Jump to content
BulForum.com

68% от учениците ни правят секс преди да навършат 17

Recommended Posts

afx said:
То хубаво, ама нали по този начин човек трупа опит и когато срещне любимия човек шанса да се изложи ще е доста по-малък :)

Ако тоя човек е наистина любим и държат един на друг не виждам да има некав проблем с "излагане". Първия път ша са изложи втория ша са изложи по-малко и така докат са ошлайфат работите :D А тва да са "трупа опит" кат са ебеш със сульо и пульо по купони ми са струва доста глупаво :)

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

брей всичките станахте големи моралисти изведнъж а случайно на някой купон някоя засукана какичка като ви се натиска какво.... ще и кажете че без любов няма да спите с нея ли..... ?

zlobil said:
брей всичките станахте големи моралисти изведнъж а случайно на някой купон някоя засукана какичка като ви се натиска какво.... ще и кажете че без любов няма да спите с нея ли..... ?

Ами Злобил какво да ти кажа! Ти би ли го направил ако обичаш някое момиче??

s.Kiril said:
Ами Злобил какво да ти кажа! Ти би ли го направил ако обичаш някое момиче??

а,ако го обичаш от вече.....7 години и пак си го обичаш,просто за разнообразие не стаа ли? :bgrin:

zlobil said:

Естествено че няма да кажат :D Сигурно се надяват и другите да сме девствени :P

farrell said:
а,ако го обичаш от вече.....7 години и пак си го обичаш,просто за разнообразие не стаа ли? :bgrin:

ако съм този, когото вече 7 години обичаш - как ще очакваш да реагирам на идеите ти за разнообразяване на живота? :rolleyes: ... или на идеята колко ти е тъпо с мен? :lol:

предполагам, че ще ми отговориш и аз да ида да взема да чукна нещо различно :rolleyes:

модерен свят сме - стига отживелици! :laughing:

LifeFeel said:
ако съм този, когото вече 7 години обичаш - как ще очакваш да реагирам на идеите ти за разнообразяване на живота? :rolleyes: ... или на идеята колко ти е тъпо с мен? :lol:

предполагам, че ще ми отговориш и аз да ида да взема да чукна нещо различно :rolleyes:

модерен свят сме - стига отживелици! :laughing:

dобре де,ето ти ситуацията:двама се обичат,държат един на друг,уважават се,дрън-ала-бала и т.н..обаче се получава ,че тоя другият го няма,няма и как да разбере,на теб ти налита другата мацка,(малко разнообразие,голяма работа :D ),няма ли да се изкушиш и после .....нищо не е било,никой нищо не е разбрал,и продължаваш да си го обичаш (твоя човек)???!!!???

afx said:
Естествено че няма да кажат :D Сигурно се надяват и другите да сме девствени :P

ей, по-полека с обобщенията. :angry:

аз пък съм отказвал на "засукани какички" по купони. и не съм девствен от мнооооооого време.

това кво? някакъв сбърканяк ли ме прави?

колкото до опита и разнообразието - при дълготрайна връзка можеш повече и по-спокойно да експериментираш. при еднодневките/еднонощките някак си все се стига до възможно най-лесния, т.е. най-стандартния и бърз начин за приключване на въпроса.

ама пък кво ли разбирам аз, нали вие всичко знаете.....

farrell said:
dобре де,ето ти ситуацията:двама се обичат,държат един на друг,уважават се,дрън-ала-бала и т.н..обаче се получава ,че тоя другият го няма,няма и как да разбере,на теб ти налита другата мацка,(малко разнообразие,голяма работа :D ),няма ли да се изкушиш и после .....нищо не е било,никой нищо не е разбрал,и продължаваш да си го обичаш (твоя човек)???!!!???

ако се набутам в такава ситуация - ужасно, ужасно много ще съжалявам

ще ми изгният вътрешностите

като развалиш доверието в една връзка - как, защо и къде да го намериш после ? :unsure:

mobo said:
аз пък съм отказвал на "засукани какички" по купони. и не съм девствен от мнооооооого време.

това кво? някакъв сбърканяк ли ме прави?

Да сбърканяк си и то много :woot

farrell said:
двама се обичат,държат един на друг,уважават се,дрън-ала-бала

След като за теб уважението и любовта са дрън-ала-бала ... има ли за какво да говорим повече изобщо :)

Е.. не отричам че е възможно да си права.. и че наистина само децата се влюбват а всички останали се шибат като за светновно :) Но пък... да не би всички на този свят (или по конкретно в Пловдив :-P) да мислят по този начин ;)

mobo said:
ей, по-полека с обобщенията. :angry:

Че аз не съм причислявал никого ;) беше просто предположение :D

LifeFeel said:
като развалиш доверието в една връзка - как, защо и къде да го намериш после ? :unsure:

Ами колкото и да го търсиш винаги ще знаеш, че е станало нещо и малко или много това нещо ще те човърка от вътре! А и нали знаеш, че нещо счупи ли се, колкото и да го лепиш, то няма да бъде същото! Така, че мислете за човека до вас, ако наистина даржите на него де!!!

PROSTAKA said:
Да сбърканяк си и то много :woot

благодаря, трогна ме и то много. B)

Съжалявам, но не си мой тип, а и съм ангажиран. и въобщеее.......нека бъдем само приятели, а?

относно фарелката: не се губи туй, що го нема поначало. кво доверие може да се изгуби в нея, ако по принцип не го е имало? нали се обичат младите, оставете ги да си живеят страстно.

Абе... живеете в некви приказки. Не знам колко от вас биха могли да правят секс 2+ години само с един и същи човек. Това че от дъжд на вятър се получава някоя едновечерна авантюра не е толкова фатално и ако бъдете честни ще признаете, че внася разнообразие, носи адреналин и ако се спазват някои малки правила не би трябвало да е проблем...

нека все пак се върнем към темата ... ъъъ..

особено ако 'разнообразието' не е навършило 17 години? :lol:

Ами... Дори и да се върнем на темата - толква ли страшно ви се струва, че "разнообразието" няма да е навършило 17 години? Това е някаква нова мода, която мене лично доста ме учудва - да се правиш на изключителен поддържник на късното започване на сексуален живот и други глупости в тоя аспект. Минали са 5 години откакто не съм на 17 и нещо не чувствам да съжалявам за нещата, които съм вършил тогава. И ако някой може да ми посочи по-подходящи години за забавления от периода 16-20 ще ми е много интересно, защото според мен няма.

P.S. Дали някой от вас знае всъщност сексуалните връзки с лице под колко години се считат за криминално деяние според българското законодателство? Сигурен съм, че ще останете изненадани...

3dfx said:
...................

P.S. Дали някой от вас знае всъщност сексуалните връзки с лице под колко години се считат за криминално деяние според българското законодателство? Сигурен съм, че ще останете изненадани...

под 14 - всякакви сексуални връзки. между 14 и 16 - по-високи присъди при насилствено осъществяване на сексуалния акт, над 16 - все тая. Доколкото знам възрастовите ограничения вече са еднакви както за хетеро-, така и за хомосексуални контакти.

а на мен не ми стана ясно какво толкова лошо има в това, че някои не харесваме да се "разнообразяваме" като вас? всеки с вкуса си.

mobo said:
под 14 - всякакви сексуални връзки. между 14 и 16 - по-високи присъди при насилствено осъществяване на сексуалния акт, над 16 - все тая. Доколкото знам възрастовите ограничения вече са еднакви както за хетеро-, така и за хомосексуални контакти.

а на мен не ми стана ясно какво толкова лошо има в това, че някои не харесваме да се "разнообразяваме" като вас? всеки с вкуса си.

Exactly ;)

Всъщност протестирах с/у осъждането на въпросните 68% от учениците, защото смятам, че не се е случило нищо кой знае какво за да се оплакват всички "накъде е тръгнало бъдещето на България" и за да си дадете сметката, че и преди 10 години е било същото... както и преди 20 и т.н.

Иначе няма лошо - всеки трябва да си "разнообразява" живота както намери за добре. Едни по един начин - други - по друг...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...