Jump to content
BulForum.com

помощ за МАМЕ32

cyber4o

Recommended Posts

търся някой който ще може да ми помогне да си инсталирам и да играя на маме32 като ми даде някви инструкции щото постоянно се лутам из някви сайтове и нищо не разбирам :( моля който може да ми помогне ще съм му много благодарен че много ми се играе на мамето :) :lol: :laughing: :bgrin: :P

Наистина за последен път!...

Сваляш си самия Mame32 емулатор оттука:

http://www.emulator-zone.com/download.php/...Mame32b.106.exe

После идваш тука:

http://www.romnation.net/srv/roms/mame.html

и си сваляш ромовете на игрите, които искаш да играеш. Повечето дори имат картинки като цъкнеш името, да се ориентираш по-добре.

Като си свалиш ромовете, сипваш ги в директория mame32\roms, както са си зипнати.

Пускаш Mame, правиш File -> Audit All, чакаш да се извърти всичко. После от дървовидното меню вляво избираш Available, в основния прозорец ти се появават имената на игрите, които си си свалил и си сложил като ромове в mame32\roms, цъкаш си на някоя игра и играеш.

Къде в контролите мога да си настроя един бутон да ми е за 1+2+3?Защото мачкам на X-Men vs Street Fighter и така ще правя по-лесно specials :D

На МАМЕ 0.64 могат да се настройват по 3 бутона за един - стандартно , както се настройват всички бутони -> с TAB и там търсиш "3 ръце" и "3 крака". Ако си на kawaks нямам представа .... свали си маме :D иначе маме 0.64 е най-доброто измежду тях ,тъй че си струва.

Абе свалих си няколко рома но не тръгва нито един от тях.Винаги ми излиза една и съща грешка.

EDIT: свалих над 50 игри и нито една не върви.

Абе свалих си няколко рома но не тръгва нито един от тях.Винаги ми излиза една и съща грешка.

EDIT: свалих над 50 игри и нито една не върви.

Може би ти липсва neogeo.zip ?

:angry:

оф сори, това бях решил да питам още преди поста на raptor2721, но излезнах и като се прибрах само цъкнах addreply понеже си беше останало така и изобщо не съм видял по горния пост :(

Аве за такива игри на cps cps2 си свалите Final Burn ... много як емулатор ! вярно , че поддържа много малко игри , но най-известните , добрите и като цяло хитови игри си бачкат ! Аз съм с FB Alpha Combo ver. 0.2.93b :) има много яки функцийки , както и да си правиш филмче :) (т.е. да record-ваш) ! Ако искате да го видите тоя емулатор пишете ... аз ще го ъплоад в плай евроком-а ! :)

Kaillera,anyone?

да аз е имам ... към емулатора съм си я сложил :) ! някой ако иска да направи сървар , но първо да пише кои румове ... да си ги сваля !

ето и линкче ...

FBAlphaCombo Client And Server

Може и сега ! :bgrin: Просто , който прави сървар трябва да има dynamic IP и преди това може да си нагласи conf фаела ... аве за по-просто вижте в саита на headoff сървар листа !

Нещо не ми тръгват всички ромове от RomNation-a.Свалих доста,от тях само 5,6 работят!Направил съм всичко както трябва ,сложих ги в rom директорията на Mame,но просто не ги изписва в availabe list-а...

Някакви идеи?

За хората , които се оплакват , че НЕ им тръгват някой игри на mame !

Трябва да си свалите ТОВА , но при HBK незнам дали ще стане ! Май проблема не е в това , но ПРОБВАЙ ! :)

BTW тва съм го писал в темата emulator and roms , но няма кой да погледне . :P и mame е emulator !

За хората , които се оплакват , че НЕ им тръгват някой игри на mame !

Трябва да си свалите ТОВА , но при HBK незнам дали ще стане ! Май проблема не е в това , но ПРОБВАЙ ! :)

BTW тва съм го писал в темата emulator and roms , но няма кой да погледне . :P и mame е emulator !

Знам,че е емулатор ;) Това rar-че къде да го сложа?

Знам,че е емулатор ;) Това rar-че къде да го сложа?

При румовете ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...