Jump to content
BulForum.com

Като какъв(ва) се самооприличавате?

Recommended Posts

Един модерен Дон Кихот за съжаление -.-...

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Аз съм от "хората без социален живот, които слушат повече музика, отколкото е полезно, малко ги е страх от паяци и никога не могат да намерят молив, когато им трябва".

Legop4o said:
Аз съм от "хората без социален живот, които слушат повече музика, отколкото е полезно, малко ги е страх от паяци и никога не могат да намерят молив, когато им трябва".

lastfm ;)

Леле колко много хора има, които са наясно със себе си....хайде сега някой да ми каже аз каква съм, сигурна съм, че ще е новина за мен.

snejko said:
Леле колко много хора има, които са наясно със себе си....хайде сега някой да ми каже аз каква съм, сигурна съм, че ще е новина за мен.

еми жена,ква да си...ако си ти на аватара ще добавя и готина,макар че на жените не трябва да им се дига самочувствието щото стават невъзможни за връзка.само тва от къде-в себе си не е хубаво ама ша са промени когато му дойде времето

snejko said:
Шушумига :Р

Аз пък винаги си съм се представял след години с черен шлифер, небрежната прическа и куфарчето в ръка. Стилът изтича от мен, имам добър бизнес със офис и т.н., имам съвременен дизайн апартамент с кръгли прозорци и изглед към целия град, приятелка тип :crazy: :woot :shy: :blush: , ходене по скучни партита с важни хора, вечери в скъпи ресторанти и елитни клубове, изневери с още по- :crazy: :woot :shy: :blush: и т.н... абе зхванахте ми мисълта :)

Yorkie said:
Аз пък винаги си съм се представял след години с черен шлифер, небрежната прическа и куфарчето в ръка. Стилът изтича от мен, имам добър бизнес със офис и т.н., имам съвременен дизайн апартамент с кръгли прозорци и изглед към целия град, приятелка тип :crazy: :woot :shy: :blush: , ходене по скучни партита с важни хора, вечери в скъпи ресторанти и елитни клубове, изневери с още по- :crazy: :woot :shy: :blush: и т.н... абе зхванахте ми мисълта :)

da,Схванахме я,а ся виж хубаво кво си написал в подписа си ;)

farrell said:
da,Схванахме я,а ся виж хубаво кво си написал в подписа си ;)

Може и така да е, но не виждам да е чак толкова невъзможно... поне ако знаеш какво искаш и как да го постигнеш. А това, че ти мислиш обратното говори кофти за теб. Неслучайно съм сложил такъв подпис, дори и за мен да важи, важи и за други (ако ме разбираш) :)

Yorkie said:
Може и така да е, но не виждам да е чак толкова невъзможно... поне ако знаеш какво искаш и как да го постигнеш. А това, че ти мислиш обратното говори кофти за теб. Неслучайно съм сложил такъв подпис, дори и за мен да важи, важи и за други (ако ме разбираш) :)

абе ти сериозно ли '83? :blink: поне да бях намекнала за невъзможност,ама нищо -пак ти гледам подписа и поста и просто ме караш да се смея :lol:

farrell said:
абе ти сериозно ли '83? :blink: поне да бях намекнала за невъзможност,ама нищо -пак ти гледам подписа и поста и просто ме караш да се смея :lol:

...еми смей си се ся, какво да направя, просто си изявявам мнението, все пак затова са форумите. Нямам намерение да се извинявам, обяснявам или занимавам заради нещо, което мисля. А пък ти, щом ти е толкова смешно - смей си се наум в някой ъгъл на стаята и си трай, ако имаш да кажеш нещо смислено, тогава пиши, иначе само flood-ваш темата. Сега съм сигурен, че ще ми отговориш (предполагам и как...), поне го направи както трябва, не с плоски изрази.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...