cyber4o Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 търся някой който ще може да ми помогне да си инсталирам и да играя на маме32 като ми даде някви инструкции щото постоянно се лутам из някви сайтове и нищо не разбирам моля който може да ми помогне ще съм му много благодарен че много ми се играе на мамето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Наистина за последен път!... Сваляш си самия Mame32 емулатор оттука: http://www.emulator-zone.com/download.php/...Mame32b.106.exe После идваш тука: http://www.romnation.net/srv/roms/mame.html и си сваляш ромовете на игрите, които искаш да играеш. Повечето дори имат картинки като цъкнеш името, да се ориентираш по-добре. Като си свалиш ромовете, сипваш ги в директория mame32\roms, както са си зипнати. Пускаш Mame, правиш File -> Audit All, чакаш да се извърти всичко. После от дървовидното меню вляво избираш Available, в основния прозорец ти се появават имената на игрите, които си си свалил и си сложил като ромове в mame32\roms, цъкаш си на някоя игра и играеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Къде в контролите мога да си настроя един бутон да ми е за 1+2+3?Защото мачкам на X-Men vs Street Fighter и така ще правя по-лесно specials Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 tova mai ne moje da stane ot samite kontroli na igrata. ako nqkoi znae nqkvi bugove dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 На МАМЕ 0.64 могат да се настройват по 3 бутона за един - стандартно , както се настройват всички бутони -> с TAB и там търсиш "3 ръце" и "3 крака". Ако си на kawaks нямам представа .... свали си маме иначе маме 0.64 е най-доброто измежду тях ,тъй че си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 a kak da si smenq kontrolite za da se dviza s krasta4kata i da biq s num-movete ot dqsno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Пускаш играта -> Tab -> Input (This game) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Абе свалих си няколко рома но не тръгва нито един от тях.Винаги ми излиза една и съща грешка. EDIT: свалих над 50 игри и нито една не върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Too bad. Прочети инструкциите ми в първия ми пост в тая тема. Ако пак не става, мятай компютъра през прозореца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Абе свалих си няколко рома но не тръгва нито един от тях.Винаги ми излиза една и съща грешка.EDIT: свалих над 50 игри и нито една не върви. Може би ти липсва neogeo.zip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 на тва маме от къде мога да видя как са контролите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Пускаш играта -> Tab -> Input (This game) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 оф сори, това бях решил да питам още преди поста на raptor2721, но излезнах и като се прибрах само цъкнах addreply понеже си беше останало така и изобщо не съм видял по горния пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Аве за такива игри на cps cps2 си свалите Final Burn ... много як емулатор ! вярно , че поддържа много малко игри , но най-известните , добрите и като цяло хитови игри си бачкат ! Аз съм с FB Alpha Combo ver. 0.2.93b има много яки функцийки , както и да си правиш филмче (т.е. да record-ваш) ! Ако искате да го видите тоя емулатор пишете ... аз ще го ъплоад в плай евроком-а ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Kaillera,anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Kaillera,anyone? да аз е имам ... към емулатора съм си я сложил ! някой ако иска да направи сървар , но първо да пише кои румове ... да си ги сваля ! ето и линкче ... FBAlphaCombo Client And Server Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Еми и аз имам само 2 рома,но айде да направим едни Cadillacs and Dinosaurs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Аз съм навитак!Кога,как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Може и сега ! Просто , който прави сървар трябва да има dynamic IP и преди това може да си нагласи conf фаела ... аве за по-просто вижте в саита на headoff сървар листа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Нещо не ми тръгват всички ромове от RomNation-a.Свалих доста,от тях само 5,6 работят!Направил съм всичко както трябва ,сложих ги в rom директорията на Mame,но просто не ги изписва в availabe list-а... Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 За хората , които се оплакват , че НЕ им тръгват някой игри на mame ! Трябва да си свалите ТОВА , но при HBK незнам дали ще стане ! Май проблема не е в това , но ПРОБВАЙ ! BTW тва съм го писал в темата emulator and roms , но няма кой да погледне . и mame е emulator ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 За хората , които се оплакват , че НЕ им тръгват някой игри на mame !Трябва да си свалите ТОВА , но при HBK незнам дали ще стане ! Май проблема не е в това , но ПРОБВАЙ ! BTW тва съм го писал в темата emulator and roms , но няма кой да погледне . и mame е emulator ! Знам,че е емулатор Това rar-че къде да го сложа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Знам,че е емулатор Това rar-че къде да го сложа? При румовете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Аз намерих няколко емулатора за MAME.Има ли значение кой ще сложа?А кой е най добрия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 При румовете ! Пак не ми чете игрите,сигурно ромовете са corrupt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.