err0r^ Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Или без, за да плаши хората и радва девойките( зависи коефицента на надареност) С моето извратено подсъзнание се сетих за тълпа чисто голи пияни абитуриенти , яростно гонещи уплашени абитуриентки в няква горичка...Пък като ги хванат няма да разбравам ква бясна оргия може да стане... Едит : Искам пак да съм абитуриент Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 На "Христо Г. Данов" (улицата от Джумаята към кукления театър) точно срещу Reset Computers има един двуетажен магазин с много добри костюми на приемливи цени (има и ризи/вратовръзки колани ест.). Ако ви кажа на каква цена си взех костюма няма да ми повярвате С две думи трябва да пообикаляте малко по периферните улички а не като първите балъци да се натресете на магазините по Райко Даскалов където същото качество и същите средна класа марки се продават със 100лв отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 И аз миналата година исках нестандартно , но си взех нормален до отстрани на халите срещу бингото . Като обикалях уличката посока Кукления театър един дърт пивач ми даде хубава идея ама късно . Шиеше по поръчка но става бавно и нямаше как да си ушия един смокинг , който щеше да е екстравагантно като нещо от рода на Марлон Брандо в " Кръсника " . Донякъде се радвам , че не си уших защото панталона и ризата от бала съм си ги обличал няколко пъти вече тъй като са по-спортни . Успех в избора и да се покажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.