Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

Има много артисти испълняващи куантанамера:

Mambo Kings

Celia Cruz

Joe Dassin

Trini Lopez

Nanette Workman

Sandpipers

Die Toten Hosen

Helmut Lottie

Frank & Mirella

Demis Roussos

Maryla Rodowicz

Joan Baez

Fugees

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

не те разбрах дали търсиш българския вариант или другите чуждестранни, но българския е на Гумени Глави, а хуула си е свършил работата.

искам на служам много тежка електронна музика, бавна, подтискаща, водеща до самоубииство. нещо като Coil, Front 242, FLA, Deleruim, ранните неща на NIN. и да е модерна момчета, искам да ставам гъзар и да съм модерен, да ходя по партита. яко !!!

Мерси предварително !!!

Kraftwerk - много дърти.

ClockDVA - ги имам.

искам нещо тежкарско бре :<

За теб Xenomorph - Qlippoth / 2003

Чети какво пише за тях!

The second Xenomorph-album "Qlippoth" has been finished. It contains 9 tracks of dark, atmospheric Psychedelic Horror Trance going through a variety of moods and telling a mystical story about occult phenomena from a cabbalistic perspective.

Препоръчително: както се казва ВОЛУМЕТО и БАСА на мах :blink:

за самоубийство препоръчвам 1,2,4 track :evil :lol:

EDIT:сега се сетих и за Plastikman - Artifakts (BC) / 1998

искам на служам много тежка електронна музика, бавна, подтискаща, водеща до самоубииство. нещо като Coil, Front 242, FLA, Deleruim, ранните неща на NIN. и да е модерна момчета, искам да ставам гъзар и да съм модерен, да ходя по партита. яко !!!

Мерси предварително !!!

Neubauten

...ми LAIBACH....или пък Young Gods (само дето не съм ги чувал от има-няма 10 години и ми е блед спомена нещо :unsure: ) ...Current 93, Front Line Assembly ама те са стари...иии Dark Illumination - по новичко е май и имах една касета...трябва да я потърся...

Dark Illumination, founded in 1991, is the latest in an astounding new wave of German electronic acts, loosely grouped in a category often referred to as "intelligent body music" - a mixture of percolating rhythms, uplifting dance beats, and industrially dark noises;

...btw има ги и на mp3.online.bg

...те и The Young Gods ги имало, ама са някакви ремикси...мн циклят нещо :wacko:

...а и винаги можеш да си пуснеш SWANS - ей т`ва е музика за гъзари ;)

благодаря на всички, ама аз исках да съм модерен бре момчета Einstuerztende Neubauten са пенсии и те (знам ги) ... мерси все пак. MyOwnSummer е предложил супер яки неща чух първата група и съм адски очарован, сефте слушам толкова наситена тежкарска музика. Ще си ги слушам тези.

Чуйте това:Speed Tribe

....после да кажеш къде ги намери...ако за Xenomorph става дума, че и аз сега чух едно парче, ама нямам време да търся повече :>...

...пък снощи пропуснах Hocico : Hocico - Banished ...тея хора са като пришълци от ада..от мексиканския ад ;)

@Kreideiky: Hocico ..... т'ва са диви шприцари :woot

Сега като ги чух се сетих за Pzychobitch - The Day After / 2004 :evil ..... брутални са!

аз за bio: ако наистина е харесал Xenomorph и търси нещо още по-ново, тогава не трябва да проспуска и K.U.R.O. - Satisfaction / 2004 :ghost

K.U.R.O. - Dervish Mind

K.U.R.O. - Next Wave

K.U.R.O. - Bush Beat

някой ще може ли да ми препоръча малко песнички от периода 95-96 година? :)

за всички почитатели на бруталната SKA (тип Catch 22) българската ска група Swithstance тук !!! ... незнам си коя вълна на ска :Р трета май .. :>

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...