Jump to content
BulForum.com

FIFA Manager 2007

Zaio

Recommended Posts

в тая игрица прекалено много е наблегнато на детаилите. спомням си бях чел ревю на една по-стара версия и авторът на ревюто беше казал, че едва ли не ти се налага да определяш цената за ползване на тоалетна. та това наистина е малко дразнещо, защото не се занимаваш само с отбора си, а със сумати различни глупости. както и да е фен съм на менажерите и я свалям в момента след 2-3 дни ще напиша закво става въпрос, че с тоя нет :bgrin:

в тая игрица прекалено много е наблегнато на детаилите. спомням си бях чел ревю на една по-стара версия и авторът на ревюто беше казал, че едва ли не ти се налага да определяш цената за ползване на тоалетна. та това наистина е малко дразнещо, защото не се занимаваш само с отбора си, а със сумати различни глупости. както и да е фен съм на менажерите и я свалям в момента след 2-3 дни ще напиша закво става въпрос, че с тоя нет :bgrin:

To може да си избираш на какво да си manager

• 1 month later...

Абе получих един странен проблем....

Играя си аз на сейва,който вече ми стана над 24 часа(нз дали е проблема тук,някъв бъг) и сейвах си снощи....Днес като седнах да играя пускам играта,зарежда ми онова EA Sports тъ дъ гейййм :) :),и след това ме връща на десктопа? Малко помощ :)

EDIT : Оправих го ....

• 1 month later...

Мне.....Аз не знам дали въобще някой го е почвал....Тези дето направиха бг пача за фифата нз дали ще правят и за мениджера или аз ще трябва да се наема да го направя....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...