cdjabi Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Привет, имам следния проблем - пиша доста бързо, но по БДС разположението. Има ли начин да направя така че когато пиша на АНГЛИЙСКИ да мога да разположа буквите както са при БДС - тоест на БГ където е буквата "А" там да е и английското "А" и така нататък..... благодаря много за помощта Ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnAp4o Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Привет, имам следния проблем - пиша доста бързо, но по БДС разположението. Има ли начин да направя така че когато пиша на АНГЛИЙСКИ да мога да разположа буквите както са при БДС - тоест на БГ където е буквата "А" там да е и английското "А" и така нататък.....благодаря много за помощта Ви. има една програма знаете къде...казва се BG Phonetic....малка е и е супер лесна за инсталация....и е много по добра от флекса който си е боза в крайна сметка....ползвам я вече три години и нямам оплакване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 FlexType дава възможност потребителя да създава сам layout, така с малко усилия можеш да си потредиш както искаш копчетата на клавиатурата. Избираш Options>>Create Layout и следваш инструкциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Заеби този flеx type,ще ти прецака Бозата. Виж тук ,има и кeygen. Eто тук още една програмка , но си потърси за нея сериен номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.