Fibaman Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 => The Da Vinci Code <= Има темичка за филма ама защо да няма и за играта ... Ако някой я е свалил и е играл на нея , нека да сподели дали има имисъл и ние да я сваляме или не ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Нещо се съмнявам играта да е Action. И от скрийновете и от историята, не мисе струва много логично да е Quest. Някой, който я е играл да каже, за да знам дали има смисъл да я свалям. Иначе изглежда интересна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Играта е quest с action елементи и не върви на MX440 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 25, 2006 Author Share Posted May 25, 2006 Още не съм я играл ама поне разбрах , че се играе без диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 На мен играта ми хареса. Има някакви игрици тип пъзел и много мислене. Има ли нужда да казвам че е по филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 26, 2006 Author Share Posted May 26, 2006 Shift + Delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Shift + Delete Съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 аз пък зациклих на шифара на картината на мона лиза помагаите моля оспял сам да съставя само : da vinci painted thole that ---- > това е може и то да е грешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Да питам на определено място ли трее да се праи save,checkpoints ли има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Да питам на определено място ли трее да се праи save,checkpoints ли има? mai da, za6toto az nqkolko p1ti pravq save i me vru6ta ot na4alniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 А как да позная кога да нарпава save? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Shift + Delete Съгласен Да питам на определено място ли трее да се праи save,checkpoints ли има? mai da, za6toto az nqkolko p1ti pravq save i me vru6ta ot na4alniq А как да позная кога да нарпава save? Играта смуче.Тъп начин да се направи още някой милион от тая простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 аз пък зациклих на шифара на картината на мона лиза помагаите моляоспял сам да съставя само : da vinci painted thole that ---- > това е може и то да е грешно Аз съм зациклил на същото място. Ако откриеш нещо пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Съжалявам за кофтито снимка ама това е. ако може да помага някой няма да е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGNIAN_IVANOV69 Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Съжалявам за кофтито снимка ама това е. ако може да помага някой няма да е зле. Здравей, леко си се огелпил, надписа е:DA VINCI PAINTED THOSE THAT KNEW BETWEEN BACCHUS AND URIEL LIES THE CLUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Здравей, леко си се огелпил, надписа е:DA VINCI PAINTED THOSE THAT KNEW BETWEEN BACCHUS AND URIEL LIES THE CLUE Mного ти благидаря за помоща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Може ли крак за играта? Свалих я от demonoid, но този, който е в папката не бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.