Jump to content
BulForum.com

Паркирай колата

UzITo

Recommended Posts

Играта е грешна. Това не е поведение на 107, а на кола с багажник B)

да не говорим че гумите остават точно толкоз навъртяни, колкото ги позиционираш. нема никво връщане на волана....

29.1. По бързо от тва просто немога. Може някой с максимално 5 сек по-малко, но чак пък 19 сек за всичко, не го вярвам :P

Ех най-доброто след много многооооооооо опити ми е 26.6 :(

25 - много голям зор е :(

Подобрение 24.1 :lol:

23.4 - После ще ви издам тайната :lol:

22.3 :)

20.6 :lol:

1234zl.jpg Тренирай ВЕЛВЕТ :lol:

А сега и тайната. За тези които за задобрели, сложете резолюцията на гифчето на LOW така колата става малко по бърза и времето, като че ли тече по бавно. Е разликата е 2-3 сек, но е достатъчно за рекорд :)

Колата е мудна от тъпата JAVA няма значение браузъра, а явата инсталирана с него :tongue

diabolik,чийтър гаден,как не те е срам :bgrin: .Ама този рекорд с помощта на твопята "тайна" ли е?Моят си е без грам чийт,high resolution и тва е.Нищо де,ще бутна и твоя рекорд,амбицира ме :D

90.1 от първия път. Ще си поиграя повече и със сигурност ще изкарам повече :) 107 ли е максимума?

Трябва да направиш, най-малко точки, не най много :lol: Това ти е времето за всички "паркинги". :P

Еееее нещо немога да си го подобря, 18.7 по-добре от тва, почна да ми писва :)

Трябва да направиш, най-малко точки, не най много :lol: Това ти е времето за всички "паркинги". :P

Еееее нещо немога да си го подобря, 18.7 по-добре от тва, почна да ми писва :)

:P А аз си мислех, че повече = по-добре, и после се чудя защо колкото по-добре се справям, все по-малко точки получавам... Засега съм на 37.

Някой каза тъпата JAVA, ами не мисля, след като е правено на Flash.

Освен това според мен спирачката понеже е мигновена, помага доста спрямо ако не се ползва.

EDIT: 29 :lol:

EDIT 2: 22, мога и повече, но имам работа :bgrin:

Някой каза тъпата JAVA, ами не мисля, след като е правено на Flash.

Освен това според мен спирачката понеже е мигновена, помага доста спрямо ако не се ползва.

EDIT 2: 22, мога и повече, но имам работа :bgrin:

Аз казах тъпата ява. Добре де, що като е на по-ниско качество върви по-бързо? Тоя флаш от кво се стартира, нали трябва да имаш там нещо - тогава от тъпия макромедия флаш :lol:

22 е дорбе. После е трудното :) 20-21-22 тва като задобрееш, го правиш постоянно :) ами после .... ;)

После започват да ти се късат нервите,изпотяват ти се ръцете,хлъзгат се копчетата и ти идва да размажеш клавиатурата:)Правиш рекорд,зарязвап играта,някой друг го подобрява и щото е голяма краста пак почваш.Абе гадно си е

111 секунди за всички видове паркиране общо . От трети опит :P

ЕДИТ: Уоу 83 напредвам :)

ЕДИТ2: Бе първите 3 ги минавам за 30 сек. ,после там супер трудно зачита за успешен опита .Трябвя да хвана цаката на 4 ниво

Dobre de na pyrvoto pod 6.2 nemoga da padna, zakvo?

Na vtoroto 4.1

Na tretoto nai-dobroto mi e 4.6 mai

A 4etvyrtoto 5 i neshto, no zaedno nemoga da gi napravq.

rekord 24.2

23.3 kato dyrja mishkata s lqvata ryka =)

edit 2: 22.5 ... mishka+lqva ryka = success.

p.s. vse oshte tyrsq mishkata ot dqsno

21.3

20.5 poslednoto na zadna

20.3

tedy,дай малко инфо как правиш последното за 4.9,аз ако сваля до такова време,просто трудно ще бъда надминат

tedy,дай малко инфо как правиш последното за 4.9,аз ако сваля до такова време,просто трудно ще бъда надминат

Абе не знам дали ти издам тактиката, която е толкова проста, че едва ли не си се сетил за нея, нямам време вече да се занимавам с тва, голяма краста е, и рискувам да си погубя бъдещето с тия глупости, ако се напъна, ще сваля под 19.3, но ми се спи, а и вече не виждам смисъл, знам че мога и това ми стига, така че ще ти кажа как свалям на под 5.0 почти винаги :) .

Просто е, просто след като цъкна с мишката (с лявата ръка) на Start, веднага давам леко напред, ама много малко, защото иначе ако дам направо пълен десен и дам на заден, се блъскам в колата отдясно, т.е. радиуса на завоя е твърде голям. Т.е. давам с милиметри напред, веднага после давам пълен десен и на заден влизам в мястото, със съответните корекции. Ти като гледам влизаш обратно някакси, предницата ти се явява 'нагоре', а при мен е 'надолу'.

Абе не знам дали ти издам тактиката, която е толкова проста, че едва ли не си се сетил за нея, нямам време вече да се занимавам с тва, голяма краста е, и рискувам да си погубя бъдещето с тия глупости, ако се напъна, ще сваля под 19.3, но ми се спи, а и вече не виждам смисъл, знам че мога и това ми стига, така че ще ти кажа как свалям на под 5.0 почти винаги :) .

Просто е, просто след като цъкна с мишката (с лявата ръка) на Start, веднага давам леко напред, ама много малко, защото иначе ако дам направо пълен десен и дам на заден, се блъскам в колата отдясно, т.е. радиуса на завоя е твърде голям. Т.е. давам с милиметри напред, веднага после давам пълен десен и на заден влизам в мястото, със съответните корекции. Ти като гледам влизаш обратно някакси, предницата ти се явява 'нагоре', а при мен е 'надолу'.

Прав си за всичко, само където пак си оставам рекордьор :lol: Не че е голяма гордост, все пак тва си е няква глупава игричка, ама все пак :rolleyes:

А що с лявата ръка мишката, аз направо си държа стрелките с лявата ръка, с дясната мишката и после с дясната държа спейса, така че като стигнеш на даденото място, натискаш спирачка и веднага ти отчита време. Малко са кръстосани ръцете, ама все пак :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...