TED Posted November 13, 2003 Share Posted November 13, 2003 Та ето ги тези два кулера, както се вижда единият е боксов Intel, а другият е с космическа форма. Intel-а е ползван само 1-2 седмици, а другият ми го подари един приятел (маниак на тишината), дето си купи Titan с голяма и бавнооборотна перка. Работил е само няколко месеца. Само за информация на третата ми машина друг боксов кулер на Intel успешно охлажда Athlon Thunderbird 1.4GHz. Ако някой си ги е харесал да дава по 4лв и са негови. Може и по отделно естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 13, 2003 Share Posted November 13, 2003 za moq cel 433 koi 6te mi prepory4a6 ??? e toq krygli4kiq go 4eta 4e e s ball bearning 4e moq mn`o mi brym4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 13, 2003 Author Share Posted November 13, 2003 Celeron Mendocino по принцип не е "горещ" процесор, а тези кулери и двата са сериозни. Този оранжевия е специално за Athlon. Ако не ти се занимава да си смажеш вентилаторчето ти препоръчвам Intel-а. Проблем е ако около процесора има близкостоящи кондензатори, защото Intel-а е с широка основа. В този случай може да вземеш другия кулер. На който и да се спреш обаче процесора ти ще замръзне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 13, 2003 Share Posted November 13, 2003 TED и аз искам един! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 13, 2003 Author Share Posted November 13, 2003 Намериха се двама купувачи. Ако нещо остане ще пиша. @rasco Като се видя с JIS и той си избере единия кулер ще ти драсна ПМ да се уговорим за другия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 13, 2003 Share Posted November 13, 2003 Trqbva mi tozi koito pasva na Athlon Tunderburd 1.4GHz, moq e sushtiq !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 15, 2003 Author Share Posted November 15, 2003 Жълтият кулер е продаден, остава Intel-овския и още един, дето реших че не ми трябва - цената за него е 3лв. Малко е по-малък от Intel-а, но пасва на всички дъна (не му пречат кондензатори около процесора) и спокойно може да охлажда всеки Celeron, P3 Coppermine или Duron. @rasco Имаш ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 17, 2003 Share Posted November 17, 2003 TED другия кулер стой ли още че на мене ми трябва. Ако не е продаден кажи откъде да мина да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted November 18, 2003 Author Share Posted November 18, 2003 Остана само кулера от третата снимка, другите два са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 18, 2003 Share Posted November 18, 2003 Zabravi kakvo sum kazal, veche si kupih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Тед кажи къде да се видим да ти го купя бе човек Утре ако си на работа мое направо през работата да мина да го взема ! Ако имаш наоколо служебен телефон вътрешния ми е 497. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.