Jump to content
BulForum.com

50 cent в несебър

frodo

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Мдам... в Труд писаха, че 50 Сент настоявал несебърци да не го гледат в очите, нито да го заговарят... :punk

Хахахах Къф е тоя ве да не е господ ........

Бих му пръснал муцуната ..... Б*Т Тъпака........

Ама ще ни гледа жените в очите и някаде другаде нали ? :laughing:

Как изведнъж всички разбраха де е България и проявиха интерес да идват. Цента ще дойде колкото и Джей Уо

Сякаш пък на някой му пука за Джей лоу и 50 Цент с техните отдавна изчерпани стилове...

Поп музиката умря някъде към 1998-ма...

FalleN_213 said:
Mnogo puk na vajen se pravi da ne go gledali ili zagovarqli,kato ne iska prosto da ne idva,bahti chernata pechka na kav se prai.

Ми човека е милионер, ко няа да се прай на важен. Известен е и богат, всички такива до колкото знам са важни...

afx said:
Сякаш пък на някой му пука за Джей лоу и 50 Цент с техните отдавна изчерпани стилове...

Поп музиката умря някъде към 1998-ма...

тук пък напрао ша се разбия :lol: . Човек, 50 сент не пее поп :lol:

сигурен съм че много хора ще отидат на 50 сент, макар и той да не дойде в БГ...

Просто мисля че тва е няква шега :)...

То не е шега.Наистина се водели преговори с продуцентите му да идва в наща мила родина.Макар,че аз ако ша ходя не бих си купил билет 3месеца преди идването му.Колкото народ изгоря с тая J-Lo :D

midas said:
Човек, 50 сент не пее поп :lol:

pop = популярна музика.

ако под pop възприемаш само eurodance (или future trance... както е е момента) тогава да ;)

edit: чалгата пак си е pop ;) аз затова казвам че е умряла работа :D Край на offtopic-а

Да кажа и нещо по темата :) Ще бъде добре ако е истина, тъй като е редно големите имена да започнат да се сещат и за източна Европа :bgrin:

afx said:
pop = популярна музика.

ако под pop възприемаш само eurodance (или future trance... както е е момента) тогава да ;)

Ми пи1 щом хората не слушат поп кфо слушат-чалга :laughing: .

П.П.Лично мое мнение де :excl: :bgrin:

midas said:
Ми човека е милионер, ко няа да се прай на важен. Известен е и богат, всички такива до колкото знам са важни...

e i ? kato e milioner s tezi kaprizi shte postigne neshto li ? da ne go gledali ... da ne sme prokajeni bulgarite che da ne go gledame be bahti mangala kvo kato ima pari da si gi harchi v usa i tam da zabranqva na horata da ne go gledat.

FalleN_213 said:
e i ? kato e milioner s tezi kaprizi shte postigne neshto li ? da ne go gledali ... da ne sme prokajeni bulgarite che da ne go gledame be bahti mangala kvo kato ima pari da si gi harchi v usa i tam da zabranqva na horata da ne go gledat.

Хаха.Ми то ние сме толкова нахъл народ,че нищо чудно някоя превъзбудена R&B компания от стотина човека да му натупа гардовете за един афтограф :laughing: .Хахаха.Представяте ли си заглавието в N.Y. Times примерно "50 cent пребит от глутница побеснели българи" :pirate :laughing:

Да бе разбрах че щял да идва в България и нашия г-н АЗИС искал дори дует да прави с него. Представяте ли си .......... :confused :blink: :huh: :woot :cry :angry1 :devil Не знам само дали няма да поиска и друг вид дуо да направят заедно. Тоя не го ли е срам поне малко от себе си - незнам ?!?

Ako doide 6te vidi kvo zna4i window shopper (vseki srednostatisti4eski bulgarin) na koito toi se podigrava v tupata si pesen!!! Ne da go gledat v o4ite ami da mu teglqt kur6uma ... Bati klouna -zabravil ,4e i toi e izlezul ot getoto . 50 stinki suxx qko :angry1 :pirate

стига сте обиждали ве бати хората.който не го кефи 50 cent да не пише

аз просто исках да разбера дали е истина

има си тема за това кои каква музика мрази...

NRG_God said:
Ako doide 6te vidi kvo zna4i window shopper (vseki srednostatisti4eski bulgarin) na koito toi se podigrava v tupata si pesen!!! Ne da go gledat v o4ite ami da mu teglqt kur6uma ... Bati klouna -zabravil ,4e i toi e izlezul ot getoto . 50 stinki suxx qko :angry1 :pirate

Тук много сбърка човече. Не ми се вярва да не си му гледал филма, но ако не си гледай го и тогава пак ще говорим. Майка му я убиват а той е май на 12 мисля ;). Принуден да продава дрога, а Window shopper е песента за стария и новия му живот ;). Аз лично много се кефя на 50 Cent и шапка свалям на такива хора ;)

KyPo said:
Хахахах Къф е тоя ве да не е господ ........

Бих му пръснал муцуната ..... Б*Т Тъпака........

Ама ще ни гледа жените в очите и някаде другаде нали ? :laughing:

Отворен, иди му кажи NIGGA в лицето пък да видим кой на кога ще пръска моцуната пук и още нещо

FalleN_213 said:
Mnogo puk na vajen se pravi da ne go gledali ili zagovarqli,kato ne iska prosto da ne idva,bahti chernata pechka na kav se prai.

Много хитро да :angry1

Отворен, иди му кажи NIGGA в лицето пък да видим кой на кога ще пръска моцуната пук и още нещо

Много хитро да :angry1

Няма нужда да му казва "Nigga" - може просто да го погледне в очите ... :P

( + tva nigga , ne e obidno - nigga e tozi na koito vrat visqt lancite , a negur e tozi koito e uvisnal na besiloto - kakto kazva pokoiniqt 2Pac)

NRG_God said:
Няма нужда да му казва "Nigga" - може просто да го погледне в очите ... :P

( + tva nigga , ne e obidno - nigga e tozi na koito vrat visqt lancite , a negur e tozi koito e uvisnal na besiloto - kakto kazva pokoiniqt 2Pac)

До колкото съм информиран и двете думи са забранени със закон. Само по между се наричат така ;).

А Фифти казва в IN DA CLUB. " I want they love me like 2 Pac ;)

FORCEBYTE said:
Da ama nqma da stane nikoga tva :rolleyes:

Боб ли хвърли за да разбереш. Споко и аз мисля че 2 Pac е един от най, най ама има има и други дето правят добър ритъм. Иначе 2 PAC си е всепризнат :)

Ауе тая маймуна що не си ходи в родната гора да скача по дърветата и да реве. Бахти и идиота къв е тоя че да слага такива условия уеееееееее да го еба в кюмюрския гъз! уважавам 2Pac, но 50 копейки е пълен малоумник. Ник'ъв не е тоя, ник'ъв. То и аз мога да излеза пред прожекторите и да кажа че съм израстнал в дом за сираци к'во ли не, ама не е в т'ва смисъла.

Dido`87 said:
Ауе тая маймуна що не си ходи в родната гора да скача по дърветата и да реве. Бахти и идиота къв е тоя че да слага такива условия уеееееееее да го еба в кюмюрския гъз! уважавам 2Pac, но 50 копейки е пълен малоумник. Ник'ъв не е тоя, ник'ъв. То и аз мога да излеза пред прожекторите и да кажа че съм израстнал в дом за сираци к'во ли не, ама не е в т'ва смисъла.

Oще един чок отворен. Ми излез бе. Направи това което той направи за 1 година. Ти сигурно си поредния метъл фен. :punk :zzz . Уважавал 2 PAC ама Фифти бил никой. Никой е за теб. Виж му концертите ;)

Не съм метал фен. И аз се кефя на рапа, но не и на 50 Cent. На интервюта не може да каже две приказки. Филма му е в Top 100 Worst movies of all-time на imdb.com. Всичко което прави е с цел пари - пълен позьор е според мен.

Dido`87 said:
Не съм метал фен. И аз се кефя на рапа, но не и на 50 Cent. На интервюта не може да каже две приказки. Филма му е в Top 100 Worst movies of all-time на imdb.com. Всичко което прави е с цел пари - пълен позьор е според мен.

Aко нещо те кефи ти слушаш ли мнението на другите. На мен филма много ми хареса.

И още нещо кажи ми кой не прави нещо за пари. Кажи ми един рапър който да не прави пари от всичко. Виж ИМПЕРАТОРА - P.Diddy, Jay Z. Всички правят всичко за пари ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...