Jump to content
BulForum.com

Ave aide da napravi medno contest-che

Recommended Posts

ami temata e urban life, taka che po zamisul snimkite sa mnogo dobri, i ideqta e super, i az namiram kakto kaza vankata che moje leko da se dokosne cvetovata gama imajki predvid tvoqta ideq, akone cherno bqlo moje bi sepia, no da mojesh da si uchastvash i s neq. Imaj predvid che zadadohme obache podtemi za denq i noshta, nai, mnogo tochki spored men shte suberesh ako sa svurzani dvete snimki, a kato imash predvid che vsichki v warez ru shte ocenqvat s poll, mojesh da se dosetish che povecheto nqma da svhanat tvoq zamisul :) ,no priznavam ideqta mi haresva.

BTW smqtam da napravq edin web site za art fotografii, kakvo shte kajete? Vutre shte napravq linkove za vseki member s jelanie da pokaje na sveta na kakvo e sposoben :) i sobtsvena galeriq, edno forumche estestveno, shte stane dosta priqtno spored men :)

a za tozi konkurs maj nqma mnogo hora da se naviqt kato gledam...

Chestno kazano i az predpolojih che taka shte stane. Oshte poveche che sabiraneto na nagradnia fond beshe leko fantastika. I vse pak hubava ideia. Vapreki vsichko za site-a sam s trite kraka ZA. Hem veche niama da imam ogranichenia za tematikata. Samo deto neshto mene mnogo me ne biva v taia rabota. Za tva sam i izbral da ucha(dai boje) kino operatorstvo shtoto tam mojesh da si razkajesh istoriata na viziata koiato pokazvash dokato pri fotografiata si praskam niakvi mnogotomni romani s ideiata na fotosa a nakraia razbira se nikoi ne moje da useti zamisyla. No kakto i da e. Pishi me jelaesht da izlagam svoi neshta na site-a ti pyk koito razbral razbral. Koito ne e da duha supata...ops tova beshe sportnata chast ot lichnostta mi...iskah da kaja che da stava kakvoto shte. Vse moje da niakoi da dade neshtichko i moiata neskoposana fotografia. Derzai iskah da kaja. Pylna podkrepa ot men.

• 10 months later...

Мамка му,тъкмо се бях навил да участвам.Здраве да е,а идеята за сайт с авторски снмки/непрофесионални,защото не вярвам тук да има хора,които професионално се занимават с фотография/ е много добра.Аз ще участвам с мои снимки

Мда, хайде ако няма някой по-професионален вебмастър, ще си направим един прост сайт в хит.бг и там ще качим хуабви аматьорски снимки. Постваме снимката тука и след одобрение я качваме и на сайта.

Ето тази например ме кефи :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...