Krasi Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Моля препоръчайте ми домашен телефон, който показва номера на този който те търси. По магазините е пълно с марки и модели, но дочух че не всички работят по нашите стандарти. В Кършака съм - централата е цифрова, та който ползва такова чудо и е доволен да ми препоръча марка и модел или поне ме ориентирайте какво да гледам в спецификацията на телефона, че абсолютно нищо не разбирам. Цените не са без значение но за тях ще мисля после, важното е да показва номера. Гледам също че на някои пише DECT на други - безжичен, та и в тази посока ако може съвет - какъв да е? Предварително благодаря за съветите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Моля препоръчайте ми домашен телефон...Гледам също че на някои пише DECT на други - безжичен, та и в тази посока ако може съвет - какъв да е? Предварително благодаря за съветите. Взимай DECT телефон,за предпочитане от марките: Панасоник/Сименс/Филипс/Алкател...а какво е DECT ВИЖ ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 за предпочитане от марките: Панасоник/Сименс/Филипс/Алкател... В момента съм с 10-годишен Панасоник и не съм имал никакви проблеми ,дори батерията на слушалката я смених едва наскоро, нямам съмнение в марката, но не знам как стои въпроса с нашето БТК, затова търся съвет за конкретен модел дето някой го ползва и е съвместим. Благодаря за линка, явно ще е DECT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Аз съм се насочил към Panasonic KX-TG 1810BX - памет за 200 номера с имена - това ме привлече в него. Иначе, имаме в къщи от тези General Electric дето ги продават в Метро - майка + една или 2 безжични слушалки. Предимството му е че при спиране на тока майката си работи като обикновен телефон. Другото голямо предимство е цената. Големия недостатък е че не може да записваш имена към номерата. Caller ID-то наистина е 2 стандарта тука в Пловдив. Вече съм ги позабравил, това там на централата с 9 беше някво по-модерно, DTMF ли, кво ли беше. Аз съм на другото, по-разпространеното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Избягвай телефони на Дженерал Електрик, които по принцип не са лоши, но щом искаш да ти изписва номера на този дето те търси...не е много сигурно дали всеки техен модел ще сработи с нашето БТК. Моят например показва номера средно веднъж на 60-70 пъти...с др. думи - практически не го показва а иначе всичко друго си му е в ред. не съм съгласен с това - като идеш да питаш в Пощата за CallerID-то, ще ти кажат, че е добре да си купиш сертифициран телефон от тях, дето със сигурност работи, и като ги питаш какви предлагат - оказва се че предлагат тези GE и едни AEG.... Абе ти не си съгласен...ама още докато беше в гаранция го занесох в сервиза, там го тестваха и казаха, че е наред, но не всички коректно сработвали със системата на БТК.....после го занесох в БТК-то да ги питам дали не трябва да включа някакъв код с някои клавиши, че да почне да показва кой звъни, но ми отговориха че услугата е активирана автоматично и ако не показва проблемът е в модела или самия телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 не съм съгласен с това - като идеш да питаш в Пощата за CallerID-то, ще ти кажат, че е добре да си купиш сертифициран телефон от тях, дето със сигурност работи, и като ги питаш какви предлагат - оказва се че предлагат тези GE и едни AEG.... това е по спомени от 2003-та година обаче аз точно от тогава ползвам този и не съм забелязал да има проблеми с callerID-то, естествено, ако този който се обажда се обажда от аналогов телефон - няма да показва номера не ме кефи GE-то, но по други причини, CallerID-то си му е наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=571008 аз имам този и съм доволен от него... а и на вид е доста добър според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 ния взехме един от промоцията на БТК само трябваше да подпишеш 2 годишен договор че няма да се откажеш от БТК и ти дават панасоник и показва номера на този който те търси стига да е цифров телефон или гсм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.