RIP Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Да,чети ми постовете по-нагоре. Може да погледнеш и тук. Определено ND2510A e много добър за цената си.Аз засега съм страшно довоелен от него.За новият модел 3500A не съм чувал отзиви,но мисля,че от него няма смисъл тъй като разликата е само в по-високите скорости на запис +R 16x/-R 16x.Според мен напълно безполезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Добре бе ....... /тука има цензура :-)/ що по тестовете няма НЕК като марка?!?! И на сайта на НЕК нищо не пише за DVD-Recorders i CD-Recorders? Под няква друга марка ли се продават? Ей ви на линк за който не вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Явно защото сайтът е много добър... Линк! Линк2! Потърси из руските сайтове.Всеизвестно е,че те са най-пълни и обективни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Най-после двуслойните дискове дойдоха в BG.Според информацията която имам много малко производители ги правят.В Пловдив успях да намеря само Verbatim (то и не съм търсил чак толкова).Цената обаче е 23лв . 2x Verbatim 4.7GB (общо 9.4GB) = 4.40лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Бъдещата ми покупка е Pioneer DVD 108D... Ей това е Записвачката (главно з) ~115$ крайна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Ne e istina kak burzo im padnaha cenite na tiq DVD pisachki ... predi vreme dadoh 240 lv za moq Teac, oshte pazq fakturata. A sega gledam struvat po 70-80 gushtera No znam zashto taka stana ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 ........2x Verbatim 4.7GB (общо 9.4GB) = 4.40лв... <{POST_SNAPBACK}> A и капацитета на двуслойните е 8,6GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 Именно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PC-KILLER Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 RIP ot de Verbatim po 2.20 bre ??? Che az gi zimam na 2.70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 RIP ot de Verbatim po 2.20 bre ???Che az gi zimam na 2.70 <{POST_SNAPBACK}> A пък аз на 1.55лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Зависи от модела.Аз пазарувам от оня магазин до Кукления театър.Там е скъпичко,така че направо можеш да вземеш от метро 10бр. ти излизат по 1.6-1.7лв. little,издай тайната . Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Зависи от модела.Аз пазарувам от оня магазин до Кукления театър.Там е скъпичко,така че направо можеш да вземеш от метро 10бр. ти излизат по 1.6-1.7лв.little,издай тайната . <{POST_SNAPBACK}> Dinoel Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Че тук пак са по 2.20... DVD-R Verbatim 4,7GB 1-4x /spindle 10/ 20,90 /2,09/ 2,20 Иначе го знам това къде е...тая година имах изпит в техническия и бях се запътил да разглеждам,но беше затворено . Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Че тук пак са по 2.20...DVD-R Verbatim 4,7GB 1-4x /spindle 10/ 20,90 /2,09/ 2,20 Иначе го знам това къде е...тая година имах изпит в техническия и бях се запътил да разглеждам,но беше затворено . <{POST_SNAPBACK}> Да съм ти казвал да гледаш цените от страницата отиваш на място и цените са други Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Не си,но не си казъл и да не гледам оттам.Ще мина тея дни да 'фърля ено око. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Така беше по лесно зада не преписвам адреса Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 я, да ви попитам нещо - някой да си е взел ето тази записвачка? LG DVD записващо устройство CSA 4082B гледам, че в една брошура на метро е 120 лв. отзиви ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 4, 2004 Share Posted October 4, 2004 Ами има някой проблеми със заипсването на CD-R и DVD-R,но при DVD+R няма проблеми.Странно е,че на 4Х записва диск за 14 мин.,а на 8Х за 18 мин.В плюс е,че може да чете и пише DVD-RAM. Като цяло аз не бих си я взел.От старата записвачка съм извадил извод,че механиката не е силата на LG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Вчера ходих до Диноел и си взех Вербатим 4х на цена 1.70лв.Наистина е супер евтино и има богат избор,знам от къде ще пазарувам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Вчера ходих до Диноел и си взех Вербатим 4х на цена 1.70лв.Наистина е супер евтино и има богат избор,знам от къде ще пазарувам вече. <{POST_SNAPBACK}> Aз вече няколко години само от него пазарувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 А можете ли да ми препоръчате някой добър магазин,от който да си купя писачка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 От който и да е,стига писачката да е добра и да си уцелил добра партида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Ne e istina kak burzo im padnaha cenite na tiq DVD pisachki ... predi vreme dadoh 240 lv za moq Teac, oshte pazq fakturata. A sega gledam struvat po 70-80 gushtera No znam zashto taka stana ... <{POST_SNAPBACK}> Predi vreme Lite ON kazaha 4e 6te napravat sriv cenata na DVD zapisva4kite i sega kakto vijda6 te naistina ospqha Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 я, да ви попитам нещо - някой да си е взел ето тази записвачка? LG DVD записващо устройство CSA 4082B гледам, че в една брошура на метро е 120 лв. отзиви ... <{POST_SNAPBACK}> ами не познавам някой с такава ама четах в един сайт точно за тази че не са успели да й намерят слабо място. ако намеря линка ще го напиша edit: объркал съм модела но все пак ако ти се чете тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Решил съм да си купувам DVD писачка. Спрял съм се на две : Sony-DWD-22A10 и TEAC W516G. Някой да има някакви впечатления, тъй като цените им са почти еднакви(на TEAC-a е малко по-ниска), а и спесификациите им също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.