UzITo Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Ехехеее, и това ли бил рядкият случай... Скибайте за кви изкривявания от нормалното става на въпрос... НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ЛИЦА СЪС СЛАБИ НЕРВИ ИЛИ СЪРЦА! Ако ви е шокирало дори малко миналото видео, послушайте ме и не се поддавайте на любопитвстото си Deformed Babies Това е по-скоро slideshow, ама бутай. А дали някои не са били бити ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 19, 2006 Author Share Posted June 19, 2006 А дали някои не са били бити ? има някои които наистина изглеждат така, но според мен това си е още от раждането Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Ехехеее, и това ли бил рядкият случай... Скибайте за кви изкривявания от нормалното става на въпрос... НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ЛИЦА СЪС СЛАБИ НЕРВИ ИЛИ СЪРЦА! Ако ви е шокирало дори малко миналото видео, послушайте ме и не се поддавайте на любопитвстото си Deformed Babies Това е по-скоро slideshow, ама бутай. ооо много гадно Е добре сега...това от напълно нормална двойка ли си е?Или от брадчеди или болни хора? ЗАщото има няколко найстина доста брутални случай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 23, 2006 Author Share Posted June 23, 2006 ооомного гадно Е добре сега...това от напълно нормална двойка ли си е?Или от брадчеди или болни хора? ЗАщото има няколко найстина доста брутални случай... naka kato kaza brat4edi se setih za Koleva ( po biologiq i himiq deto be6e ) deto decata i sa izrodi. Uto4nenie za tiq deto ne q znaqt - omujila se e za purviq bratov4et i ima deca ot nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 ;( Гадно,ама кво да се прави... Много ми е чудно закво такива клипчета са в сайтове за забавление...Явно на хората им е смешно това... Are you BORED?Няма проблем ще ви развеселим със страданието на хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.