chochosan Posted November 13, 2003 Author Share Posted November 13, 2003 ami temata e urban life, taka che po zamisul snimkite sa mnogo dobri, i ideqta e super, i az namiram kakto kaza vankata che moje leko da se dokosne cvetovata gama imajki predvid tvoqta ideq, akone cherno bqlo moje bi sepia, no da mojesh da si uchastvash i s neq. Imaj predvid che zadadohme obache podtemi za denq i noshta, nai, mnogo tochki spored men shte suberesh ako sa svurzani dvete snimki, a kato imash predvid che vsichki v warez ru shte ocenqvat s poll, mojesh da se dosetish che povecheto nqma da svhanat tvoq zamisul ,no priznavam ideqta mi haresva. BTW smqtam da napravq edin web site za art fotografii, kakvo shte kajete? Vutre shte napravq linkove za vseki member s jelanie da pokaje na sveta na kakvo e sposoben i sobtsvena galeriq, edno forumche estestveno, shte stane dosta priqtno spored men a za tozi konkurs maj nqma mnogo hora da se naviqt kato gledam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted November 14, 2003 Share Posted November 14, 2003 razbiram merazite vi da 6trakate ama ako iz4akate malko ... moji i o6te da se syberat A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 16, 2003 Author Share Posted November 16, 2003 Umrq rabotata... aide togava ochakvajte web saita svurzan s avtorski fotografii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 16, 2003 Share Posted November 16, 2003 Chestno kazano i az predpolojih che taka shte stane. Oshte poveche che sabiraneto na nagradnia fond beshe leko fantastika. I vse pak hubava ideia. Vapreki vsichko za site-a sam s trite kraka ZA. Hem veche niama da imam ogranichenia za tematikata. Samo deto neshto mene mnogo me ne biva v taia rabota. Za tva sam i izbral da ucha(dai boje) kino operatorstvo shtoto tam mojesh da si razkajesh istoriata na viziata koiato pokazvash dokato pri fotografiata si praskam niakvi mnogotomni romani s ideiata na fotosa a nakraia razbira se nikoi ne moje da useti zamisyla. No kakto i da e. Pishi me jelaesht da izlagam svoi neshta na site-a ti pyk koito razbral razbral. Koito ne e da duha supata...ops tova beshe sportnata chast ot lichnostta mi...iskah da kaja che da stava kakvoto shte. Vse moje da niakoi da dade neshtichko i moiata neskoposana fotografia. Derzai iskah da kaja. Pylna podkrepa ot men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 16, 2003 Author Share Posted November 16, 2003 georgik ima i edna mejdinna kategoriq, poredica ot fotografii, spored men s nqkolko fotyografii edna sled druga shte mojesh da nablegnesh na zamisula si Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Стара тема, но като не намерих по-добра ще си покажа авторската фотография на котарака тука Ето го и него: 2304х1728 800х600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Мамка му,тъкмо се бях навил да участвам.Здраве да е,а идеята за сайт с авторски снмки/непрофесионални,защото не вярвам тук да има хора,които професионално се занимават с фотография/ е много добра.Аз ще участвам с мои снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Мда, хайде ако няма някой по-професионален вебмастър, ще си направим един прост сайт в хит.бг и там ще качим хуабви аматьорски снимки. Постваме снимката тука и след одобрение я качваме и на сайта. Ето тази например ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.