Niki6a Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 ...при стартирането на екзето стартира един прозорец,който ти "check"-ва "device"-а.Да.Но.След като ми го чекне до някъде ми бъгва за малко компито и после изписва че диска ми не е лицензиран.(което до някъде е вярно) Ако някой някога е подкарвал тая игра,плз,хелп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 ...при стартирането на екзето стартира един прозорец,който ти "check"-ва "device"-а.Да.Но.След като ми го чекне до някъде ми бъгва за малко компито и после изписва че диска ми не е лицензиран.(което до някъде е вярно) Ако някой някога е подкарвал тая игра,плз,хелп! Никой ли не чете NFO-тата Warning 1 - If you get verification failed during load, then your copy failed. Warning 2 - Burning to the wrong media type than selected in the tool guarantees failure. Warning 3 - Burning the clone with Profile "Securom New 4/5" or with "rectify subchannel data" or "burn rmps to recordable media" guarantees failure. Хмз или с свали fix-нато exe , но в gamecopyworld имаше само за Italian version , затова потърси ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.