсталираш на този радеон 9250, драйвери за EAX300 например.

хмз Windows logo test ... ? Мисля , че това ти е изписало . Проблема е там , че сега като не ти работят добре и да сложиш др. windows-a пак ще намери грешка ... защото старите фаелове и регистри не са били изтрити и ще ти сложи автоматично compatible drivers ! Пробвай с roll back и ъпдате , но ако нестане ... изтий старите и запиши нови на чисто !

п.п. Гадно е да си намира драйверите автоматично , защото когато има грешка той (windows-a) си слага compatible т.е. plug and play ! Затова Пробвай първо с тея неща кадето ти казах аз и ония пич пък ако нестане тогава uninstall drivers и со готов ! Поне се надявам да е така :) !

Радеони има и на AGP, и на PCI-E. Драйверите са им различни. Сега гледах точно това в сайта на асус. Не знам какво ще стане ако тръгнеш да инсталираш на този радеон 9250, драйвери за EAX300 например.

не знаех че официалния сайт на АТИ е asus.com. Но виж в ati.com драйвърите са им еднакви за всички освен тези за лаптопи

омегите са рулез :D направо се родих откакто смених невъзмоно тежкия и прост нефункционален каталист :sick

по темата:

за да деинсталираш както трябва калиста трябва да деинсталираш преди тва сичките 4 модула, като чак най-накрая махаш "ати драйвер ънинстал" или нещо такова беше. след тва като сложиш омегата сичко е 6 :)

успех

На Радеон слагам Forsage драйвъри.Видимо по-бързо вървят игрите , а и не ми се налага да ги сменям през месец.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...