Zaio Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Естествено, че има!! НЕВЕРОЯТНА Е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 в тая игрица прекалено много е наблегнато на детаилите. спомням си бях чел ревю на една по-стара версия и авторът на ревюто беше казал, че едва ли не ти се налага да определяш цената за ползване на тоалетна. та това наистина е малко дразнещо, защото не се занимаваш само с отбора си, а със сумати различни глупости. както и да е фен съм на менажерите и я свалям в момента след 2-3 дни ще напиша закво става въпрос, че с тоя нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 в тая игрица прекалено много е наблегнато на детаилите. спомням си бях чел ревю на една по-стара версия и авторът на ревюто беше казал, че едва ли не ти се налага да определяш цената за ползване на тоалетна. та това наистина е малко дразнещо, защото не се занимаваш само с отбора си, а със сумати различни глупости. както и да е фен съм на менажерите и я свалям в момента след 2-3 дни ще напиша закво става въпрос, че с тоя нет To може да си избираш на какво да си manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Има ли разлика между тази игра и Total club manager???И двете май бяха на EA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Не,няма разлика Но през 2006 промениха името от TCM на FIFA Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 abe football manager-a si e nai-dobre kakvoto i da si govorim .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Абе получих един странен проблем.... Играя си аз на сейва,който вече ми стана над 24 часа(нз дали е проблема тук,някъв бъг) и сейвах си снощи....Днес като седнах да играя пускам играта,зарежда ми онова EA Sports тъ дъ гейййм :),и след това ме връща на десктопа? Малко помощ EDIT : Оправих го .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colio Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Abe nqkoi znae li koga she izliza Bfl pa4a za fifa manager 07? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 Мне.....Аз не знам дали въобще някой го е почвал....Тези дето направиха бг пача за фифата нз дали ще правят и за мениджера или аз ще трябва да се наема да го направя.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.