Colin Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 А някой забелязал ли е това? Белите стълбчета са индикатори за нивото на звука на съответната честота Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Setup detected that you are running: Windows 2003 ServerThere is no download available for this operating system. To get Windows Media Player 10, please go to Windows Update and install Windows Server 2003 SP1 or later. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Ееее най-накрая доживях да го видя тоя WMP 11 Дам допада ми много, но и дума да не става да си слушам музиката на него само за филми винаги е ставал тоз плеар ( лично мое и непоклатимо мнение ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ееее най-накрая доживях да го видя тоя WMP 11 Дам допада ми много, но и дума да не става да си слушам музиката на него само за филми винаги е ставал тоз плеар ( лично мое и непоклатимо мнение ) Абсолютно съм зад теб... Две мнения няма... Хората са измислили други плейъри за музика, а колкото до Медия Плейър 11, кефи ме максимално... Сложиш ли добрия кодек за филми и субтитри нямаш грижи... Пък и е част от ОС-то така, че това за мен е най-добрия вариант... Дано се надявам в други версии да разбработят и ръчно да сменяш големината на екрана, че си е по дефаулт на 16:9 и 4:3 и от бая време не ги променят както примерно при МВ2 Плейър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 А освен че си е към ОС-то и плейва филми, може също така и с музика и картинки да се оправя Ония ден послушах малко winamp(на гости, не у нас разбира се и забелязах някъв як fade ефект при преминаването от една песен в друга... бях на 2 пиксела да си сложа и аз winamp-а само заради тоя ефект, ама естествено се оказа че и MP-то си има такава джаджа ) Та незнам с кво още може да е по-добър тоя winamp освен ако не сте чак толкова кът за 5% CPU при минимайзнат плеър... а и кат казах минимайзнат... winamp-а може ли да се интегрира в таскбара както MP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 А освен че си е към ОС-то и плейва филми, може също така и с музика и картинки да се оправя Ония ден послушах малко winamp(на гости, не у нас разбира се и забелязах някъв як fade ефект при преминаването от една песен в друга... бях на 2 пиксела да си сложа и аз winamp-а само заради тоя ефект, ама естествено се оказа че и MP-то си има такава джаджа )Та незнам с кво още може да е по-добър тоя winamp освен ако не сте чак толкова кът за 5% CPU при минимайзнат плеър... а и кат казах минимайзнат... winamp-а може ли да се интегрира в таскбара както MP? А WMP може ли да се управлява откъдето и да е в Windows с помощта на hotkeys, както Winamp? А тоя огромен интерфейс на WMP може ли да се намали дотолкова колкото е Winamp със същите функции, достъпни толкова лесно колкото в Winamp? А WMP може ли да се минимизира в System Tray без да се намира в таскбара (както аз ползвам Winamp от години), не говорим за интегрирането в таскбара, което за мен е тъпо, а Winamp си има Window Shade mode. ? Ако почна, мога ти изнеса един куп доводи защо ползвам Winamp за музика, и WMP изключително за филми. Да, WMP вади по-добър звук, но това е когато е пуснат еквалайзера. Аз лично в самите декодери не намирам разлика (да се уточни че декодера на WMP е системния Fraunhofer MP3 кодек). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Различни хора, различни потребности Аз например съм с мултимедийна клавиетура и не съм се сетил че на медиа плеъра му липсват хот кийс. А интерфейса на двата плеъра не мога да ги сравнявам... с winamp-а съм като абуриген и незнам нищо къде се намира, докато MP-то има много и различни опции, който са разпръснати по много и различни места, но са разпръснато логично според мен и се намират лесно. Минимайзнатият MP поне според мен е удобна джибджавка - има си най-важните бутони + seek bar и информация за песен, изпълнител, албум. Освен да зема да си сложа и winamp и да има направа дисекция на двата плеъра - плюсове, минуси... Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 И аз се наредих барабар Петко с мъжете да се ъпдейвам, ама работата нещо се ос*а... Чета разни разбирачи, дето написали кво да правя и аз го направих, че само това ми се видя написано лесно, ама сега... Като се опитам да стартирам плейъра, и ми излиза следното съобщение: The file wmplayer.exe has a version number of 11.0.5721.5145 where 10.0.0.3646 is expected. Windows Media Player is not installed properly and must be reinstalled. Do you want to install the player from the Microsoft web site? И аз, естествено, не ща да му кажа да, щото ще ме познае, че не съм от техните... Помагайте, моля ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Никой ли не ще да помага??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Както е описано в дата.бг така го направих и сега се радвам на новия плейър.Кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 А бе не знам но видях сходен проблем като моя Някой друг да му се е случвало ? http://img294.imageshack.us/my.php?image=dddsl3un2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 И при мене е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Convert your Windows XP SP2 to Corporate Volume License Key Теглите този .rar от тук http://depositfiles.com/files/333581 Следвате инструкцията Ok, tired of playing M$ games with the WGA .... From a XP PRO Corp and OEM English version with the latest hotfixes: REM: DO IT AT YOUR OWN RISKS ... I DID IT ON 3 PCs WITHOUT ANY PROBLEMS ... ON ENGLISH VERSION -1. do a windows update to get the latest hotfixes (don't get the Windows Genuine Advantage fix, reboot if needed) 0. unrar the file ... but if you read this file .. you already unpacked the file ;-) 1. copy ALL files in from corp\system32 to your c:\windows\system32 2. load the pid.reg file in your registry 3. follow the procedure from http://support.microsoft.com/kb/328874/ yes, from M$ itself :-) 4. if it works fine, vote "yes" for the article at the bottom of the M$ KB page ;-) No activation required and passes WGA. For the CD KEY, one of these should work (I've used the third one): MRX3F-47B9T-2487J-KWKMF-RPWBY QC986-27D34-6M3TY-JJXP9-TBGMD CM3HY-26VYW-6JRYC-X66GX-JVY2D DP7CM-PD6MC-6BKXT-M8JJ6-RPXGJ F4297-RCWJP-P482C-YY23Y-XH8W3 HH7VV-6P3G9-82TWK-QKJJ3-MXR96 HCQ9D-TVCWX-X9QRG-J4B2Y-GR2TT Това е много полезно, за да инсталирате IE7 WMP11 и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 може ли линк от каде да го свала щото сичко което намерих не бачка или има някви защити Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 може ли линк от каде да го свала щото сичко което намерих не бачка или има някви защити Link Разархивирай ЕХЕ-то. Да, точно - ЕХЕто го разархивирай. С другия бутон на мишката и екстракт.И после инсталираш едно след друго в следния ред - umdf.exe - wmfdist11.exe - wmp11.exe Рестартираш компютъра. Би трябвало да е готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 При мен се появи много странен проблем. Както си пишех днес като натиснах Shift+p и вместо да ми даде главата буква ми пуска Windows Media Player-a, много е дразнещо и работи навсякъде не е зависимо от дадена програма, а не съм инсталирал никакъв софтуер от сорта на бързи клавиши и такива неща. Ако някой знае как да го разкарам нека каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 При мен се появи много странен проблем. Както си пишех днес като натиснах Shift+p и вместо да ми даде главата буква ми пуска Windows Media Player-a, много е дразнещо и работи навсякъде не е зависимо от дадена програма, а не съм инсталирал никакъв софтуер от сорта на бързи клавиши и такива неща. Ако някой знае как да го разкарам нека каже. Има си шорткът, любезно оставен от майкрософт да си викаш медиа плеъра когато искаш, но е Alt+Shift+P, не само Shift+P... на шиф и п не прави нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Прав си но при мен ставаше и само със Shift+P, но след като рестартирах се оправиха нещатата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGi Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 az imam drug problem ako mojete pomognete pls .Ta puskam si kuvto i da e video fail i mi dava samo zvuk bez kartina ot kvo e tva i kak da go opravq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 az imam drug problem ako mojete pomognete pls .Ta puskam si kuvto i da e video fail i mi dava samo zvuk bez kartina ot kvo e tva i kak da go opravq ? Инсталирал ли си някакви кодеци? предполагам не си... пробвай някой пакет като този Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 тоя wmp тотално го прецаках .... преди една седмица го инсталирах от autoupdate-a на win-a и нямаше никакви грижи. вчера обаче сложих един vista transformation pack и както си разглеждах разните програми, взех че цъкнах да ми се update-не wmp-a (беше 9-ка) .... е, след като се update-на ми иска microsoft genuine advantage и няма оправяне. дръпнах го и го инсталирах от някакъв торент - пак иска да прави проверка. инсталирах го по посочения начин тук - същата работа оправих се - цък (5-и начин) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.