Jump to content
BulForum.com

Домашен телефон

Recommended Posts

Моля препоръчайте ми домашен телефон, който показва номера на този който те търси. По магазините е пълно с марки и модели, но дочух че не всички работят по нашите стандарти. В Кършака съм - централата е цифрова, та който ползва такова чудо и е доволен да ми препоръча марка и модел или поне ме ориентирайте какво да гледам в спецификацията на телефона, че абсолютно нищо не разбирам. Цените не са без значение но за тях ще мисля после, важното е да показва номера. Гледам също че на някои пише DECT на други - безжичен, та и в тази посока ако може съвет - какъв да е?

Предварително благодаря за съветите.

Моля препоръчайте ми домашен телефон...Гледам също че на някои пише DECT на други - безжичен, та и в тази посока ако може съвет - какъв да е?

Предварително благодаря за съветите.

Взимай DECT телефон,за предпочитане от марките: Панасоник/Сименс/Филипс/Алкател...а какво е DECT

ВИЖ ТУК B)

за предпочитане от марките: Панасоник/Сименс/Филипс/Алкател...

В момента съм с 10-годишен Панасоник и не съм имал никакви проблеми ,дори батерията на слушалката я смених едва наскоро, нямам съмнение в марката, но не знам как стои въпроса с нашето БТК, затова търся съвет за конкретен модел дето някой го ползва и е съвместим.

Благодаря за линка, явно ще е DECT.

Аз съм се насочил към Panasonic KX-TG 1810BX - памет за 200 номера с имена - това ме привлече в него.

Иначе, имаме в къщи от тези General Electric дето ги продават в Метро - майка + една или 2 безжични слушалки. Предимството му е че при спиране на тока майката си работи като обикновен телефон. Другото голямо предимство е цената. Големия недостатък е че не може да записваш имена към номерата.

Caller ID-то наистина е 2 стандарта тука в Пловдив. Вече съм ги позабравил, това там на централата с 9 беше някво по-модерно, DTMF ли, кво ли беше. Аз съм на другото, по-разпространеното.

Избягвай телефони на Дженерал Електрик, които по принцип не са лоши, но щом искаш да ти изписва номера на този дето те търси...не е много сигурно дали всеки техен модел ще сработи с нашето БТК. Моят например показва номера средно веднъж на 60-70 пъти...с др. думи - практически не го показва а иначе всичко друго си му е в ред. ;)

не съм съгласен с това - като идеш да питаш в Пощата за CallerID-то, ще ти кажат, че е добре да си купиш сертифициран телефон от тях, дето със сигурност работи, и като ги питаш какви предлагат - оказва се че предлагат тези GE и едни AEG....

Абе ти не си съгласен...ама още докато беше в гаранция го занесох в сервиза, там го тестваха и казаха, че е наред, но не всички коректно сработвали със системата на БТК.....после го занесох в БТК-то да ги питам дали не трябва да включа някакъв код с някои клавиши, че да почне да показва кой звъни, но ми отговориха че услугата е активирана автоматично и ако не показва проблемът е в модела или самия телефон. ;)

не съм съгласен с това - като идеш да питаш в Пощата за CallerID-то, ще ти кажат, че е добре да си купиш сертифициран телефон от тях, дето със сигурност работи, и като ги питаш какви предлагат - оказва се че предлагат тези GE и едни AEG.... това е по спомени от 2003-та година обаче :)

аз точно от тогава ползвам този и не съм забелязал да има проблеми с callerID-то, естествено, ако този който се обажда се обажда от аналогов телефон - няма да показва номера

не ме кефи GE-то, но по други причини, CallerID-то си му е наред

ния взехме един от промоцията на БТК само трябваше да подпишеш 2 годишен договор че няма да се откажеш от БТК и ти дават панасоник и показва номера на този който те търси стига да е цифров телефон или гсм

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...