boomearst Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Developer: Spellbound Minimum Requirements: P4 2Ghz CPU, 512MB RAM, 4000MB HD, 3D Card Ако някой свали играта да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 първата част ми беше една от любимите игри едно време ама тая няма да мога да я подкарам все пак сигурно ще супер луда Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 И на мен първата ми хареса адски много. Сега свалям втората и мисля, че тази ще е още по-размазваща. EDIT: Играта е супер. Поне на мен много ми харесва. Комбинацията междо TPS и Стратегия е направо невероятна. Единствената гадория, която авторите са ни направили (на нас не толкова богатите българи) е това е играта е много тежка. Върви с изключителни накъсвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Abe igrata si varvi ama desperados1 si beshe dosta po-qka... tazi nito ima dobra 3D grafika, nito nqkakav golqm zarqd. S 2 dumi posredstveno produljenie na ina4e naistina mnogo dobra igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 ia niakoi det ia e podkaral s Deamon tools 4 da kaje ko tria sa napravi 6tot toia loader ne6to ne stana mislia 6tot lipsva antisecurom.dll samo exe ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 ia niakoi det ia e podkaral s Deamon tools 4 da kaje ko tria sa napravi 6tot toia loader ne6to ne stana mislia 6tot lipsva antisecurom.dll samo exe ima Ми аз я подкарах с Daemon Tools 4.03HE. И при мен няма antisecurom.dll, но играта си върви. Maунтваш четвъртия диск и стартираш securom loader, посочваш exe-to на играта и тръгва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Ми аз я подкарах с Daemon Tools 4.03HE. И при мен няма antisecurom.dll, но играта си върви. Maунтваш четвъртия диск и стартираш securom loader, посочваш exe-to на играта и тръгва. A required security module can not be activated. This program can not be executed (10000). Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 A required security module can not be activated.This program can not be executed (10000). Ето пробвай това. Тук има dll file, но не знам дали пак ще тръгне. link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Ми аз я подкарах с Daemon Tools 4.03HE. И при мен няма antisecurom.dll, но играта си върви. Maунтваш четвъртия диск и стартираш securom loader, посочваш exe-to на играта и тръгва. Значи правя всичко както обясняваш и пак не става.Маунтвам четвартия диск unl-d2cr4.BWT и после екстраквам KRKSecurom_Loader_1_2 и като го отворя после и посоча иконката на играта и ми се появява това: Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details. Къде греша много моля някой да ми помогне!Първата версия на играта я превъртях и много ми хареса и сега като видях че има втора версия веднага пуснах да се тегли ама уви не мога да я подкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Ти кое показваш. Shortcut-a на играта или нейното ехе. Ехе-то и се намира направо във папката, където си я инсталирал. При мен нямаше такива проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Графиката рулира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Az probvah... nqma zna4enie dali poso4vash shortcuta na desktopa ili exe-to na igrata. I pri 2ta varianta pravi edno dll v direktoriqta na tool4eto (pri men na desktopa, zashtoto tam mi e tool-a) i igrata se startira. Defakto instalaciqta e: 1) Mount v Daemon tools na CD1,2,3,4 i install 2) Dokato cd4 e mountnato s vaprosniq tool se startira igrata 3) Igraem Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Значи правя всичко както обясняваш и пак не става.Маунтвам четвартия диск unl-d2cr4.BWT и после екстраквам KRKSecurom_Loader_1_2 и като го отворя после и посоча иконката на играта и ми се появява това:Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details. Къде греша много моля някой да ми помогне!Първата версия на играта я превъртях и много ми хареса и сега като видях че има втора версия веднага пуснах да се тегли ама уви не мога да я подкарам Ето решението на проблема Така значи това което трябва да направите: 1:Махате алкохоли 120 % и сякви такива програми и оставате само даимон толс 2:Маутвате в даимон толса 4 диск 3:Теглите си CureROM_200_FinalBETA_Setup и го инсталирате: отваряте curerom... на парвият прозорец без да барате ни6то давате next... отваря се прозорец"application settings"..кадето пи6е application...слагате exe-to na desperados2.....и давате next ...отваря се прозорец"virtual cd/dvd rom settings"...кадето пи6е...."image mounting software" посо4вате : i do not want to use any virtual cd/dvd rom software" и без да барате ни6то друго давате next....отваре се "shortcut settings"...отивате на "shortcut name" там пи6ете кжото заглавие искате на shortcut-а...след тва давате next...отваря се "profile settings" ...давате само "save" без да барате ни6то друго ...след тва давате "finish" и стартирате от иконката на десктопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 И по двата начина тръгна играта: 1. Свалям четирите имиджа, лоудвам ги с Алкохола, инсталирам играта и стартирам asr.exe, което е в KRKSecurom_Loader_1_2.rar, посочвам къде е екзето на играта и тя тръгва. Маунтнът е 4-тият имидж. 2. След като съм махнал всякакви Алкохоли, както каза paspartu, слагам Демона, маунтвам 4-тият имидж и от тук нататък както е описано за CureROM_200_FinalBETA_Setup. Играта тръгва! ПРОБЛЕМА ОБАЧЕ Е: Отначало играта тръгва и ми се казва, че имам само 256мб системна, а не 512, и 64мб видео, а не 128 - Да или Не. Съгласявам се и играта зарежда. На главното меню му давам Плей, после ми зарежда картата и аха-аха да се покаже Гейм-плея и ми се изтрещява това: http://img525.imageshack.us/img525/9122/10xu.png а след него два пъти това: http://img525.imageshack.us/img525/4346/25bo.png и накрая бозата ме пита дали да докладвам за проблема Моля ви, помагайте, че много ми съ доигра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Ето решението на проблема Така значи това което трябва да направите: 1:Махате алкохоли 120 % и сякви такива програми и оставате само даимон толс 2:Маутвате в даимон толса 4 диск 3:Теглите си CureROM_200_FinalBETA_Setup и го инсталирате: отваряте curerom... на парвият прозорец без да барате ни6то давате next... отваря се прозорец"application settings"..кадето пи6е application...слагате exe-to na desperados2.....и давате next ...отваря се прозорец"virtual cd/dvd rom settings"...кадето пи6е...."image mounting software" посо4вате : i do not want to use any virtual cd/dvd rom software" и без да барате ни6то друго давате next....отваре се "shortcut settings"...отивате на "shortcut name" там пи6ете кжото заглавие искате на shortcut-а...след тва давате next...отваря се "profile settings" ...давате само "save" без да барате ни6то друго ...след тва давате "finish" и стартирате от иконката на десктопа Много благодаря за обяснението горе-долу разбрах как става ама от къде да си сваля CureROM_200_FinalBETA_Setup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml А проблема се оправи след един хубав ъпдейт на драйверите от енвидия Приятна игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Много благодаря за обяснението горе-долу разбрах как става ама от къде да си сваля CureROM_200_FinalBETA_Setup? ето от тук http://www.download.curerom.net/CureROM_200_FinalBETA_Setup.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.