Pyro-maniac Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Видях че доста хора харесаха финландската полка ( http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf) и са съгласни че е пристрастителна, та реших че един топик с подобни изпълнения може да излезне интересен. Не е задължително парчетата да са добри- стига да не можеш да ги спреш . Всичко в MP3 вариант става, но хайде да избегнем постове от типа "любимата ми група е... и не мога да спра да ги слушам" (тоест без mainstream). http://ranting-gryphon.com/ който разбира от англииски да преслуша LSD1 и LSD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 samo ne razbrax kvo ob6to imat LSD1 i LSD2 s zaribqva6tite pesni4ki ama kakto i da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Тръпки ме побиха като ги слушах тия ЛСД-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 тръпки побиват малко не че го чух до края , а лсд2 хептем ама съм сигурен че и то не е зарибяващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 нищо зарибяващо-някъв тъпан ми говори простотии-стоял си на стола и гледал дупката в къщата му бана геч мио което на цигански ще рече-не на мене тия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyro-maniac Posted May 17, 2006 Author Share Posted May 17, 2006 Е различни хора - различни вкусове Дайте и бие някакви предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Mi cherno Feredje-oi lamio taq pesen ne moje da mi izle ot glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Аааа, тук е моментът да се изфукам, че слушах The Hard Way на Fort Minor 157 пъти подред: общо 9 часа и 20 минути. Не че е кой знае колко невероятно хубава, просто тогава ми беше кофти ден (и половин нощ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 ко си напраил ти бе мен рекорда ми е 2 часа и половина-батальона се строява а иначе ся много се зарибявам по една песничка-monika cruise-como un trueno чак от щатите ми я пратиха че тука не можах да си я намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Terry S. Taylor - The Neverhood OST...нечовешко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Imogen Heap - Hide and Seek.Слушах я около 2 часа и нещо.Беше ми много тъжно тоя ден,а пък на папагала зе че му хареса и пича почна и той да пее и ма развесели Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Аааа, тук е моментът да се изфукам, че слушах The Hard Way на Fort Minor 157 пъти подред: общо 9 часа и 20 минути. Не че е кой знае колко невероятно хубава, просто тогава ми беше кофти ден (и половин нощ) 9 часа са много време... онтопик:песента asle bjorn-lucky you я слушах 4 часа....песничката наистина си заслужава ето и линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Като играя "Brood war™" винаги си пускам албума на "Bad Company - Here comes trouble" или си хвърлям цялата папка с песните на 2Пак в уинампа и после така разцъквам към 4-5 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Within temptation-всичките им песни са велики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Един път като играх Halo и си пуснах на S.U.N. Project - Casio Paya... Цъках около 7 часа и половина и само тва дънеше... Впрочем,парчето е нечовешко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Ferry Corsten - Live @ Nature one... без коментар . Иначе казано... но цомент . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 За ОST на Neverhood съм 100 % съгласен Иначе Pink Floyd повечето, Tomahawk - Birdsong, Pearl Jam - Do the evolution(клипът мачка), Хиподил - Алкохолен делириум/Иска ми се, Rage against the machine - Revolver/Know your enemy, Outkast - Bombs over Bagdad, Faith no more - Last cup of sorrow Ай олях са Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 9 часа са много време...онтопик:песента asle bjorn-lucky you я слушах 4 часа....песничката наистина си заслужава ето и линк /off Хехе... тва е мойта папка. Тая песен я слушах 4-5 дена поне по 15-тина пъти на ден и сега ми втръсна тотално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meow Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 пфф аз имам лошия навик като ми хареса нещо да го слушам на рипийт с дни и за тва обикновено съм със слушалки шот нашите фащат къра..иначе много въртях целия албум на The Bravery.. също: Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar The Faint - Desperate Guys She Wants Revenge - Tear You Apart Violent Public Orders - I'm Required to Kill (евала на Митака) /офф: Легопчо, кво стаа съседе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 MMMmonster bump! Но по темата - много зарибяващи музики - може да се погледне Overall Top Tracks на last.fm, там са най-въртяните единични песни и обикновено там има неща, които ти влизат под кожата и ги въртиш по цял ден в един момент. Малко е притеснително, че първите ми две са японски поп изстъпления, но... Scissors Sisters - I Don't Feel Like Dancing Pulp - Disco 2000 Depeche Mode - Enjoy the Silence например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Ето и моят "хероин" Тук Kamelot Тук пак Kamelot Тук Rainbow Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ__Pa4o__ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Ей т'ва понякога напрао ми влиза под кожата.Сигурно сте гледали "Resident Evil" гепи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ__Pa4o__ Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Оле мале как се зарибих по т'ва бясно парче просто не е истина.Разликата е от земята до небето сравнение с т'ва което предложих горе ^ ама мноо ме взривява.хтиш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Джони и Теодора http://www.vbox7.com/play:555840d8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vAnKaTa_92 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Cory Lee - The Naughty Song мн зарибена песничка немога спра да я слушам и има потенциал за световен хит ето я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.