marto_palen_hal Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 След по-малко от два часа на стадиона край бирената фабрика излизат отборите на Ботев и Левски.Днес стана ясно,че Костадин Видолов има контузия и е почти сигурно,че ще пропусне двубоя. По всяка вероятност негов заместник ще е младият аржентинец Мауро Анегре. Арсов със сигурност отпада от групата за мача, като титулярният страж ще е Павел Станев.От щаба на Левски заявиха,че и те на свои ред имат проблеми с отбора,след като на сутрешната тренировка се оказа,че Лусио Вагнер има лека контузия.Игор Томашич пропуска мача,а и няма да може да вземе участие в оставащите срещи до края на първенството.Очаквам да стане много хубав мач и се надявам крайният резултат да удовлетворява и двата отбора,защото не ми се иска Ботев да изпаднат.На нас и едната точка ни е достатъчна,а и скоро идва дербито с Литекс на Герена,където се очаква пред пълния стадион да ни връчат шампионската титла,така че си мисля,че хикс-а удовлетворява и двата отбора.Разбира се всичко зависи и от мачовете на преките конкуренти на Ботев.Вихрен - Нафтекс е изтеглен от почти всички букмеикърски къщи,защото крайният резултат е ясен.Славия от своя страна няма за какво да играят и може и да подарят нещо на Пирин.Родопа излиза срещу лишеният от 7 основни футболисти тим на Цска и ще се опита да измъкне поне една точка.Какво мислите за мача Ботев - Левски- мъжка битка или миролюбив хикс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Неразбира защо пускаш нова тема като си имаме една за Ботев където пишем за всеки мач, но както и да. За тоя мач: Не се заблуждавайте от писаниците от разни вестници, че Наско Сираков щял едва ли не да "подари" точка на Ботев. Точно обратното - престоя на Сираков в Пловдив завърши със скандали и самият той го определя като един от най-лошите периоди в кариерата си. Последния официален мач на "Христо Ботев" беше кървав (имаше доста контузии, на Гошо Петков му счупиха крака), а от трибуните летяха бутилки по левскарите и операторите на "Нова телевизия". Тогава това беше последният кръг и Ботев изпадна. Дори още на стадиона чух, че изпадането било дирижирано от Сираков (голяма въртележка стана тогава). Все пак едва ли е вярно, но днес мача или ще е много здрав или ще ни бият с много. Важното е да не ни вкарат ранен гол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 Дам и аз дочувам оттук оттам за хикс,които отборите да врътнат неска.А Наско Сираков,въпреки че съм Левскар го ненавиждам-дамо глупости дрънка наляво и надясно.Надявам се неска да стане луд мач и да победим,но като пловдивчанин се надявам за хикс,защото той ще помогне на Ботев в борбата за оцелявaне,а и ще е срамота нашият град да има само един отбор в елита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 дано да се получи хубав мач.няма да мога да отида на стадиона но ще съм в нас с шала Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Неприятно е, че Левски стана шампион точно на нашия стадион... Неприятно е и, че Родопа бият ЦСКА... Май единственото приятно нещо беше гола на Жоро Андонов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Честита титла на всички левскари и лятото всички на Герена ей ! Дано най-накрая влезем тая прословута шампионска лига . На Ботев успех в борбата за оцеляване. Днес определено показаха ,че заслужават да играят в "А" група. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 въпроса ми е нужна ли баша дузпата на левски за да бият? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 20, 2006 Author Share Posted May 20, 2006 We are the champions yeessss Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 въпроса ми е нужна ли баша дузпата на левски за да бият? По-скоро-имаше ли изобщо дузпа.Все пак беше борба тяло в тяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 QUOTE(frodo @ May 20 2006, 20:19) * въпроса ми е нужна ли баша дузпата на левски за да бият? По-скоро-имаше ли изобщо дузпа.Все пак беше борба тяло в тяло Айде почна се ... Ми нужна е докато защитниците използват ръцете си за спиране на изпуснатия от опеката им човек ... С дузпа без дузпа - мисля ,че мача щеше да свърши 1/2 - 0 за Левски . Просто при 1-0 няма да има отпускането в последните минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 еми много ясно че се почна тряа ли да ги подкрепят срещу отбор като ботев?нали са много добри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discman Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 никаква дузпа нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 We are the champions yeessss Честита титла на левскарите! За дузпата според мене нямаше такава,а по отношение на Вихрен-Нафтекс просто нямам думи. Цирка както винаги е пълен след като се разбра,че Вихрен са пуснали играч който не е имал право да играе и най-вероятно Нафтата ще спечели служебно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Честита титла на всички сини фенове Напълно е заслужена след един феноменален сезон,да се надяваме че през есента ще видим любимия отбор в ШЛ Успех на Ботев в борбата за оцеляване,мястото на тима е сред елита! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Съдията си направи лесен мача с тая дузпа. Иначе Левски бая зор щяха да видат. Особенно с този левент в атаката. Искам да вида повторение на ситуацията, когато сам отдясно настъпа топката и я прати 2-3 метра назад, бати нещастника. А Сираков и Баждеков имат желязни нерви толкова псувни едва ли скоро ще чуят по свой адрес. А наште хора - не ме яд, че са слаби, а че са тъпи. Как може при два на нула 2 минути да се изнася от терена Караматев, а Костадинов забави още повече смяната, защото вместо в полето на Ботев, влезе в това на Левски (точно тогава изпълнявахме центъра след 2-рия гол). Домакинов почти 100% няма да е от следващия сезон в отбора, а другите защитници са много зле. Василев има да го обиграваме два сезона преди да разбере откъде изгрява слънцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 никва дузпа нямаше...съдията през цялото време подпираше левски... дайте да пишем в другата тема защото ако се отвори за всеки мач нова тема.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 ЛЕВСКИ - НЕЩАСТНИ ГАДНИ ГОВЕДА ей тва е който не мисли така да си гледа работата да си гледа през неговата призма ако някой си мисли че левски честно спечели този мач е болен човек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Ми нужна е докато защитниците използват ръцете си за спиране на изпуснатия от опеката им човек ... Хахахах,ами тогава при всеки корнер или фал трябва да се свирят дузпи -човече спри да говориш глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 ЛЕВСКИ - НЕЩАСТНИ ГАДНИ ГОВЕДА ей тва е който не мисли така да си гледа работата да си гледа през неговата призма ако някой си мисли че левски честно спечели този маЗ е болен човек! Аз го мисля,но ти благодаря ,че ми постави вече диагноза и ми спести ходенето на лекар Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 няма6 проблеми глей пак мача и си ок twa za vihren nafta ot kude go 4u Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Оф кво да кажа Левски са богат отбор съдията естествено ще клони към тях....нямаше дузпа тва и 2-годишно дете би го видяло!Също всяко единоборство беше в полза на Левски...ама стига с тоя съдия всеки знае че той ги буташе...Никой не ме е изнервял толкова колкото говеждата агитка просто се вбесих!Буферите не ме нервиха толкова!За щастие всичко се върна на Сточна Гара едно говедо така падна че отскочи 2 пъти да го е*а!Тва ми напрай густото за целия ден...а мача беше на ниво пак казвам не беше ли дузпата твърд Х! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Ее как ме е яд иначе браво на Жоро Андонов за хубавия гол поне малко ни развесели Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 ako ne be6e duspata moje6e kakto vs. lokoto da gi praim na kontri a taka trugnahme napred i ne stana ni6to osobeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 вЗа щастие всичко се върна на Сточна Гара едно говедо така падна че отскочи 2 пъти да го е*а!Тва ми напрай густото за целия ден... Бая меле стана на кръстовището. Не знам какво му е състоянието на левскарчето, обаче изглеждаше зле първоначално Мисля, че Ботев играха добре, а Левски биха, без да си дават много зор! Верно ли Вихрен били пуснали нередовен играч срещу Нафтекс? Дано да не е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted May 21, 2006 Author Share Posted May 21, 2006 ЛЕВСКИ - НЕЩАСТНИ ГАДНИ ГОВЕДА ей тва е който не мисли така да си гледа работата да си гледа през неговата призма ако някой си мисли че левски честно спечели този мач е болен човек! Хахах не мислиш ли,че е време да излезеш от пубертета. sincity Ниkъде не намерих да пише,че Вихрен са играли с нередовен футболист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.