Jump to content
BulForum.com

Ave aide da napravi medno contest-che

Recommended Posts

Warez.ru konkursche za fotografii!!!!

OK kategoriqta e edna, (drugite shte gi pravim nqkoi drug put :)) )

URBAN LIFE i se sustoi ot 2 snimki -

- during the day

- during the night

Snimkite moje da sa ot digitalen ili normalen fotoaparat (skanirani) no trqbva da sa v razdelitelna sposobnost 1024x768 JPG format okolo 100k vsqka.

moje da e v plovdiv, moje da e v sofia, moje da e na bahamite, vse edno no ima 2 usloviq za podsigurqvane na avtorstvo:

1 - ako snimkata sega shte q pravite trqbva da ima signature - toi moje da e maluk list sus vashiq nik v dolniq desen ugul na snimkata , koito posle shte izrejem; ili vtora snimka na sushtoto mqsto po sushtoto vreme sus vas vutre ve neq :).

2 - ako snimkata ne e pravena sega trqbva da imate vtora snimka na sushtoto mqsto sus vas vutre.

Drugi vidove snimki nqma da priemame tuj kato moje da ne sa vashe delo.

Deadline za zapis do subota vkljuchitelno, deadline za izpulnenie do drugata subota vkljuchitelno.

Vseki uchastnik dava po 2lv. (kato za turnir) ( ne znam kak shte gi suberem - nqkoi da dade predlojenie po tova)

Nagradite sa

-----------------

1vo mqsto 70% ot kakvoto sme subrali + Gamepad A4Tech (+ Audi TT, apartament vuv sofia itn - ako nqkoi iska da gi osiguri de :))

2ro mqsto 30% ot kakvoto sme subrali + edno golqmo za otskok :)

-----------------

ocenqvaneto shte stane s poll tuk v warez ot vsichki useri, moje i da ne e naj udachnoto reshenie ama puk shte e naj populqrnoto.

Uchastnici do sega:

1.Georgik

2.Vankata

3.chochosan

Az lichno nqma da moga, no znam edin chovek koito shte iska taka che shte go predstavlqvam. No ne sum siguren dali shte se navie (90% da). :)

Az sam ZA. Imam aparat, imam i gotovi fotosi s koito da uchastvam. Makar da znam che edva li shte spechelia shtoto moite sa malko netipichni ama moga da napravia i neshto specialno samo i samo da grabna nagradata. Aide chakame da se naviat oshte hora i da zapochvame.

И аз съм също за. Не е лошо всеки да участва с определен брой фотографии на предварително определена тема и за определен срок. Може да се дават предложения за теми на този форум.

kakvo shte kajete za taq snimka

ne sam q pravil az na edin poznat e oba4e e mnooo qka

Тази снимка е сваляна от интернет. Съществуват безброй такива и именно за да можем да направим нещо е необходима предварително фиксирана тема, за да не могат да се даунват снимки от нета и да се публикуват от името на някой!

О.К. Тема: "Пловдив - градски живот". Срок за записване - до 15.11.2003 год. включително. Публикуват се три броя снимки отразяващи живота в град Пловдив. Краен срок за публикуване - 15 декември 2003 год.Потвърждение за записване - на този форум. Предлагам снимките да се оценят от трима предварително избрани човека. Награден фонд - по-ваше предложение.

BREEEEE , ne znaeh che tazi tema shte spawn-e tolkova interes :))) super, znachi, nqma nujda da sa samo ot digitalen fotoaparat taka shte mogat da uchastvat poveche hora, prosto normalnite snimki se skanriat v 1024x768 i gotovo. osven tova za da sme sigurni che avtorite sa authentic, 1 na vsichki segashni snimki trqbva da ima signature sus vashiq nik tuk - neshto ot sorta:

111.JPG

a za vsichki bez signature predi da se dade nagradata shte se napravi extensive search dali ne sa ot neta.

Znachi 3 kategorii s 1-2 podkategorii:

1 Nature - priroda

1.1 Nature's Beauty - prirodna krasota

1.2 Nature's Power - prirodna sila

1.3 Macro - macro snimka ( ot blizko razstoqnie)

2 Urban life - gradski jivot

2.1 During the day - prez denq

2.2 During the night - prez noshta

3 In the world of electronics - v sveta na electronicata

1 - Macro

ocenkite shte se pravqt ot vsichki nas kato nqmash pravo da ocenqvash sobstvenite si tvorbi + ocenki na moderatorite. po 6tobalnata sistema, moje i 5.4, 5.7 itn nakraq subirame vsichko delim na broq i naj-visokiq bal pecheli :))

Po kolko iskate da subirame ot uchastnik? 1lv, 2lv? i kak shte suberem parite :)))?

i za da se zaribite oshte malko da uchastvate az tuka shte pusna kum nagradniq fond edin nenujen mi veche gamepad na a4tech:

222.JPG

Ako izqvite jelanie prosto pishete reply: "I'm IN!!!" az shte pisha uchastnicite v edit naj otgore na topica :)) shte imame da kajem kum 1 sedmica za vsichkite snimki :) naviti li ste?

Предлагам участниците да се записват лично в този форум, за да няма нищо скрито-покрито. Тема "Пловдив-градски живот" /без ограничения на подтеми/, защото всяка друга предполага използването на чужд снимков материал. Срок за записване - 15 ноември. О.К.

Тази снимка е сваляна от интернет. Съществуват безброй такива и именно за да можем да направим нещо е необходима предварително фиксирана тема, за да не могат да се даунват снимки от нета и да се публикуват от името на някой!

siguren li si?moi priqtel mi q prati po maila i kaza 4e toi q e pravil ne vqrvam da se e bazikal

vanka, neka da ne ogranichavame samo za plovdiv, vse pak horata na razlichni mesta sme bili razlichni gradove sme vijdali :) i pak moje da gi vidim :), i iskam da ima sus sigurnost edna snimka prez denq i edna prez noshta, suzdavat razlichni atmosferi :), za prirodata vseki moje da otide do selo :) ili izvun plovdiv i da shtrakne 2 snimki :), za elektronikata - vsichko koeto vi hrumne vkushti, bilo to snimka na dunoto na pc-to ot razlichen ugul ili macro snimka ot 4cm na endo medno kabelche v/u bjuroto vi :) izpolzvajte vuobrajenieto si :)

I'm IN!

Nali tova triabvashe da kaja... Inache imam samo edna molba koiato e malko vapros nujno li e deadline-at da e tolkova ubiistven naistina i nujno li e da uchastvam s fotosi vav vsichki kategorii ili moje samo s edna? Mai vaprosite mi biaha dva v sashtnost...

Az prodaljavam s vaprosite...ei napravo va razsipah...

Temite shiroko li da gi razbiram? Zashtoto sam izbral snimka koiato ima slednia zamisal: grada ubiva detstvoto; tragnesh li po patia koito ti se otredi ili sam si otredish zagubvash chistotata na mechtite i zapluvash v smoga i negovata "chistota"; vse po-trudno stava za decata da sashtestvuvat v savremennia grad, samite deca...a kakvo ostava za decata jiveesh v tialoto na vazrasten...

Znam che nishto ne razbrahte za tova shte vi kacha snimkata da vidite. No imam predvid che edna snimka s podoben zamisal moje li da uchastva ili e zadaljitelna priakata vizualna vrazka(razbirai grada da se vijda na samata snimka)?

Edit: tuk sa dvete snimki za koito stavashe duma.

Жоре, снимките са с невероятен замисъл, но за съжаление с недотам добро изпълнение /имам впредвид център, обхватност,цвят/. Не мислиш ли, че биха стояли много по-стилно, ако бяха черно-бели. Все пак за непрофесионалист са много добри. Това е моето скромно непрофесионално мнение.

За съжаление снимките не могат да се включат съвсем в темата Urban Gity.

Темата може да се разглежда съвсем широко, зависи от гледната точка!!!

Abe to iasno che zavisi ama az pitam... Shefa(razbirai chochosan...vse pak toi go organizira) da kaje kak shte bade. Da go fiksira za da ne stavat obarkvania. Tva pitah v sashtnost. Inache pishi mi 4.34 na snimkite i tolkova. Blagodaria za mnenieto iskah da kaja...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...