RaZoR Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Има ли въобще някъде такива дъна в Пловдив? ЦЪК Не държа на същия производител... само да е с DDR и поне 32Мб видео (може и шернато). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 25, 2006 Author Share Posted May 25, 2006 Тия ги знам ама са много слабички.Ако се сещате за някое дребно дънце макар и да не е Micro ITX казвайте. (ама много много дребно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 аз до колкото знам всички mitx са такива слабички!!! имаче за matx има всякакви от 775 до 939... аз в нас съм с едно 462 км266 и е супер за филми нет музика и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 26, 2006 Author Share Posted May 26, 2006 аз до колкото знам всички mitx са такива слабички!!! имаче за matx има всякакви от 775 до 939... аз в нас съм с едно 462 км266 и е супер за филми нет музика и т.н. А аз съм в нас с МАТХ на 939 ама ми изглежда много голямо да го навра в жабката на колата а и с тия процесори много зор ще бера.Не върви да си зема такова дъно и да държа ЦПУ-то на дефулт .А може би някое дъно на Сок.А ,но да държи на малък ток...да речем 0.600-0.800 максимум 1,защото лятото ще се запали в тая кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 А аз съм в нас с МАТХ на 939 ама ми изглежда много голямо да го навра в жабката на колата а и с тия процесори много зор ще бера.Не върви да си зема такова дъно и да държа ЦПУ-то на дефулт .А може би някое дъно на Сок.А ,но да държи на малък ток...да речем 0.600-0.800 максимум 1,защото лятото ще се запали в тая кола Някой 754 процесор +Нфорс 6100(6150-ако искаш тв-аут).Пускаш на 1В и караш пасивно Друг вариант не се сещам.Или готово Barabone система Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 754 e твоето решение... аз се мъчих един дурон на 1100 да го правя пасивен, ама мноо грее... евентуално с дурон на 600-650-700 може да се докара на пасивно охлаждане, ама трябва да е matx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 754 малко скъпо идва при положение ,че ще се ползва на максимум 30% от потенциала му.Сега оглеждам 370 за нещо подходящо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 А аз съм в нас с МАТХ на 939 ама ми изглежда много голямо да го навра в жабката на колата а и с тия процесори много зор ще бера.Не върви да си зема такова дъно и да държа ЦПУ-то на дефулт .А може би някое дъно на Сок.А ,но да държи на малък ток...да речем 0.600-0.800 максимум 1,защото лятото ще се запали в тая кола Идеята ти е .... ?????? Да слушаш музика или да гледаш и филми ? Ако е само за музика ZIDA е твоята марка . Може и на socet 7 със SDram са обаче. Размерите им са 17,5 /20 см.Събира се в средно голяма жабка на кола. П.П. Ама преди време пусках една подобна тема......май http://www.evrocom.info/invision/index.php...=3607&hl=carmp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 То ако е само за музика мога и на радио да остана Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 То ако е само за музика мога и на радио да остана Я дай малко инфо захранване за тва дънце в колата откъде ще намериш, и аз се интересувам. Не мога да си направя сам захранване, предполагам ще вземеш инвертер от някой стар UPS или продават инвертори за около 150 лв (което е повече от един 60 левов нов УПС), и от акумулатора ще го захраниш, а за дъното някое JNC 250 вата.. С харддиск ли ще го менкаш? Как ще го закрепиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted May 29, 2006 Author Share Posted May 29, 2006 Хард ме е шубе да сложа ,че с нашите пътища може не на пц-то да му стане нещо ами направо да ми се откъсне предницата .Мисля да е с буутващ Slax или друго дистро и флаш памети в краен случай.Иначе като заначало ще сложа един 4-5Гб хард да видя дали ще издъхне.Закрепването вече си е по твой вкус.Аз съм се спрял на дървена кутия с 2Х80мм вентилатора отзад и 1Х120мм отгоре или отдолу в зависимост колко място ще остане...Като при закрепването мисля да ги подложа чарковете с нещо меко отдолу.Примерно една голяма антистатична торба и под нея от тези найлони с мехурчетата не ги знам точно как се водят.И накрая за захранване съм се спрял към един модел на Enermax,но не можах да намеря точен линк.Самото захранване е продълговато и тясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.