Jump to content
BulForum.com

Microsoft Office 2007 Beta

Recommended Posts

46282.jpg

Офис 2007 Бета

Попринцип версията е бета, и сигурно в момента се дооправят бъговете му, но въпроса ми е има ли доволни и заслужава ли си да се сваля ? Ето и линк към него ТУК в Арена БГ...

Пишете доволни ли сте от това, което съдържа и въобще всичко свързано с него...

А тук можете да видите съдържанието му:

Microsoft® Office Forms Server 2007

Microsoft® Office Groove® 2007

Microsoft® Office Groove® Server 2007

Microsoft® Office OneNote® 2007

Microsoft® Office Outlook® 2007 with Business Contact Manager

Microsoft® Office Project Professional 2007

Microsoft® Office Project Server 2007

Microsoft® Office SharePoint® Designer 2007

Microsoft® Office SharePoint® Server 2007 - Enterprise

Microsoft® Office Visio® Professional 2007

Microsoft® Office Professional Plus 2007 Beta 2

Сега ще го дръпна. Да попитам има ли някакъв по-особен начи да се пусне или просто се инсталва. Иска ли Validation на XP

До сега четях коментарите в арена бг и видях някой от юзърите, че се оплакват от това "The installation of this package failed"...

За повечето програми от пакета си нямам и представа какво правят. Някой знае ли за какво служи например Microsoft Office Groove 2007??? Сега ще видя дали ще ми тръгне защото аз сега съм с 2003 и пише че няма нужда от проверка на конфигурацията.

http://www.microsoft.com/office/groove/default.mspx

това е за работа в екип. Така като гледам нищо ново няма да ми послужи. Повече от Офис ХР не нужен на 80 % от потребителите, а който е на 98.ца може да ползва Офис 97 без да чувства липса на нещо.

И все пак някой пробвал ли го е? Странно, че сме 2006 а той 2007... някой да посне скрииншотове малко да видим дали да го пробваме вобще ако може? :ghost

Аз не съм го инсталнал, но се поразрових и намерих някой скрийнове. Мога да кажа само едно. Интерфейса наистина си го бива. Направено е доста красиво и friendly.

Ето ви два скийна:

link

link

link

Ползвам бета1 версия от няколко месеца и за мое учудване се държи много стабилно.В началото ми беше много трудно с настройките - скрити са вътре в опциите, но се оправих.Записвам всички файлове съвместими със старата версия, защото разширението docx /за MS Word/ не се отваря със старите версии и може да стане беля.Иначе единствено с по-нов интерфейс и някои подобрения според мен не е кой знае какво.Не твърдя, че го познавам основно, но вече свикнах с него.

Който обича да експериментира - да го пробва.Ползата е, че докато излезе през 2007 г. финалната версия, ще се е запознал с особеностите му и лесно ще възприеме новите неща с него.

==================

30.05.2006

Не се лъжете да сваляте версията от Арената /вижте коментарите!/.Свалих я от любопитство и се оказа,че за качването на офиса се стартира един единствен ЕХЕ файл, който не работи и освен това е взет от сайта на Майкрософт.2,35 Гигабайта сваляш и програмата не работи!Този,който го е качил дори не си е направил труда да пробва първо програмата и след това да я пуска да се тегли!!!

Dominik мерси човече, тъкмо се чудех какво да делвам за да си е сваля от Арената, но щом е такава ситуацията няма да се напъвам.Въпроса ми е от къде си е телгил ти и дай линк да едитна първия пост... Поне хората да знаят, че има и добра версия ;) мерси предварително... ПС: Поздрави ;)

Относно Microsoft Office 2007 Beta 2 - може да се свали от сървъра на Майкрософт, но ми се струва, че има уловка - иска да се регистрираш и попълваш редица отговори на въпроси и е вероятно да те хванат, че ползваш нелецензирана версия на Microsoft Windows.Все пак аз рискувах и изрових една моя стара регистрация - оказа се, че работи и свалих само файла OPPLUS-EN.EXE /малко над 400 Мв/ - разархивирах го,стартирах го и започна някакво зареждане,като ми качи всичките модули, които аз не желая.Сега, когато стартирам WORD и/или EXCEL, програмата започва да търси нещо и не го намира.Лошото е, че не мога да я деинсталирам/упорито не иска/ и може да се наложи да преинсталирам целия Уиндоус наново начисто.

С две думи - стабилната версия е Microsoft Office Professional 2007 Beta 1 (T) - свалих я от нашия сайт /от софтуера/ преди време, но гледам, че от вчера сайта не работи.Тази версия се различава много малко от Beta 2, но затова пък е много стабилна.По всяко време можеш да махаш и слагаш модули и пак повтарям - при мен за моя изненада не е забила нито веднъж - просто работи без проблеми!

Вероятно Beta 2 версията не е направена както трябва и просто трябва да се изчака малко.

Някой беше питал защо се казва 2007?Ами защото от Майкрософт обещават да пуснат финалната версия през 2007 г./през януари-февруари?/.

Впрочем, някои от Арената се хвалят, че при тях програмата тръгва.Споменавам това, за да бъда коректен.Който иска да я сваля - при мен просто обърка всичко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...