Jump to content
BulForum.com

Музикални препоръки

chicatillo

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply
Nqkoi znae li kak se kazva pesenta ot reklamata na Tuborg v diskotekata s DJ

Sergio Del Rio-Parazaar

Moje li niakoi da mi kaje ne znam kak da go kaja pesen ili :confused kadeto

da imitira zvuci na surcebiene.Shtoto edin friend iska da pobarka sasedite i da

go pusne okolo 2 chasa shtoto praveli remont veche vtora sedmica.

na vseki koito se kefi na nu metal i na heavy metal prepora4vam KILLSWITCH ENGAGE.te sa NWAHM(new wave of american heavy metal) no nema nishto obshto s starite heavy metal grupi.no nqmat elektronika i ne svirqt samo po edin dva akorda.mnoo sa zdravi.kazvam za vseki deto se kefi ne samo i na heavy ,a za tezi kjoito se kefat i na nu metal.shtoto vse pak si zvu4at mnogo savrememno .

За феновете на "твърда" музика предлагам Meshuggah! Не ги знам точно какъв стил са, ама и нямам намерение да мъдрувам. Важното е, че са яки копелета и забиват брутално!

Give it a try!

Познавач я се за познай със съдържанието на това http://warezru.veno.biz/invision/index.php...topic=2383&st=0

Имаш нужда,вярвай ми.А не после да пускате теми - "Що ма уорнахте?!"

;)

Тарся някакви Луди песни като "ork..biat.-.tyr-r-r-tak.-pvm.mp3" или като нещо от Стила на Хитрите:argue мечоци

П.П.Едно един пич ме зариби по тях беше си сложил на ГСМ-а Тър-р-р-так-так и с тази мелодия му званеше и аз ся да не остана по на зад:hump: и Ще си сложа нещо от Хитрите мечоци като мп3.

Затова дайте по-вече,че да имам по-голям "зА ПаСсссСССс" :music :crazy: :online2long:

Луди MP3> www.mp3-bg.com !!! www.warez.ru

: :online2long:

nqkoi znaeli kak se kazva grackata pesen koqto e s melodiq kato na 50 cent in da club i e ne6to kato gracki rap

Giorgos Mazonakis-"to gucci forema"...ima q v warez-a! ;)

bih iskal da popitam, mislq 4e nqma 4ovek koito da ne e 4uval taq melodiika na filmite ot diviq zapad to4no kogato pravat 1 na 1 i postavqt rycete na koburite si i po4va ti6ina minavat 2 kylbeta ot izsyhnali hrasti i zapo4va edna luda kauboiska melodiq tunununnuuuuuuuuuuu tu nu nuuuuuuuu .... :D ne znam kak da go obqsnq ama ako nqkoi moje da mi kaje kak se kazva to4no mnogo 6te se razcepa.

Пич,извинявай,но явнои не си гледал мнмгого такива филми.Това е музика на Енио Мориконе от филма Имало едно време на запад.Само в този филм я има тази мелодия.Не бачка раздела с мп3,иначе и линк ще ти дам.Мислии!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...