decieve Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Не знам просто реших да попитам феновете на поредицата коя от историите ги кефи най-много. Споделете и коя според вас е най-изродската загадка от 4-те части. За мен лично най-трудна си остава MI2, а най-яката загадка е от MI3 и по-точно как да умреш на Blood Island Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Първата е култова, с яки лафове, втората се сбозва или Ron Gilber има някаква идея която в последствие в 3 и 4 не се развива. Тройката се прави от нов екип, но е в духа на единицата, а чеворката също не е лоша, само монки комбата ме дразни с това monkey see - monkey do Това с умирането беше като смесиш изтрезвителя с алкохол нали? Мисля, че още в книгата с рецепти на Гудсууп го пишеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Определено втората - най-великият куест. Първата мисля само веднъж съм я играл и то в далечното минало, така че спомени нямам, но двойката толковап пъти съм я преигравал, че нямаше начин да не останат. Третата част беше свежа, а четвъртата с това 3D просто дори не я инсталирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 аз съм играл 3-тата и съм я превъртал и 4-тата но не съм играл до край...та 3-тата част беше яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Първата ми идва малко в множко, пиратските дуели с обидите са култови, но втората част като че ми харесва повече. Третата изобщо не е лоша, но съм привърженик на по-древните адвенчъри, така че гласувам за MI2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Третата част Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 За мен най добрата и интересна част си остава: The Curse of Monkey Island Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.